Remi Rusten har montert hundrevis av trådløse bredbånd hos kunder gjennom årene, og gleder seg like mye hver gang kundene er fornøyd.

– Gleder meg over fornøyde kunder

Remi Rusten hos Monsternett har satt opp hundrevis av trådløse bredbåndsløsninger over hele Østfold. Fortsattt synes han det er moro, når kundene smiler fra øre til øre etter at han har vært på besøk.

–  Vi vet jo alle hvor irriterende det kan være, når et bredbånd går sakte og er ustabilt. Vi leverer kun bredbånd, når vi vet de har gode nok signaler, og de kundene jeg har vært hos er ofte henrykt over hvor bra bredbånd det blir fra Monsternett, sier han.

En solskinnshistorie han husker spesielt godt er, da han var hos en småbarnsfamilie som hadde ustabilt og tregt bredbånd.

– Jeg hadde satt opp Monsternetts antenne, som hadde fri sikt og det betyr gode signaler. Så tok jeg ut en kabel fra den gamle ruteren som sto der fra før av og plugget inn den jeg hadde med meg. Da skjedde det noe som var morsomt, forteller Remi.

– Inn fra annekset i huset ved siden av kom barna springende. Mamma, mamma ropte de. Nå er bredbåndet blitt skikkelig bra. Barna satt og spilte i nabobygget, og selvfølgelig ble dette bedre for dem, forteller Remi.

– Full fart selv om hyttesesongen er på hell

I år har Monsternett satset hardt på å presentere seg for hyttekundene på Hvaler, og resultatet har vært veldig hyggelig med mange nye kunder.

– Det er full fart selv om hyttesesongen er på hell, sier Remi Rusten, når september står på kalenderen.

Han og montørene har hatt det travelt under hele 2017, og på Hvaler har Monsternett fått mange nye kunder.

– Vi har gjort mye markedsføring mot hyttekundene i år på Hvalerøyene. Sammen med «jungeltelegrafen», der fornøyde kunder har vært Monsternetts beste ambassadører i sitt hytteområde, har dette gitt positivt utslag.

– Når noen er fornøyd med vårt bredbånd i et hytteområde der det er begrensninger, sprer «det glade budskap» seg fort, og vi blir kontaktet, sier han.

Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør !

"Posten skal frem", heter det fra Postverket. Når Monsternetts mannskap er på farta høyt til værs heter det "Antenna skal opp!"

God kapasitet og oppetid betyr mye for kundene

Tall fra Statistisk Sentralbyrå forteller at det er i underkant av 20.000 fritidsboliger i Østfold, og det dreier seg om hytter, sommerhus og lignende langs kysten og ute i skog og mark i Indre og Ytre Østfold.

Flere slike typiske hyttesteder langs kysten har ikke infrastruktur med bredbånd, og med Monsternetts trådløse tilbud om stabilt og kvotefritt bredbånd, blir det et stort trykk av henvendelser .

– I hyttesesongen blir vi i perioder nærmest nedringt av fortvilte hytteeiere, som forteller at de ikke har noe annet bredbåndstilbud enn mobilt bredbånd, og at datakvotene på disse abonnementene fort tappes, slik at det blir svært kostbart å dra på en tre-fire ukers ferie på hytta med tenåringer som ser på nett-tv, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

– Få hytter har innlagt telefonlinje. De som har telefonlinje ligger gjerne så langt unna telefonsentralene at hastighetene de får er svært beskjedne. Dermed ser mange til hytteløsningen vår, med et abonnement tilpasset hyttebruk i hyttesesongen som bra, sier Vegard.

Monsternett utvider fortløpende kapasiteten og har sikret sine leveranser til og fra Internett med flere tilførselsveier. Det gjør at det er sjelden eller aldri brudd i nettforbindelsen.

Hovedsentralen har også strømforsyning via to separate trafostasjoner, og i tillegg til dette er Monsternett utstyrt med UPSer (batteri-backup) og generator, som gjør selskapet tilnærmet uavhengige av strømnettet.

Remi Rusten er på evig jakt etter områder med fri sikt, der Monsternetts trådløse bredbånd når fram.

Jakter på nye dekningsområder

Remi Rusten og montørene er på farta hele tiden i jakt på nye dekningsområder.

Når interesserte bestiller bredbånd hos Monsternett sjekkes dekning hos bestilleren.

– Vi har et enkelt prinsipp. Er det fri sikt mellom hus eller hytte og våre sendermaster, da er det dekning. Når det er dekning er det bare en liten antenne på veggen som skal til før du har fullt bredbånd på hytta, akkurat som vi leverer i byene, sier han.

– Om du i løpet av de første 30 dagene skulle finne ut at dette ikke var noe for deg, og at det ikke fungerte som forventet, kan du gå fra avtalen og få pengene tilbake igjen, sier Remi.

Han jobber for tiden med flere nye lokasjoner Monsternett håper på å få utvidet dekningsområdene i, både i Sarpsborg og Halden.

– Utvidelser og utbygging jobber vi fortløpende med. Der folk har varslet inn interesse passer vi på å følge opp raskt, slik at vi kan få slått fast om vi allerede har dekning eller om vi trenger å gjøre tiltak, avslutter han.

Vil du vite mer om Monsternetts ulike abonnement? Les om og bestill bredbånd til bedrift , bredbånd privat eller bredbånd til hytta .

Les også:

Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd

Billig og raskt internett på hytta

Mange vil ha bredbånd på hytta på Hvaler

Internett på hytta? Se hvilke muligheter du har i 2017

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute