!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Krympet utgiftene og fikk bedre bredbåndsløsning

Harald M. Baarli har trådløst bredbånd i campingvogna på Feriehjemmet i Skjeberg.

– Vi er veldig godt fornøyd. Nå har vi kuttet ut TV-abonnementet vi hadde og ser nyheter streamet via PC på Monsternetts bredbånd. Stabilt og fint, og ingen overraskelser, sier Harald Martin Baarli (bildet).

Den 69 år gamle pensjonerte læreren og kona bruker mye tid i campingvogna si, og holder seg oppdatert på nyheter og i sosiale medier.

– Før måtte vi betale fast månedsabonnement for et trådløst opplegg, som var dyrt. Det var dyre datapakker og dyrt å fylle opp ekstra. Den tiden er over. Nå har vi Monsternett, og her kan vi surfe så mye vi vil, sier han.

Les mer:
Mange vil ha bredbånd til campingvogna
Tenker du på hyttebredbånd?

Artikkelen fortsetter under bildet


Er det tilnærmet fri sikt mellom din campingvogn, hytte, hus eller bedrift kan du få raskt og stabilt bredbånd fra Monsternett

«Proletarhytte» i Skjeberg

Harald, som har 40 år som lærer bak seg, trener tre ganger per uke, og er mye ute i skog og mark. Han liker både å være over og under vann, og er aktiv innen frivillig arbeid for barn og eldre.

– Vi reiser fra Sørumsand og hit til Feriehjemmet i Skjeberg på en time og tre kvarter, og kjører indre vei helt uten kø. Det er virkelig fantastisk her nede ved kysten av Østfold. Når vi er i «proletarhytta» (campingvogn) her på Feriehjemmet liker jeg å se film på nett og lese bøker.

Han forteller at før i tiden, når barnebarna kom på besøk, måtte de passe veldig på at Ipad og mobil var avslått, ellers gikk datapakkene fort opp i røyk.

– Glemte man å slå av stod dataenheten tilsynelatende og «sugde til seg» gigabyte, og da kunne regningen bli høy. Det å fylle opp et abonnement til dobbelt pris betyr imidlertid ikke at man får dobbelt datamengde.

– Nå er det ikke noe problem, og både barnebarn og vi voksne kan hygge oss med raskt og stabilt bredbånd, helt uavhengig av datakvoter, sier han.

Les også:
Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig
Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør !

Artikkelen fortsetter under bildet


Tregt bredbånd kan være veldig irriterende. Når Monsternett monterer bredbånd hos deg garanterer vi at det virker.

– Hytteløsningen passer oss godt

Monsternetts Hytteabonnement er åpen fra rundt 1. april til 1. oktober, og kan også åpnes med 30 ekstra «klipp» i stengeperioden. Det er Harald svært godt fornøyd med.

– Halvårsløsningen fra Monsternett passer veldig godt for oss. Vi fikk et tips om Monsternett og tok kontakt, men fikk da beskjed om at det var noen trær i veien, og at vi ikke kunne få Monsternetts trådløse bredbånd.

– Så gikk det noen måneder, og vi ble kontaktet igjen med opplysninger om at en sender var satt opp i en mast nær Feriehjemmet og etter det har det vært flott for oss.

– De få gangene vi har hatt kontakt med Monsternett har det vært veldig positivt. Hyggelig og rask kundeservice, sier han.

Les mer:
Bestill hyttebredbånd fra Monsternett nå!
Rask og fiks ferdig montering av bredbånd

Fornøyd med oppdateringer

Monsternett varsler kundene om oppgraderinger og andre gjøremål via Facebook .

De som følger siden kan også henvende seg til Monsternett på Facebook og få raske svar.

– Jeg setter også veldig pris på de oppdateringene som kommer på Facebook, der det varsles om arbeider som skal foretas, om oppgraderinger og annet. Da får man vite hva som skjer, og det er det jeg kaller god kundeservice, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet


Lurer du på noe rundt vårt trådløse bredbånd? Det er mange måter å komme i kontakt med Monsternett på.

Lurer du på noe rundt Monsternetts bredbånd?

Leveringstid, montering, hastighet, priser, dekning, hytte-, privat- og bedriftsbredbånd?

Finn svar på ofte stilte spørsmål her .

Hvis du har ytterligere spørsmål ta gjerne kontakt med oss på telefon eller epost .

Du kan også kontakte oss via vår Facebookside

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute