Monsternett tilbyr fri bruk uten datakvote i ditt hytteabonnement. Familien kan overføre ubegrenset antall data per måned.

Raskt, stabilt hyttebredbånd som virker

Garantert 100 prosent fornøyd innenfor "30 dagers fornøydgaranti". Inkluderer montering utført av profesjonell installatør.

Med hytteabonnement fra Monsternett får du et abonnement som er åpent fra påsken og til og med september.

I denne perioden bruker du vårt trådløse nett akkurat som du er hjemme. Det er ingen nedlastingsbegrensninger eller datakvoter i Monsternetts hytteabonnement.

I stengeperioden fra oktober til påske får du et klippekort på 30 "klipp".

Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Bestill internett til hytta!

Teksten fortsetter under bildet

Unngå unødvendig irriterende situasjoner med tregt bredbånd fra og med i år med Monsternetts hytteabonnement.

Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

Når hele familien - kanskje flere generasjoner - er på hytta, kan det være fint å ha et raskt og stabilt bredbånd . Det er ikke til å stikke under en stol at mye av dagens kommunikasjon foregår via Internett. Hva den enkelte foretrekker av nyhetsoppdateringer, film, sosiale medier osv. via Internett er veldig variert, men definitivt er digital kommunikasjon og nettbruk økende.

Et stabilt bredbånd kan toppe den fine opplevelsen av ferie og fritid på hytta, mens man motsatt med et hakkete og tregt bredbånd, der datapakkene fyker ut i rask rekkefølge (og til drøy pris vil mange mene) kan få en irriterende opplevelse.

Monsternett leverer trådløst bredbånd i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler . På Hvaler er pågangen enorm, og i 2017 hadde vi dobbelt så mange monteringer av hyttebredbånd som året før.

I og med at vi foran 2018-sesongen er oppe og går med to nye sendermaster på Hvaler, henholdvis på Bingeberget på Vesterøy og på Korshavn på Kirkøy, har Monsternett forberedt seg på storinnrykk fra de mange hundre hyttene i vårt nedslagsfelt for de to nye senderne og allerede eksisterende sendere.

Det som er helt sikkert er, at jo før du bestiller jo bedre for oss og deg. Vi monterer bredbånd hele året igjennom, og merker allerede nå at pågangen fra kundene er økende før årets hyttesesong.

Bestill bredbånd fra Monsternett!

Tekst fortsetter under bildet

Dersom det er fri sikt til din hytte setter vi opp en liten mottaker (den hvite på bildet) hos deg, og før vår montør reiser er bredbåndet på hytta di i full drift.

Slik foregår en bestilling

Legg inn din bestilling for hytteabonnement HER

– Er din bestilling fra et område Monsternett har erfaring med fra tidligere går monteringen rimelig raskt. Dog må vi være sikre på at akkurat din hytte har fri sikt til våre sendermaster rundt omkring i Østfold. Det finner vi fort ut, når du har bestilt og angitt hvor hytta er.

Er din bestilling for en bolig eller hytte i et område Monsternett ikke har vært i tidligere vil vi vurdere din bestilling sammen med eventuelt andre bestillinger, og se om det er grunnlag for å bygge en sendermast for å dekke bredbåndsbehovet for flere interesserte.

– Skulle det være slik at du ikke kan få bredbånd fra oss, fordi det er for få bestillinger fra området eller stedet har en geografisk plassering som gjør at Monsternett ikke kan garantere deg stabilt bredbånd, da får du heller ingen regning, selv om du gjorde en bestilling.

– Vi oppfordrer alle til å legge inn bestilling så tidlig som mulig for å få bredbåndet montert og klart før deilige fridager i påsken 2018.

Bestill bredbånd hjemme eller på hytta ?

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute