!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

De idrettslagene som legger ned litt ekstra innsats i å søke om økonomiske midler kan få mye igjen. 

Tips: Her er det penger å hente for idrettslagene i Halden

Penger er viktig for oss alle, og også Haldens idrettslag må være på hugget nå i 2017, når det gjelder å skaffe midler til egen aktivitet. Her er noen tips til hvordan lag og foreninger kan hente inn penger.

Skattefradrag for gaver, spillemidler til utstyr, momskompensasjonsordninger, NIFs flyktningfond og støtte til idrettsskoler er eksempler på viktige bidrag for å skape idrettsaktivitet for alle.

De idrettslagene som legger ned litt ekstra innsats i å søke om midler kan få mye igjen.

Norges idrettsforbund har en rekke støtte- og tilskuddsordninger som er gunstige for idrettslag og som kan generere penger i klubbkassa.

Støtteordningene ditt idrettslag må få med seg i 2017 finner du her


I Halden ishall er det gratis og trådløst bredbånd.

Vintersesongen er langt ifra over

Vi skriver «februar 2017», når dette blogginnlegget publiseres. Det betyr at vintersesongen ikke er over, selv om vi ikke har så mye snø på våre kanter.

Haldenserne er så heldige at de har flere turhytter i det fantastiske landskapet i Halden, og Monsternett har blant annet satt opp gratis, trådløst bredbånd ved Venås hytta, i Tistedalen skianlegg og på TFLs hytte på Erte, der du kan koble deg til.

Byens iskrigere kjemper noen uker til i Halden ishall, der Monsternett har satt opp trådløst bredbånd til fritt bruk.

Kos deg med vinteren!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute