Eksplosivt bredbåndssalg gir venteliste

Tidligere denne måneden varslet Monsternett om rekordsalg for hytteabonnement i 2020. På tross av at ekstramannskap er satt inn er det nå ventelister på montering av bredbånd.

– Ja, vi er  takknemlige og glade for stort salg, men nei, vi er ikke glade for at det oppstår ventelister, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

I år fosser kundene inn hos Monsternett, og det er flere forhold, som bidrar til årets enorme vekst.

– Koronapandemien slår ut for oss på den måten at flere bruker hyttene sine, og flere og flere oppdager at vårt trådløse bredbånd er det beste og rimeligste alternativet på hytta.

– Vi har levert stabilt, trådløst bredbånd i 16 år og «jungeltelegrafen» går i vår favør. At telefonledninger ikke lenger oppgraderes for fasttelefoni og bredbånd har også bidratt til et solid antall nye henvendelser, og da gjenstår for mange valget mellom dyre 4G-pakker eller oss, sier Vegard.

Les også:
Hva er god kundeservice for deg?

Artikkelen fortsetter under bildet

Venteliste på fire uker

– Vi oppfordrer folk via vår blogg og i sosiale medier høst, vinter og vår om å sørge for å bestille montering av bredbånd i den rolige perioden for de fleste hyttefolk, nemlig i tiden oktober til påske, sier han og fortsetter:

– Mange  har fulgt vår oppfordring, men med de ovennevnte forholdene med korona og annet har vi opplevd en helt eksplosiv salgsvekst i år, og på tross av at vi jobber nærmest 24/ 7 og har satt inn ekstra mannskap, makter vi ikke å holde tritt.

– Selv om det er spesielt stor pågang i år har vi fra år til år opplevd at trykket øker nettopp frem mot fellesferien, og vi kan ikke få gjentatt ofte nok at det er smart å velge montering senhøst, vinter og vår. Da er nemlig alt på plass til sommeren kommer.

Vegard forteller at de som har forhåpninger om å få Monsternetts trådløse bredbånd på plass i hytta til fellesferien vil bli skuffet, men det er langt ifra «helsvart», sier han:

– Per nå i slutten av juni ser det ut til at gjennomsnittlig leveringstid er cirka fire uker fra tidspunktet du bestiller. Det er i hvert fall som hovedregel slik det er i en periode nå, og det hjelper heller ikke å bestille «ekspress-levering». Vi har nemlig ikke kapasitet til å håndtere ekspress.

– Det er også såpass høyt trykk på bestillinger at det også tar tid fra folk har bestilt til vi rekker igjennom lista for å kontakte dem. Så man må nok påregne at det kan gå inntil 10 dager før man får tilbakemelding på bestillingen.

– Alt av forsinkelser er beklagelig, men vi gjør så godt vi kan og har satt inn flinke og arbeidsvillige folk, som tar hver kundehenvendelse seriøst og tilrettelegger for best mulig bredbånd for den enkelte.

Les også:
Tenker du på hyttebredbånd?

Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternetts hyttebredbånd er et stabilt, raskt og rimelig tilbud for mange i Østfold.

Populært i hytter og feriehus

Monsternett leverer bredbånd i Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder, og det leveres både fiber og trådløst bredbånd.

Trådløst bredbånd er den mest populære varianten, og leveres via radiobaserte signaler over lange avstander der det ofte ikke finnes fysisk ledningsnett eller tilfredsstillende mobilsignaler.

At hytteabonnementet er raskt, stabilt og uten datakvoter frister mange. Særlig langs kysten av fylket vårt er pågangen stor.

– Stort sett har kundetilstrømningen kommet på Hvaler og Østfoldkysten, men det er egentlig bra "trøkk" alle steder nå. Vi merker en solid oppgang i flere områder. Folk i typiske hytteområder kontakter oss, men også privatpersoner merker vi flere henvendelser fra, sier Vegard.

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september.

I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger/ datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS eller Min Side kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp".

– Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

– Monsternett har 30 dagers fornøydgaranti. Det vil si, at dersom du ikke er fornøyd med hva du har fått plukkes utstyret ned og du får pengene tilbake.

– Våre montører bruker rundt en time på en standard montering hos deg, og når de forlater deg er du klar for Internett, Facebook, Netflix og alt hva det er av digitale tilbud via vårt stabile, trådløse bredbånd, sier Vegard.

Artikkelen fortsetter under bildet


Dette sier Monsternetts kunder ;)

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute