– Nå er det bare å bestille for å få nett i campingvogna til sommeren, sier Anders Remi Rusten.

Mange vil ha bredbånd til campingvogna

– Etter at vi fikk opp våre sendermaster på Liatoppen og i Kvastebyen har interessen for trådløst hyttebredbånd økt på campingplassene, sier Anders Remi Rusten hos Monsternett.

– For å si det rett ut, så går det så det griner, sier han.

Monsternett monterte en sendermast 70 meter over havet på Liatoppen i 2017 og ved Feriehjemmet i Kvastebyen i Skjeberg tidligere i år. Interessen for trådløst hyttebredbånd er kraftig økende på campingplassene i området.

Han er rød i toppen og "veldig i farta", men alltid blid Anders Remi, som gleder seg stort over at mange campingvogneiere vil ha bredbånd.

– Hyttekonseptet vårt passer som hånd i hanske for campingvogneierne. Det er en løsning spesielt tilpasset hytter og camping og er åpen i sommerhalvåret og stengt i vinterhalvåret, men med 30 "SMS-klipp" å åpne bredbåndet ekstra med i vinterhalvåret, sier han.

Hytteløsningen når frem overalt hvor Monsternett har dekning. Det vil si at bredbåndsproduktet, som kan leveres i byene i Østfold, også når campingplasser flere steder i Østfold, samt mange av hyttene i skjærgården her i fylket.

– Når vi i Monsternett sier "glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer", så mener vi det. Stadig flere skaffer seg hytteabonnementet fra Monsternett og nå vil også flere og flere ha skikkelig bredbånd fra oss i campingvogna, sier Anders Remi.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bestiller både "Mini" og "Standard"

Monsternett doblet i mars i år opp- og nedlastingshastigheten for trådløst bredbånd "Privat 10" og bredbånd "Hytte 10" uten å øke prisen.

Produktnavnene ble endret til å hete "Bredbånd/Privat Standard" og "Hytte Standard", og nedlastingshastigheten er 20 Mbps, mens opplastingen er på 5 Mbps.

Produktene "Bredbånd/Privat 5" og "Hytte 5" er fortsatt de samme, med 5 Mbps i nedlastingshastighet og 2 Mbps opp, og kalles nå "Mini".

– Campingvogneierne bestiller begge varianter litt avhengig av digitale vaner og antallet brukere. En familie på flere personer, som har digitale vaner med surfing, Facebook, streaming, filmtitting på Netflix og annet, har naturlig et større behov for vår "Hytte Standard" bredbåndskapasitet enn en enkeltperson eller et par med mindre bruk av data har, sier han.

Gjør din bredbåndsbestilling HER

Artikkelen fortsetter under bildet.


Alle hus, hytter og campingvogner med fri sikt til Monsternetts mast 83 meter over havet på Liatoppen kan få raskt og rimelig trådløst bredbånd.

God sikt gir gode bredbåndssignaler

Monsternett har flere tusen kunder i hjembyen Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler, og bygger stadig ut i både eksisterende og nye områder for å bedre bredbåndsdekningen.

Den 12 meter høye masta ble satt opp på Liatoppen i juni i fjor. Alle som har fri sikt til masta rundt 80 meter over havet, kan nå få rimelig og stabilt trådløst bredbånd. Hytter og hus i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternett.

Mer enn 200 private hus og hyttekunder på fastlandet og  nærliggende øyer får signaler fra den nye Liatoppen-masta, og i området ligger Høysand Camping og Feriehjemmet camping.

Høysand Camping innerst i Skjebergkilen er en populær familiecampingplass med plass til ca. 80 bobiler, campingvogner og telt, og har 30 velutstyrte hytter.

Feriehjemmet Camping ligger i Skjebergkilen litt skjermet av Kjerringholmen. Stedet er populært som campingplass og som offentlig badestrand, og tilbyr utleie av hytter og campingplasser.

– Du slipper å gjøre noe som helst selv, annet å bestille. Montering er inkludert i etableringen, og vi kommer til deg og fikser alt. Når vi drar fra huset, hytta eller campingvogna etter montering er du på nett, og du får en 30 dagers fornøyd-garanti, sier Anders Remi Rusten.

Bilder under: Slik ser det ut når Remi har vært og montert bredbåndsantenne på campingvogna di. Når montørene fra Monsternett har vært på besøk er du ferdig oppkoblet til nettet.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute