Se Ole Gunnar og United på hytta!

Torsdag 28. mars ble det bekreftet at Ole Gunnar Solskjær har fått treårig kontrakt på å lede en av de største og viktigste klubbene i fotball-verden ; Manchester United!

Solskjær har hatt suksess i klubben etter at han overtok for José Mourinho. 19 kamper har gitt 14 seire, to uavgjorte kamper og tre tap. Det er kun Arsenal, Wolverhampton og Paris Saint-Germain, som så langt har slått United med Solskjær som sjef.

Nå har nordmannen altså signert en treårskontrakt med Manchester United.

I en uttalelse til manutd.com sier Solskjær at de siste månedene har vært fantastiske.

– Helt fra første dagen jeg kom, har jeg følt meg hjemme i denne spesielle klubben. Det var en ære å være Manchester United-spiller, for så å starte trenerkarrieren min her. De siste månedene har vært en fantastisk opplevelse, sier Solskjær i en uttalelse på klubbens nettsider.

Start hytteabonnement og følg Premier League på raskt og stabilt bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet


Slik så det ut torsdag 28. mars 2019, da Manchester United kunngjorde hvem som skal trene klubben i tre år fremover .
Foto: manutd.com

Følg fotballen fra TV på hytta

I fjor var det fotball-VM i Russland, og Monsternett hadde en enorm pågang av hyttefolk, som ville følge kampene .

– Monsternetts hytteabonnement når frem på steder i Østfold der det ellers verken er gode nok «telefonledninger», fiber eller bra utbygget 4G-samband, og flere og flere oppdager det, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

År om annet har Monsternett doblet sine monteringer av hytteabonnement.

– Du får et abonnement, som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastningsbegrensninger eller datakvote. Det spilles mye fotball i England, og også på våre hjemlige arenaer, i denne tidsperioden, sier Vegard og legger til:

– I hytteabonnementets stengeperiode fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden. Lett som en plett og du går ikke glipp av en eneste kamp på hytta, sier han.

Bestill raskt, stabilt bredbånd som virker i Østfold HER

Artikkelen fortsetter under video

Lei av "hakkete bredbånd" når det virkelig gjelder? Prøv Monsternetts trådløse bredbånd helt uten
datakvoter. Kontakt oss via telefon 69 70 18 00, via Facebook eller på vår nettside

Fri sikt er nøkkelen

At Monsternett når frem til din hytte eller ditt hus med levering av raskt, stabilt bredbånd skyldes bruk av radioteknologi.

– Monsternetts bredbånd er helt uten forstyrrelser av vær og vind, og vi slipper å strekke dyre kabler og grave grøfter. Når fri sikt er konstatert mellom en av våre mange sendermaster i Østfold og din hytte eller hus kan du glemme datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer, sier Vegard.

Bredbånd og tilgang til Internett er i vår tid nesten like viktig for en husstand eller hytte som strøm, veier, vann og avløp. Hyttefolk tar i bruk stadig mer bredbånd, og kapasiteten bygges ut av bredbåndsleverandørene, men langt ifra overalt og med tilstrekkelig kapasitet.

– Enkelte steder har eierne av fritidsboliger og hytter tilbud om flere alternative bredbåndsløsninger , mens andre steder er det ikke mye å velge mellom.

– Mange opplever at hastigheten på bredbåndet senkes, når man får bredbånd fra mobiltelefonoperatørene, og kvoten er oppbrukt. Også de som har bredbånd via gamle telefonledninger opplever begrensninger og det oppstår "hakkete bredbånd".

– Slik er det ikke hos Monsternett. Vi garanterer deg stabilt og godt bredband med god hastighet ved fri sikt, og skulle det ikke bli slik du trodde i løpet av de første 30 dagene etter at vi har montert fiks ferdig, trådløst bredbånd hos deg, tar vi ned utstyret og gir deg pengene tilbake, sier han og avslutter:

– Jeg synes det er stort at Ole Gunnar Solskjær får jobben i denne gigantklubben, og det  bare å stille seg i køen av gratulanter.

Dette sier kundene om Monsternetts bredbånd

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute