Holder hytteabonnementet åpent til og med uke 41

De som bruker hytta denne og neste helg skal vite, at Monsternetts hytteabonnement holder åpent fram til og med uke 41.

Monsternetts populære hytteabonnement holder vanligvis åpent fra påske eller 1. april, litt etter hva som kommer først, og i år er hytteabonnementet åpent helt frem til og med søndag 13. oktober.

– Det er ulike tider for høstferien vi tar hensyn til, og derfor holder vi hytteabonnementet åpent til de fleste har fått unnagjort sin høstferie og kost seg på hytta, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Hytteabonnement fra Monsternett er til vanlig "sommeråpent" fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger / datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Med et slikt "klipp" holder du bredbåndet ditt på hytta åpent i et døgn.

– Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden, sier Vegard.

Les også:
* -Vil gjøre Hytteabonnementet enda mer populært
* Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

Artikkel fortsetter under bildet


Min Side har vært et populært tilbud for Monsternetts kunder, og mange har allerede koblet seg til.

Kundene positive til Min Side-løsning

Gradvis vil Monsternetts kunder slippe til på «Min Side»-løsningen, som kan åpne hytteabonnement hjemmefra, gi tilgang til faktura og detaljer om abonnement.

– Vi lanserte Min Side fredag 27. september, og det viste seg raskt å være populært. Mange kunder er allerede koblet til. Det er viktig for oss at våre kunder forstår, at vi «godkjenner» forespørsler om å bruke «Min Side» manuelt, og at vi nå i starten slipper inn noen få av gangen for å være sikre på at alt fungerer som det skal.

– Vi tenker sikkerhet og funksjonalitet for kundene, og derfor må man påregne at det kan gå noen dager fra man ber om tilgang til man får det.

– De som er hyttekunder får i tillegg mulighet til å administrere «klipp» i stengeperioden via «Min Side», der de kan ha en oversikt over saldo og forbruk, etterfylle og åpne hytteabonnementet med klippene de har, forteller Monsternetts Vegard Svanberg.

Tidligere i år varslet Monsternett at det skal bli enda enklere å slå på hytteabonnementet "off season".

– Også for vanlige kunder er det laget en ny «Min side»-løsning, der de i denne omgang får tilgang til fakturaer og detaljer om abonnementet, forteller han.

Les mer: Monsternett lanserer "Min Side"

Artikkel fortsetter under bildet


Kanskje bruker du hytta di utenfor sesongen. Da kan 30 "klipp" du enkelt åpner den trådløse bredbåndstilgangen til hytta med via SMS være en veldig god løsning.

– Bruk "gamlemåten" inntil videre

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Du åpner nettet i 1 døgn per "klipp".

Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte senhøst- og vinterhelger, jul- eller vinterferie i stengeperioden.

– Det som er en stor forskjell fra tidligere for hyttekundene er at de ikke trenger å være på hytta for å åpne «klipp» med "Min Side"-løsningen. Du kan åpne abonnementet fra hvor som helst i verden, og det kan være kjekt for å slå på varme eller åpne tilgang for venner og familie som skal bruke hytte, sier Vegard.

– Men inntil du har fått en SMS fra oss, og fått bekreftet at du er tilkoblet "Min Side" skal du fortsette å bruke "gamlemåten" for å bruke "klippene" dine på hytta.

– Det vil si at du logger deg på mens du er inne i hytta og får en kode som sendes over SMS. Dette opplegget kommer til å fortsette å fungere en god stund, mens vi faser inn våre mange hyttekunder, sier Vegard.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Artikkel fortsetter under bildet

Hytte Pluss for deg?

Hvis man trenger internett for å benytte seg av ‘hytta varm-funksjon", alarm eller ved kameraovervåkning i vinterhalvåret, når hytteabonnementet vanligvis er stengt, tilbyr Monsternett Hytte Pluss.

Det koster 590 kroner i året, og blir fakturert sammen med ditt vanlige abonnement. Det gir en god "ut-hastighet", så man kan sjekke kamera og ha panelovner styrt på nett m.v.

Hytte Pluss gir derimot ingen mulighet for å surfe eller benytte seg av det vanlige nettet i stengeperioden (oktober-mars).

I denne perioden (fra uke 41 og frem til påske eller 1. april – det som inntrer først) vil man altså fortsatt bruke klippekortene for å kunne ha tilgang til nettet som vanlig.

Har du flere spørsmål om Internett på hytta, Hytte Pluss eller annet, så ta kontakt ved å sende en melding til kundeservice , send en epost til info@monsternett.no eller slå på tråden på 69 70 18 00 .

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute