Monsternett Corona-åpner hyttebredbåndet

Vanligvis åpner Monsternett hyttebredbåndet 1. april eller til påske, avhengig av hva som kommer først, men i år blir det annerledes på grunn av Coronavirus-utbruddet.

– Vi åpner hyttebredbåndet tidligere i år fordi vi ser at flere og flere nå jobber hjemmefra for å begrense smitten av viruset. Monsternett regner med at mange vil søke til hyttene for å jobbe og oppholde seg der i perioden vi nå står overfor.

– For å gjøre det enklest mulig for folk å forholde seg til dette fremskynder vi åpningen av nettet i år, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Da betyr det at de mange tusen hyttekundene Monsternett har i Østfold fra og med i dag torsdag 12. mars har fått åpnet hyttebredbåndet sitt på vanlig måte, og kan starte bruken uten å logge seg inn via SMS og Min Side, slik man ellers gjør i vintersesongen.

Les også:
* Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake
*Suverent bredbånd til hele familien på hytta

Artikkelen fortsetter under bildet.– Fri sikt og du får Monsternetts bredbånd

For at trådløst bredbånd skal fungere skikkelig, trengs det fri sikt mellom nærmeste sender og antenna hos deg.

Monsternett leverer bredbånd til flere tusen kunder i privat-, hytte og bedriftsmarkedet i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder.

De aller fleste kundene har valgt trådløst bredbånd og er godt fornøyd med det , så godt fornøyd at de snakker positivt om det i hus- eller hyttenabolaget eller med andre i næringslivet.

I løpet av et år kommer det masse spørsmål til Monsternetts kundesenter om «dekning». Det folk ønsker å vite er om nettopp de kan få Monsternetts trådløse bredbånd. Se mer om «dekning» nedenfor.

Les mer:
Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake

Artikkelen fortsetter under bildet


Send inn en bestilling , og få klarlagt om du kan få Monsternetts trådløse bredbånd eller ei. Kan du ikke få bredbånd får du heller ingen faktura.

Meld din interesse, så sjekker vi dekning

Monsternett har stor pågang av folk som har ønsket hytteabonnement eller bor/ jobber i områder der det er dårlig bredbåndsdekning.

Når slike henvendelser kommer til Monsternett oppfordres folk til uforpliktende å melde inn ønsker om oppkobling mot trådløst bredbånd, og deretter blir mulighetene sjekket ut raskt.

Det raskeste er direkte bestillinger via Monsternetts nettside . Da blir det avklart om du kan få bredbånd eller ei.

Noen velger å ringe Monsternett, for å forhøre seg om dekning – og en slik samtale forløper typisk slik som angitt nedenfor, når kunden har fått beskjed om å bestille for å se om trådløst bredbånd er en mulighet.

Potensiell kunde:
-Men jeg kan jo ikke bestille, når jeg ikke vet det er dekning?
Monsternett:
- Joda, det går fint. For vi leverer ikke nett til noen som ikke kan få, og da får du heller ingen faktura.
Monsternett:
-Du er jo heller ikke bundet av noe om det blir montert en antenne og satt ut en ruter hos deg, fordi vi har en fornøyd-garanti. Så er du ikke fornøyd, og gir oss beskjed innen 30 dager, så tar vi bort utstyret og du får pengene tilbake.

Når Monsternett får henvendelser fra et område der det ikke dekning, samles forespørslene opp og det kan gi seg utslag i en senere utbygging av sendermaster, hvis det er mange nok.

– Vi samler opp alle de henvendelser vi får, og ser hvor vi kan bygge ut. De som gjør en bestilling forplikter seg altså ikke på noen måte, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Les mer:
Bygger ut og forsterker nettet for å møte kundeøkning

Dette sier kundene om Monsternetts bredbånd

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute