En flom av bestillinger etter at «hytteforbudet» ble opphevet

– Vi visste at det kom til å bli mange bestillinger idet «hytteforbudet» ble opphevet, men ikke at det skulle bli så mange.

Den 19. mars i år innførte norske myndigheter «hytteforbud» med den hensikt å begrense folks forflytninger over kommunegrenser i anledning av koronapandemien, og for ikke å overbelaste helsevesenet i små kommuner.

Så ble «hytteforbudet» opphevet den 20. april, og for Monsternetts del - som har et stort publikum hos hyttefolket, kom reaksjonen umiddelbart.

– Det har vært en «bestillingseksplosjon» etter at «hytteforbudet» ble opphevet, og vi snakker om en rekord for vår del, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Han forteller at hele året 2020, måned for måned, har ligget over fjoråret i antallet bestillinger, men «demningen brast» fullstendig, da «hytteforbudet» ble opphevet.

– Vi snakker om en regelrett «vårflom», og våre montører har hendene fulle, sier Vegard og legger til:

– Det er  enormt mange hytter særlig langs Østfoldkysten, og i hytte- og fritidshusområder ellers i Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder, der det nå har kommet bestillinger fra.

Les mer:
– Heier på dere i Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet


Henrik, Marius, Håkon og Merethe Fosby streamer og jobber via hytteabonnementet fra Monsternett.

Full fart fremover

År om annet har Monsternett økt antall hyttemonteringer mellom 10 og 25 prosent sammenlignet med foregående år, og det oppfordres årlig overfor kundene om å komme med bestillinger om vinteren og tidlig på våren.

– Årsaken er våre erfaringer med at folk gjerne vil ha trådløst og stabilt bredbånd på plass fra oss, når hyttesesongen åpner for fullt og det er oftest om sommeren for de fleste, sier han.

Med den enorme pågangen etter at «hytteforbudet» ble opphevet og den årlige, forventede økningen fremover mot sommeren, sier Vegard at folk gjør lurt i å varsle inn bestillinger allerede nå, for dermed å havne inn i køen før sommerhytta åpner dørene.

– Alle har lagt merke til at grensepasseringer til Sverige er belagt med restriksjoner og etterfølgende karantene, og at det er dessuten oppfordres til varsomhet knyttet til ferier i utlandet ellers.

– Reiselivsbransjen tror dette vil medføre at mange ferierer hjemme i Norge, og at hytter vil bli brukt mer enn tidligere år. Det enorme søket etter ordet «hytte» det rapporteres om fra finn.no bare understreker at det blir mange som skal ha hytteferie i år.

– I den sammenheng ser vi også for oss, at tiden fremover vil bli veldig travel for vår del og at hyttebredbåndet fra Monsternett tar helt av dette året, sier han.

Les også:
Bredbåndet som tar kundene med storm
Gjør din bredbåndsbestilling hos Monsternett her

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mange fordeler med stabilt hyttebredbånd fra Monsternett.

Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

Med hytteabonnement fra Monsternett får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september.

I denne perioden bruker du nettet akkurat som du ville gjort hjemme, og helt uten noen nedlastingsbegrensninger av noe slag eller datakvoter.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du med på kjøpet et klippekort på 30 «klipp».

Via SMS eller Min Side kan du åpne nettet i 1 døgn per «klipp». Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Hytteløsningen fra Monsternett har slått godt an, og i de 16 årene selskapet har levert bredbånd har mange skaffet seg trådløst og kabelfritt bredbånd i Østfold.

100 prosent fornøyd eller pengene tilbake

– Vi har et prinsipp om «fri sikt» mellom din hytte eller fritidshus og en av våre mange sendermaster i Østfold-kommunene vi leverer til. Hvis det er fri sikt garanterer vi deg raskt og stabilt bredbånd.

– Når du først har fått dette på plass får du en 30 dagers fornøydgaranti. Det vil si, er du ikke fornøyd tar vi ned utstyret og du får pengene tilbake.

– Våre abonnement inkluderer montering utført av profesjonell installatør, og når montøren er ferdig hos deg er du klar for Internett, Facebook, Netflix og alt hva det er av digitale tilbud, sier Vegard.

Les mer:
Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake

Artikkelen fortsetter under bildet

Gi et signal om interesse ved å bestille

Enkelte spør etter «dekningskart» fra Monsternett, for på egenhånd å kunne slå fast om de kan få trådløst bredbånd eller ei, men det beste du kan gjøre er å bestille først.

I utgangspunktet skal all informasjon ligge på nettsidene våre. Der ser du også prisene og legger inn bestilling . Hvis det er noe du ikke finner, eller du har noen spørsmål, må du gjerne ta kontakt så svarer vi så godt vi kan (se nedenfor).

– Trådløst bredbånd og «fri sikt» henger nøye sammen og kan variere fra hus til hus. Skulle det være slik at ditt hus eller din hytte ikke kan få bredbånd fra oss, så får du heller ingen regning.

– I enkelte tilfeller kan vi finne spesialløsninger, for eksempel ved at signalene sendes via en nabo eller vi rigger opp en antenneløsning hos deg, som gir deg signaler. I andre tilfeller må vi dessverre slå fast at beliggenheten din gjør at du ikke får bredbånd.

– Vi noterer oss da stedet din forespørsel har kommet fra, og kommer det flere henvendelser fra samme område om bredbånd vurderer vi å sette opp en sendermast der, sier Vegard.

Artikkelen fortsetter under bildet.


De som vil komme i kontakt bes om å sende melding til kundeservice , sende epost på info@monsternett.no eller ringe oss på tlf. 69701800

Lett å komme i kontakt

Monsternett tilbyr trådløst bredbånd til hus , bedrifter og hytter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler, og henvendelsene er mange i løpet av et år.

Det enkleste er ofte å sende en mail til Monsternett , ringe på telefon 69 70 18 00 eller kontakte oss via Facebook .

Monsternett har også en meldingsfunksjon på nettsiden, og en «oppring-funksjon», der vi ringer deg opp ved neste anledning.

Vil du vite mer om Monsternetts ulike abonnement; Bedrift, privat eller hytte – trykk HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute