Du får kjapt bredbånd på hytta, hvis du bestiller nå

Dagene går fort mot hytteåpning, og mange starter hyttesesongen i mars eller holder igjen til påske. Da er det fint å ha bredbåndet på plass.

Hvert eneste år øker trykket på Monsternetts kundeservice og montører fra våren og utover forsommer og sommer.

– Folk vil gjerne ha vårt stabile og raske bredbånd uten datakvoter, og det er vi veldig glade for, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Han kommer med en oppfordring til alle hytteeiere, som vil ha bredbånd fra Monsternett i år;

– Det er smart å være tidlig ute med bestillingen, og da snakker jeg om nå i mars, april og tidlig mai. Deretter «koker» det for oss, og leveringstiden er litt lenger enn den er nå på senvinter og vår, sier han.

Tenker du på hyttebredbånd? Les mer her .

Artikkelen fortsetter under bildetSÅ ENKELT ER DET: Kontakt Monsternett på telefon 69701800 , via Facebook eller på vår kontaktside .

Doblet antallet monteringer

Monsternett leverer raskt, trådløst bredbånd i Halden, Fredrikstad, Sarpsborg og på Hvaler.

– Vi har flere år på rad doblet antall monteringer på hytter fra et år til et annet. Under våren og sommeren er ni av ti henvendelser til oss angående hytteabonnement, og hvordan vi dekker hyttemarkedet.

– Nå er hytteabonnementet med 20 Mbit kapasitet det mest populære hos «hyttefolket». Opplastingshastigheten er på 5 Mbit, og dette holder i massevis for familier med et forbruk på hytta omtrent som hjemme.

– Når våre montører har slått fast at du kan få trådløst bredbånd fra oss, avtales en tid for montering. Montørene gjør hele jobben med å sette opp antenne og koble til en ruter, som følger med i prisen. Når montøren forlater deg er du koblet opp mot Internett, sier Vegard.

Mange setter stor pris på at hytteabonnementet kan avsluttes etter endt hyttesesong, og åpnes igjen ved påsketider.

– Ofte lar folk hytta hvile på senhøsten og under vinteren, men de som har hytteabonnement hos Monsternett får også «et klippekort» med i prisen. Da kan du åpne abonnementet ditt hele 30 dager om du besøker hytta i julen, vinterferien eller en helg i ny og ne i den kalde årstiden.

– Verdt å legge merke til er vår 100 prosent fornøyd-garanti. Vi garanterer deg godt bredbånd. Er du ikke fornøyd i løpet av 30 dager etter montering tar vi ned utstyret og du får pengene igjen, sier han.

Bestill trådløst bredbånd til hytta fra Monsternett!

Artikkelen fortsetter under video

Sommer, sol og Monsternett ;)

Godt bredbånd viktig for hyttefolket

Bredbånd og tilgang til Internett er i vår tid nesten like viktig for en husstand som strøm, veier, vann og avløp.

Hyttefolk tar i bruk stadig mer bredbånd, og kapasiteten bygges ut av bredbåndsleverandørene , men langt ifra overalt og med tilstrekkelig kapasitet.

Flere steder har eierne av fritidsboligene tilbud om flere bredbåndsløsninger, mens andre steder er det ikke mye å velge mellom.

Mange opplever at hastigheten på bredbåndet senkes, når du får bredbånd fra mobiltelefonoperatørene, og kvoten er oppbrukt. Også de som har bredbånd via gamle telefonledninger opplever begrensninger, og det oppstår "hakkete bredbånd".

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd, og du er ikke avhengig av kabel eller fiber.

– Med Monsternetts trådløse bredbånd er du ikke avhengig av kabel eller fiber. Når fri sikt er konstatert mellom en av våre mange sendermaster i Østfold og din hytte eller ditt hus kan du glemme datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer, avslutter han.

Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett her .

Artikkelen fortsetter under bildet


MONSTERNETT GARANTERER DEG GODT BREDBÅND: Hakkete og tregt bredbånd og datakvoter
som forsvinner som "dugg for solen" kan være irriterende enten man er på hytta eller hjemme.

Monsternetts kunder er godt fornøyd

Endrede medievaner har gjort at behovet for tilgjengelig båndbredde i infrastrukturen øker eksplosivt. Brorparten av Monsternetts kunder finner man i dag på radiobasert bredbånd, der kapasiteten er god.

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd og alt som kreves for å få stabilt og raskt bredbånd er liten antenne på hytteveggen, og det hele kobles opp av våre montører uten ekstra tilleggsavgift.

Monsternetts løsning er spesielt godt tilpasset hytter og camping, og gir mange en mulighet for bredbånd også der det ikke er fiber, telefonkabler eller god 4G-dekning.

Dette setter våre mange tusen kunder pris på

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute