Bredbåndet som ikke påvirkes av vind og vær

Monsternett garanterer deg stabilt og raskt bredbånd i all slags vær, og legger en «30 dagers fornøyd-garanti» i potten.

Monsternett har levert bredbånd de siste 16 årene til Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder. Pågangen av kunder fra bedrifts-, privat- og hyttemarkedet har vært økende år for år.

Med bredbånd fra Monsternett får du stabilt, raskt og pålitelig bredbånd helt uten datakvoter. Du overfører hvor mye data du vil hver eneste måned, uten å måtte tenke på hvor mange GB du har lastet ned.

De som kontakter Monsternett stiller ofte disse to spørsmålene:

* Er nettet stabilt?
*Påvirkes det av vær og vind?

Det trådløse Internettet fra Monsternett er både raskt og stabilt og påvirkes ikke av vær og vind. Signalene er radiobaserte og det er sjelden noen opplever utfall selv om det selvfølgelig av og til kan oppstå feil og problemer hos oss akkurat som det gjør hos andre bredbåndsleverandører.

I de tilfellene vi har feil, forsøker vi å få feilen rettet så raskt som mulig. I tillegg informeres det om eventuelle feil og utfall på Monsternetts Facebookside .

Monsternett har satset stort på gode backupløsninger både for mottak av bredbåndssignaler og elektrisitet, og har foruten nødaggregat ved hovedsentralen også reserveløsninger på sendermaster med batterier, solcellepaneler og vindpropeller.

Ellers har vi jevnlig service på nettet, som av og til kan gi avbrudd. Dette skjer stort sett i perioder hvor nettet er lite i bruk, og fortrinnsvis på natten. Også dette informeres det om på Facebooksiden .

Les også:

* Hvor kraftig bredbånd trenger du egentlig?
* Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig
* Monsternett har fokus på sikkerhet og oppetid

Artikkelen fortsetter under bildet

Treg nedlasting og hakkete bredbånd kan være veldig irriterende. Hos Monsternett er nettet stabilt.

Den populære garantien

Når du bestiller nett hos Monsternett forteller du hvor du bor, og vi kan rimelig raskt finne ut om du bor på et sted der vi leverer bredbånd fra før av eller om det er et område helt utenfor der vi ellers har kunder.

Vi oppfordrer alle interesserte til å bestille bredbånd , og hvis vi ser at du ikke kan få bredbånd, så får du heller ingen regning. Hvis flere i samme område bestiller vil det kunne påvirke oss til å sette opp ytterligere sendermaster, som dermed når frem til ditt område om det ikke allerede er dekket fra før av.

Det kundene setter stor pris på er ærlighet, og derfor vil enkelte ikke få bredbånd fra Monsternett hos seg, fordi Monsternett ikke kan garantere stabile signaler.

Mener vi at det teknisk sett er grunnlag for at du kan få bredbånd, sender vi en montør som setter opp antenne, installerer ruter og klargjør alt hos deg som kunde.

Du får dessuten en 30-dagers 100 prosent fornøyd-garanti.

Garantien innebærer at om du etter 30 dager fra vår montering finner ut at du ikke er 100 prosent fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør!

Teksten fortsetter under bildet.


Monsternett har mange fornøyde kunder i privat-, hytte- og bedriftssegmentene.

Når montøren er ferdig er du på nettet

Kan jeg montere selv?

Mange kunder lurer på om de kan eller må montere antenne og sette opp ruter etc. selv, og svaret på det er "nei".

For å sikre at nettet skal fungere godt og stabilt for deg må antenna monteres av en av installatørene våre. Det ville uansett ikke vært noe å spare på å gjøre det selv, siden montering er inkludert i prisen fra Monsternett.

Monsternett har et stort antall sendermaster ute i Østfold, som frakter radiobasert Internett dit mange ikke har bredbånd eller der man er prisgitt en 4G basestasjon med tilstrekkelig kapasitet eller telefonledninger i stolper eller under jorden egentlig dimensjonert for telefonsamtaler.

Hvis du tilnærmet fri sikt mellom ditt hus eller hytte og til en av Monsternetts master vil du kun ha behov for en liten antenne på hus- eller hytteveggen din for å få full pakke med bredbånd levert trådløst.

Montøren hjelper deg på nett med alle "dingsene" dine. Når han reiser er du på Internett, Facebook etc., og bredbåndet er garantert raskt og stabilt.

Les også: Hvorfor kan naboen min få nett, men ikke jeg?

Artikkelen fortsetter under bildet


BESTILL SLIK:
Ring oss på telefon 69701800 (8-16 på hverdager) eller ta kontakt på lenken via Internett eller Facebook

Spørsmål og svar

Bestill Monsternett her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute