!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Er du på jakt etter bredbånd på hytta ytterst på holmen i Østfolds skjærgård eller annet sted du hygger deg under fritiden, da er trådløst bredbånd fra Monsternett en god løsning for deg.

Billig og raskt internett på hytta

Monsternett har valgt å satse på trådløst bredbånd, fordi mange har uttrykt behov for "skikkelig" bredbånd på hytta, der man vil slippe å bekymre seg over datakvoter og overføringsbegrensninger. Da kan du bruke nettet omtrent som hjemme.

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd.

Alt som kreves for å få tilgang på Monsternetts trådløse bredbånd er "tilnærmet fri sikt" fram til hytta di fra en av våre mange sendermaster og en liten antenne på hytteveggen på størrelse med en melkekartong.

Hytteløsningen fra Monsternett når frem overalt hvor selskapet har dekning. Det vil si at bredbåndsproduktet, som kan leveres i byene i Østfold, også når hyttene i skjærgården her i fylket.

Alt kobles opp av montører (uten ekstra tilleggsavgift).

Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Med hytteabonnementet fra Monsternett får du enkelt og skikkelig bredbånd på hytta.

Montering er inkludert i etableringen, og du får en 30 dagers fornøyd-garanti.

Kanskje bruker du hytta di utenfor sesongen. Da kan 30 "klipp" du enkelt åpner den trådløse bredbåndstilgangen til hytta med via SMS være en veldig god løsning.

"Klippekort" utenfor sesong

Monsternett har bredbåndsløsningen, som er spesielt tilpasset hytter og camping. Bredbåndstilgangen er åpen i sommerhalvåret og stengt i vinterhalvåret, men med mulighet for å benytte 30 "klipp" i vinterhalvåret.

73-årige Sven Egil Folvik, som til vanlig bor i Duken på Nøtterøy i Vestfold, er mye på hytta på Ullerøy i Sarpsborg kommune.

Folvik bruker hytta på Ullerøy hele året, og benytter seg av de "30 klippene" vinterstid, forteller han.

– Selv om vi er på hytta ofte klarte vi ikke i stengeperioden sist vinter å bruke opp alle klippene, forteller  Sven Egil Folvik .

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du klippekortet på 30 "klipp", som du enkelt åpner via SMS, for eksempel om du bruker hytta senhøst, jul- eller vinterferie.

Ta kontakt!

Hvis du vil vite mer, ta kontakt med oss - klikk HER og finn telefonnumre og kontaktskjema.

Les også:

Else Britt Syvertsen på Dammyr nord på Kirkøy på Hvaler har ofte «huset fullt», når barn og barnebarn kommer til familiehytta. Da er det godt å kunne møte de unges moderne krav med moderne bredbåndsløsninger.

Her kan du lese saken om Else Britt: Internett på hytta med Monsternett

Hakkete og tregt bredbånd, filmer som stopper opp.... Slik behøver det ikke være.

Her kan du lese saken "Hakkete bredbånd og filmer som stopper opp"

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute