Birgit Werner Jakobsen bor på Kjøkøy i Fredrikstad, og har hatt Monsternetts trådløse hytteløsning hjem til seg i et par år.

– En veldig god løsning for oss

– Med Monsternetts bredbånd kan vi streame, spille, sjekke Facebook og nettnyheter samtidig, uten at farten går ned.

Birgit Werner Jakobsen bor på Kjøkøy på Kråkerøy i Fredrikstad, og har hatt Monsternetts trådløse hytteløsning hjem til seg i et par år.

Kjøkøy ligger sørøst for Kråkerøy og grenser til Hvaler kommune. Øya har i overkant av 200 innbyggere og dekker et areal på 1,52 km2. 

På øya finnes Kjøkøy fort, som ble bygget under andre verdenskrig av den tyske okkupasjonsmakten, og ble brukt i aktiv tjeneste i det norske forsvaret frem til slutten av 1980-tallet.

Kjøkøy fort ble i 1993 besluttet nedlagt, men HV fortsatte å bruke området frem til år 2008, da Fredrikstad kommune overtok området som i dag benyttes av Pynten skole. Den resterende delen av det gamle fortområdet er blitt omgjort til et friområde.

Eksempel på Monsternetts husantenne. Den lille hvite boksen på den gule husveggen er på størrelse med en melkekartong og fanger opp de trådløse bredbåndssignalene.

Liten antenne på  huset

Birgits familie på to voksne og to barn er fastboende på Kjøkøy, og har den lille antennen fra Monsternett festet til huset.

– Signalene kommer fra en repeater* på Torsnes, og det hele fungerer meget godt, forteller hun.

– Det er veldig stabile signaler og vi har stor glede av å kunne bruke Monsternetts løsning i vår familie. Vi bruker internett mye til streaming. Det går i Netflix, spill og generell databruk og oppdatering på Facebook blant annet, forteller Birgit.

Ingen begrensninger

– Dette er kjempebra. Monsternett tilbyr en vare som ikke mange andre har. Det er ingen begrensninger, og du mister ikke hastigheten når du har nådd et visst nivå for nedlastning.

– Hos Monsternett laster du ned så mye data du trenger uten å betale noe ekstra. Nettet er raskt og stabilt, sier Birgit.

Effektiv service

Hun har også hatt kontakt med serviceavdelingen hos Monsternett, og forteller at det var en hyggelig opplevelse.

– Den ene gangen var i forbindelse med et strømbrudd på hytta i Torsnes der repeateren står og videresender signaler til oss her på Kjøkøy.

– Den andre gangen var i forbindelse med et uvær. Begge gangene hadde vi en veldig god opplevelse av kundeservice hos Monsternett, forteller hun.

Repeater* en enhet som forsterker et signal for å sende det videre

Bli med på Monsternetts spørreundersøkelse

– Mange sier de syns det er hyggelig og morsomt å lese om andre mennesker og hvordan de har det i hverdagen. Derfor inviterer vi deg også til å svare på noen få spørsmål i et spørreskjema (se nedenfor), sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Blir du valgt ut til et intervju etter å ha sendt inn spørreskjemaet, vil vi ta kontakt for en prat med deg.

Intervjuet legges ut på bloggen og på sosiale medier (og av og til også i andre sammenhenger, for eksempel i forbindelse med markedsføring).

Blant de som intervjues og publiseres trekkes det ut én person per måned, som får en oppmerksomhet.

– Denne måneden er dette et gavekort fra Clas Ohlson på 250 kroner, sier Vegard.

Så hvis du kunne tenke deg å bli intervjuet av oss, kan du klikke HER for å få opp spørreskjemaet.

Se tidligere portrettintervjuer

Se intervjuet med 23 år gamle Adrian Røed Østby, som tidligere er publisert på Monsternetts blogg HER

Pensjonert høgskolelektor Sven Egil Folvik bruker hytta på Ullerøy hyppig og hele året forteller han til Monsternett HER

Siri Øverdahl fra Fredrikstad trives med å bake, trene, male og reise, men tar seg også tid til å stille opp frivillig for andre som trenger det, forteller hun i Monsternetts bloggintervju HER

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute