Pågangen på Monsternetts hytteløsning i Østfold er så stor at enda en montør måtte ansettes i år. Nicolai Skånvik (22) er nå i full fart med monteringene.

– Gleder meg til å treffe kundene

Monsternett har i år måttet skaffe seg enda en montør, for å dekke opp etterspørselen etter internett på hytta. Stadig flere får øynene opp for det trådløse bredbåndsproduktet, som når hyttene i skjærgården i fylket.

– Vi måtte ha en montør til, for å holde tritt med pågangen, sier ansvarlig for montering hos Monsternett, Anders Remi Rusten.

Monsternett har hatt enorm pågang av folk som har ønsket hytteabonnement i år, og det har vært en dobling i antallet hyttemonteringer sammenlignet med 2016, og på Hvaler "koker det" av ivrige hytteeiere.

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd, og du får bredbånd med like bra hastighet på hytta som du har hjemme.

– Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Med hytteabonnementet fra Monsternett får du enkelt og skikkelig bredbånd på hytta.

– Monsternetts trådløse bredbånd er populært blant hyttefolket på Hvaler, og i år er det stor aktivitet for montørene. Vi er derfor glade for at vi fikk Nicolai med på laget, sier Anders Remi Rusten.

Bestill bredbånd til hytta nå.

Artikkelen fortsetter under bildet

Nicolai Skånvik har fått den nyeste av Monsternetts biler, en Ford Connect 2017-modell, som han er veldig fornøyd med.

– Gleder meg til å treffe dere

Nicolai Skånvik blir 22 år den 19. desember i år. Han startet opp hos Monsternett i år, og har hatt hendene fulle fra første dag.

– Jeg har hatt det veldig bra, og jeg føler det går greit. Mitt arbeid er å montere hjemme hos privatkundene og noen ganger ute hos bedrifter. Hytter er stort særlig på Hvaler, og der treffer jeg veldig mange koselige mennesker. Jeg gleder meg til å treffe dere, sier han om kundene han skal hjem til fremover.

Han er tildelt en Ford Connect 2017-modell, og det er Monsternetts nyeste bil.

– God plass og bra med utstyr. En veldig praktisk bil for oss montører, sier han.

Før han kom til Monsternett var Nicolai lærling hos Nettpartner, og han er utdannet telekommunikasjonsmotør.

Han forteller at han ikke har spesielle fritidsinteresser eller hobbier, og at han er interessert i serier som "Game of thrones" og andre tv-serier som er er populære.

Nicolai bor hjemme og nyter mor og fars kjøkken. Han har en favoritt, som overgår alt annet.

– Fars indrefilet er den absolutte favorittmaten, sier han.

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd

Monsternett har valgt å satse på skikkelig bredbånd på hyttene , der man vil slippe å bekymre seg over datakvoter og overføringsbegrensninger, slik at man kan bruke nettet omtrent som hjemme.

Alt som kreves er å få en liten antenne på hytteveggen, og det hele kobles opp av montører uten ekstra tilleggsavgift.

– Dette fungerer med en gang jeg er ferdig hjemme hos folk i hytter og hus, og alt er oppe og går før jeg drar. Da er folk fornøyd, sier Nicolai.

Monsternetts løsning er spesielt tilpasset hytter og camping, og er åpen i sommerhalvåret og stengt i vinterhalvåret, men med 30 "klipp" tilgjengelig, dersom du for eksempel besøker hytta ved juletider eller under vinter- og påskeferien.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Med klar sikt til hytta er det bare denne lille antennen (hvit boks) på hytteveggen, som skal til for at du skal kunne bruke bredbåndet på samme måte som du gjør hjemme.

– Mange fornøyde kunder

Den vakre øykommunen Hvaler har rundt 4.000 innbyggere per 2017.

Om sommeren mangedobles innbyggerantallet, dersom alle hyttegjestene medregnes. Med 4.700 hytter er Hvaler en av landets største hyttekommuner.

Man regner at det er cirka 30.000 personer i kommunen i den mest aktive ferieperioden, og blant disse er det mange som er på jakt etter bredbånd til hytta.

– Det har vært et jevnt trykk. Bestillingene renner inn særlig på vårparten og forsommeren, men også ellers i året. Vi holder tritt med leveringstid på ca. en uke. Kundene er meget fornøyd med rask levering fra bestilling til de er på nett og surfer, sier Anders Remi Rusten.

Fra år til år har hyttebrukerne i økende antall valgt Monsternetts bredbånd, og under årets påske ble det satt ny nedlastingsrekord, da brukere av Netflix, nett-tv, Facebook og andre sosiale medier i alle aldre "slapp seg skikkelig løs".

– Dette går helt fint. Vi har god kapasitet, sier Rusten.

Vil du ha rask og stabil internett på hytta ? Bestill hos Monsternett i dag!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute