– Vi kommer til å savne hyggelige kunder

Lasse og Tore slutter i Monsternett og går over i andre jobber. Nå jakter Monsternett på erstattere.

– Ja, det stemmer jeg skal slutte.  I begynnelsen av november starter jeg opp som produksjonsleder for Østmøllene i Trøgstad.

– Bosatt på Ørje fra noen måneder tilbake, med unger i barnehage på Ørje og litt andre prioriteringer,  så er det på tide med et nytt kapittel, sier Lasse Larsen  (t.v.) som mange kunder kjenner ute i felt.

Han startet hos Monsternett i 2008, og har snart vært i bedriften i 12 år.

Hva har vært morsomst underveis disse årene?

– Det beste med jobben har nok vært alle hyggelige møter med kunder, grunneiere, huseiere og andre håndverkere, som jeg har blitt kjent med opp igjennom alle årene. I tillegg har det vært mange fine stunder på prosjekter ute i felten på steder som «ingen skulle tru at nokon kunne bu», ler Lasse som har vært høyt til værs i master og tårn og langt til skogs på jobb for Monsternett gjennom årene.

Hva kommer du til å savne?

– Jeg kommer til å savne alle de faste kundene og kontaktpersonene jeg har hatt mye med å gjøre, og naturligvis også alle kollegene, som har vært familien min på dagtid i mange år. Jeg vil takke alle gode kunder for tilliten og hyggelige møter, og alle kolleger, leverandører, elektrikere og andre kontaktpersoner for samarbeidet. Jeg setter stor pris på bekjentskapet jeg har fått med disse.

– Ikke minst en stor takk til Monsternett ved Vegard og Sverre for mange fine år, hyggelige minner og all erfaring jeg har fått, og tar med meg videre. Jeg ønsker Monsternett alt godt, og det har vært en glede å få være med på reisen til hit vi er kommet nå, sier Lasse.

Artikkelen fortsetter under bildet


Lasse (t.v.) og Sverre høyt til værs i en mast "der ingen skulle tru at nokon kunne bu".


Tore Skevik har jobbet med IT- og kommunikasjonsløsninger hos Monsternett siden 1. april 2014.

Til utlandet

Tore Skevik skal også slutte hos Monsternett, og han har jobbet med IT- og kommunikasjonsløsninger siden 1. april 2014.

– Jeg har vel så å si vært «den lengstlevende aprilsnarren» på Monsternett i alle fall. Innen jeg slutter vil jeg da ende på 5 år og 10 måneder her på huset, sier Tore.

Tore skal starte i ny jobb ute i Europa, og i den jobben får han hovedsakelig noen av de samme oppgavene han har hatt hos Monsternett, bare med mer fokus på serverdrift.

-– Jeg er ferdig her hos Monsternett i januar neste år, så flyttelasset går nok i starten av februar. Jeg begynner da i ny jobb så fort jeg har kommet meg på plass, sier han.

Når Tore skal fortelle hva han synes har vært det morsomste ved oppgavene han har hatt hos Monsternett sier han at det har vært å få drive med det han alltid har interessert seg for, nemlig servere og nettverk.

– Kommunikasjon med kunder er også noe jeg setter pris på all den tid de fleste hovedsakelig er svært fornøyde med tjenestene vi leverer, sier Tore.

Hva kommer du til å savne, når du tar av sted til utlandet?

– Uten tvil kollegene. Det blir helt sikkert fint på en ny arbeidsplass også, men i et lite firma som Monsternett, hvor de fleste har vært her i mange år, blir man som en liten familie. Vi støtter hverandre gjennom tunge tider og har det ofte gøy sammen, også på fritiden.

– Smilene sitter løst og det går aldri en dag uten at latterkrampene tar overhånd. Tanken på å miste disse er kanskje det skumleste oppi alt dette, men med tanke på hvor liten verden er blitt i dag, så vil jeg i alle fall prøve å beholde kontakten selv etter jeg flytter, sier Tore og han fortsetter:

– Monsternett er en arbeidsplass jeg kan anbefale uten tvil og du skal ikke se bort ifra at jeg hører med Vegard om det er plass til meg når eller om jeg kommer tilbake til Halden igjen, sier han.

Som en hilsen til kundene sier Tore:

– Jeg vil takke for de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått i årenes løp, hvor kunder har sagt hvor glade de er for kundeservicen vår. Det er slikt som varmer og er noe jeg tar med meg videre i livet, avslutter han.

Adresser, epost og telefonnumre til Monsternett finner du her

Artikkelen fortsetter under bildet


– Vi ønsker Lasse og Tore lykke til videre, og så jakter vi på nye folk, som skal bli med oss videre, sier Vegard Svanberg.

– Flotte karer, og ikke lette å erstatte

Vegard Svanberg hos Monsternett sier Lasse og Tore har vært veldige viktige for Monsternetts utvikling.

– Nå har vi jobbet i 16 år med å levere bredbånd i Østfold, og vi er – som Tore sier – en liten bedrift, med ganske få medarbeidere. Vi stoler på hverandre, og det er kort og flat struktur her, så det går unna når det er behov for å få løst saker, som popper opp.

– Det betyr veldig mye med en god mellommenneskelig tone på huset, og det at vi kan peppe hverandre opp, når det er travelt. Lasse og Tore er i så måte eksemplariske, og vi kommer til å savne dem. De arbeidsgiverne, som får disse karene på plass er heldige og vi andre på huset ønsker de to lykke til videre, sier Vegard, som nå er på jakt etter erstattere for Lasse og Tore.

Monsternett er en bedrift i vekst på privat-, hytte- og bedriftsmarkedet og leverer hovedsakelig trådløst bredbånd i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder.

Monsternett kan også levere fiber og andre løsninger til bedrifter, og hele tiden er fokus på tilgjengelighet, sikkerhet og kvalitet.

– Nå ser vi fremover, og vi skal ha på plass flere ansatte – som dels skal erstatte Lasse og Tore, men også for å ta unna det økende trykket vi opplever av kunder. Monsternett har hatt en solid vekst på kundesiden, men vi har ikke hatt en tilsvarende vekst på mannskapssiden. Det skal vi gjøre noe med, sier han.

Jakter på gode hoder

– Vi søker blant annet etter «en Lasse». Det er en telekommunikasjonsmontør og fagarbeider. Dernest er vi på jakt etter noen som kan styrke oss på IT-siden, og da en fagarbeider med høy kompetanse.

– Videre ser vi for oss å etablere en lærlingestilling. Jeg tror det er grunnleggende bra for en lærling å jobbe med brukerstøtte og kundehjelp i praksis her hos oss.

– Til sist er vi interessert i å få på plass en kontormedarbeider i deltidsstilling. Det kan trolig være av interesse for en som ikke vil jobbe full stilling eller en person som ønsker å kombinere deltid hos oss med noe annet, sier Vegard.

Han sier at stillingene vil bli annonsert om kort tid, og det vil skje både på finn.no, på Monsternetts blogg og via sosiale medier.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute