!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Vinn iPhone 5: Hva skal til for at vi vil være mer i Halden sentrum?

Vi har tidligere spurt hva skal til for å vekke haldenseren? Nå ønsker vi å ta spørsmålet opp til et nytt nivå. Vi spør deg rett og slett om hva som skal til for at du vil være mer i Halden sentrum?

Vi i Monsternett ønsker at Halden sentrum skal være et sted med mange mennesker og mye liv og røre. Og derfor har vi lyst til å være med og bidra til en diskusjon ved å holde en konkurranse. Alle som legger igjen en kommentar som er relevant til spørsmålet, har mulighet til å vinne en iPhone 5. Vi begynner her og nå, og trekker den heldige vinneren fredag 21. desember.

Jeg har tenkt at det er flere ting som gjør at jeg selv kan bli enda flinkere til å bruke sentrum. Og jeg vil bruke noen av mine tanker som eksempler.

Vil et nytt arrangement hjelpe?

Det er flere virkelig spennende arrangementer i Halden, og jeg vil trekke fram årlige arrangementer som Mat- og trebåtfestivalen, Allsang på grensen, Grensetreffet, og julemarkedet i festningen. Men kanskje er det flere nye arrangementer som skal til, og helst i sentrum av Halden?


De store årlige arrangementene trekker mange mennesker, så det er tydelig at det er et behov. Men det er som regel om sommeren det skjer. Hva med resten av året? Noen ganger tenker jeg at det er nok arrangementer, og at utfordringen er å få vite om arrangementene.

Bedre kulturtilbud?

Det skjer også mye i Halden innen kultur. Vi har blant annet bibliotek, kino, teater og bra med konserter. Men er det behov for mer, eller er det behov for noe vi ikke allerede har? Eller kanskje det vi allerede har bør synliggjøres på en helt annen måte, og sammen, slik at vi får en tydelig oversikt over hva som skjer i Halden hver eneste uke?

Det er som regel i helgen tilbudet er størst. Kan det være et behov for at mer av det som skjer i Halden også kan bli lagt til ukedagene?

Bedre restauranter, utesteder og butikker?

Jeg må innrømme at jeg har spurt meg selv om grunnen til at så få haldensere er ute er om det er for få spennende restauranter, eller om utestedene ikke er bra nok. Jeg vet ikke om det er haldenserne, eller om det er restaurantene eller utestedene som er grunnen til at det er ikke er så mye liv og røre i sentrum, men noe er det.

Og hva med butikkene? Det virker som at det er bra med mennesker i kjøpesenterne, mens det i gågata til tider kan være svært få. Jeg vet ikke om det er butikkene som er så mye bedre i kjøpesenterne, eller om det er det at vi rett og slett ikke vil gå under åpen himmel, eller vil betale for parkering, men noe er det.

Hva skal til?

Svar på spørsmålet, hva skal til for at du tilbringer mer tid i Halden sentrum , og du er med i trekningen av en iPhone 5. Den heldige vinneren trekkes fredag 21. desember, og vil få en fantastisk julepresang. Vi håper at kommentarene og diskusjonen kan bidra til en positiv utvikling for Halden sentrum.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute