Monsternett benyttet et helikopter fra Pegasus Helicopter AS, da delene til Korshavn-masta ble fraktet til monteringsstedet. Fra denne masta vil flere hundre hytteeiere på Hvaler få stabilt bredbånd.

Flere hundre hytteeiere på Hvaler får stabilt bredbånd

Riggingen av Monsternetts 23 meter høye mast på Korshavn fikk helikopterassistanse. Masta sikrer flere hundre hytteeiere i Hvaler-skjærgården stabilt bredbånd.

– Vi fløy opp utstyr fra Korshavn til mastplasseringen i slutten av november. Arbeidet med å reise vår 23 meter høye mast er i gang for fullt. Vi er veldig spent på utfallet av dette arbeidet, og gleder oss til å få denne på plass, slik at vi kan dekke hundrevis av ivrige hyttekunder før sesongstart påsken 2018, sier Monsternetts Anders Remi Rusten.

Dere benyttet helikopter; hvorfor det?

– Vi hadde et utmerket samarbeide med Pegasus Helicopter AS. Landskapet i og rundt Korshavn er veldig utfordrende å bevege seg i, og vi har i samtaler med grunneier blitt enig om at det ikke skal være ferdsel med motorisert kjøretøy. For å få alt utstyret opp på toppen av Orebuktskollen der masta skal stå, måtte vi ty til helikopter.

– Pegasus Helicopter AS løftet opp bortimot et tonn med utstyr for oss. Det var deilig og ikke minst tidsbesparende å slippe og bære dette opp selv. Fra nærmeste vei til der masten oppføres er det 250 - 300 meter å gå til fots. Det er langt med 40 - 50 kilo på ryggen, sier Rusten.

Bestill billig og stabilt internett på hytta.

Artikkelen fortsetter under bildene

Samarbeidet med Pegasus Helicopter AS sparte Monsternetts montører for mange tunge løft.

23 meter høy blir masta på toppen av Orebuktskollen, som vil nå hundrevis av hytteeiere i Hvalerskjærgården.

Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

Bredbånd og bruk av internetts mange muligheter har blitt et must for mange hytteeiere.

På Hvaler, der hyttene er mange og hyttesesongen lang, har henvendelsene til Monsternett rast inn fra de som ønsker å skaffe familien sin et rimelig, raskt og stabilt bredbånd.

– Det har vært en eksplosiv økning i antallet hytteabonnement på Hvaler i år. Vi har i år skaffet oss enda en montør , for å håndtere en dobling av antallet henvendelser sammenlignet med 2016, sier Anders Remi Rusten.

Bestill bredbånd til hytta nå.

Håper å ha Korshavn-masta klar til påske 2018

Med hytteabonnement fra Monsternett får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger eller datakvote.

– I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, påske, jul eller vinterferie i stengeperioden. Det følger selvfølgelig med en trådløs router, slik at hele familien får tilgang til bredbåndet, sier han.

Leveringsområdet er i kommunene Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

– Vi oppfordrer alle til å legge inn bestilling nå, så tidlig som mulig for å få bredbåndet montert og klart før deilige fridager i påsken 2018, sier Anders Remi Rusten.

Bestill stabilt og raskt bredbånd på hytta i dag!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute