!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bøkene "Alltid online" og "Digitale barn" retter seg mot to ulike aldersgrupper og er en del av serien "Psykologi for barn". 

Boktips fra Monsternett

Dataspill og internett er en spennende verden for barna, men hva med de mindre gode sidene av internett? 

Bøkene "Alltid online" og "Digitale barn" retter seg mot to ulike aldersgrupper og er en del av serien "Psykologi for barn".

"Alltid online" handler om Herman på ti år og Melina på 12 år. Som andre barn er de også opptatt av smarttelefoner, nettbrett, internett og dataspill.

Den digitale verden er både morsom og lærerik. Men det kan også være mindre gode sider som det kan være vanskelig å snakke med voksne om. Denne boken kan være et utgangspunkt for å snakke om det som kan være vanskelig.

Bokens siste del inneholder nyttig fagstoff og råd, og er skrevet til den voksne. Det kan være foreldre, besteforeldre, lærere, helsesøstre eller andre voksne i barnets liv.

Ett av formålene med boken er å gjøre det lettere for barn å snakke om det som er vanskelig på nettet.

Les om Alltid online på Barnevakten.no

Boka "Digitale barn" er lagt opp på samme måte.

I denne boken møter du to barn, Laurits på 5 år og Siv på 8 år. Som andre barn er de også opptatt av smarttelefoner, nettbrett, internett og dataspill.

Denne boken kan være et utgangspunkt for å snakke om det som kan være vanskelig for barn å snakke om, som de oppdager på internett.

Bokens siste del er skrevet til de voksne nær barnet, som nærmeste foresatte, barnehagelærere, lærere, helsesøstre eller andre voksne i barnets liv.

Les om Digitale barn på Barnevakten.no

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute