!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Monsternett tar ikke sommerferie, og det monteres bredbånd i fleng på Hvaler under sommerdagene.

Mange vil ha bredbånd på hytta på Hvaler

Monsternett monterer bredbånd på Hvaler "så det griner" denne sommeren.

Monsternetts trådløse bredbånd er populært blant hyttefolket på Hvaler, og disse julidager er det stor aktivitet for montørene.

– Vi monterer på hyttene hos folk så det griner. Om sommerhøytrykket ikke har meldt seg på alvor på værfronten, så er det i hvert fall høytrykk på montering av trådløst bredbånd, sier Vegard Svanberg i Monsternett.

Monsternett benytter radioteknologi for å levere bredbånd.

– Vi har valgt å satse på skikkelig bredbånd på hyttene, der man vil slippe å bekymre seg over datakvoter og overføringsbegrensninger, slik at man kan bruke nettet omtrent som hjemme.

– Alt som kreves er å få en liten antenne på hytteveggen, og det hele kobles opp av våre montører uten ekstra tilleggsavgift, sier Vegard.

Monsternetts løsning er spesielt tilpasset hytter og camping, og er åpen i sommerhalvåret og stengt i vinterhalvåret, men med 30 "klipp" tilgjengelig, dersom du for eksempel besøker hytta ved juletider eller under vinterferien.

Med klar sikt til hytta er det bare denne lille antennen (hvit boks) på hytteveggen, som skal til for at du skal kunne bruke bredbåndet på samme måte som du gjør hjemme.

– Mange fornøyde kunder

Den vakre øykommunen Hvaler har rundt 4.000 innbyggere per 2017.

Om sommeren mangedobles innbyggerantallet, dersom alle hyttegjestene medregnes. Med 4.700 hytter er Hvaler en av landets største hyttekommuner.

Man regner at det er cirka 30.000 personer i kommunen i den mest aktive ferieperioden, og blant disse er det mange som er på jakt etter bredbånd til hytta.

– Det har vært et jevnt trykk de siste ukene. Bestillingene renner inn og vi holder tritt med leveringstid på ca. en uke. Kundene er meget fornøyd med rask levering fra bestilling til de er på nett og surfer, sier Remi Rusten,ansvarlig for montering hos Monsternett.

Fra år til år har bredbåndstrafikken til hyttebrukerne nær doblet seg under ferietiden på hyttene Monsternett har kunder. Under årets påske ble det satt ny nedlastingsrekord, der brukere av Netflix, nett-tv, Facebook og andre sosiale medier i alle aldre "slapp seg skikkelig løs".

Bredbånd til hytter og hus

Strategisk plasserte sendermaster gir flere tusen hytter i Ytre Oslofjord mulighet for tilkobling til stabil bredbåndskapasitet fra Monsternett helt uten kabler.

Hytteløsningen fra Monsternett når frem overalt hvor selskapet har dekning. Det vil si at bredbåndsproduktet, som kan leveres i byene i Østfold, også når hyttene i skjærgården i fylket.

Det eneste som kreves er fri sikt fra sendermast til din bolig om den ligger langt ute i skjærgården eller til skogs.

Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Med hytteabonnementet fra Monsternett får du enkelt og godt bredbånd på hytta.

Montering er inkludert i etableringen, og du får en 30 dagers fornøyd-garanti.

Pensjonert høgskolelektor Sven Egil Folvik bruker hytta på Ullerøy hyppig og hele året, og benytter seg av de "30 klippene" vinterstid, forteller han.  Les saken HER

– Ta kontakt

– Hos oss er det  er åpent som vanlig på telefon, og er det noe du lurer på, ta kontakt, sier Vegard Svanberg og ønsker alle en fortsatt god sommer.

Hvis du vil vite mer, ta kontakt med Monsternett- klikk HER og finn telefonnumre og kontaktskjema.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute