Monsternett søker sommerhjelp

Monsternett opplever stor pågang av kunder, og vi har behov for å få på plass en arbeidsvillig person til å hjelpe oss med mindre montasjearbeid og annet forefallende denne sommeren.

– Denne våren har vi hatt et «eksplosjonsartet» mengde hyttebestillinger. Det har selvfølgelig med det å gjøre at flere og flere snakker om Monsternett etter at vi nå i 16 år har levert trådløst stabilt og raskt bredbånd i hyttemarkedet.

– Og i år kommer svært mange til å feriere i Norge på grunn av korona-situasjonen, og da er det ekstra, ekstra mange, som vil ha trådløst bredbånd fra oss på hytta, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Sommeren 2020 har Monsternett derfor behov for å få på plass en «sommerhjelp», som kan farte rundt i kommunene det leveres bredbånd til, og foreta enkelt montasjearbeid, samt diverse forefallende arbeid ved vårt hovedkontor og hovedlager i Halden.

Les også:
En flom av bestillinger etter at «hytteforbudet» ble opphevet


Artikkelen fortsetter under bildet.

«Diverse oppdrag»

Hos Monsternett er det per i dag 10 ansatte, og vi leverer trådløst bredbånd, fiber og andre løsninger til Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder.

– Montørene våre har hendene fulle med tilpasninger av nye kundeforhold og meningen er at vår sommerhjelp skal avlaste med enkle «diverse-oppgaver».

– Eksempler på slikt arbeid kan være henting og demontering av eldre og utgått utstyr, utskifting av defekt utstyr og andre mindre montasjeoppdrag, sier Vegard.

I og med at dette er arbeid som gjøres ute i felten og at man trenger å ha med seg utstyr og verktøy, må søkeren ha førerkort og disponere bil som har mulighet for montasje av takstativ.

– Den vi søker etter må ha sertifikat og disponere bil med mulighet for takstativ. Dette er en midlertidig "prosjektstilling" hos oss, som estimeres å pågå frem til skolestart kommende høst.

– Noe av arbeidet vil foregå på stige og i høyden, slik at vedkommende må være komfortabel med arbeid i høyden. Det aller meste arbeidet vil skje utendørs, forteller Vegard.

Stillingen kan være aktuell for mange, både voksne og ungdommer.

– Vedkommende må være nevenyttig og ha erfaring med bruk av verktøy til en viss grad. Ellers vil det bli gitt opplæring og du får arbeidsklær her hos oss.

– Vi avtaler periode for arbeid og lønn, når vi har bestemt oss for hvem som får jobben, sier han.

Hvordan ta kontakt om stillingen?

Du sender en søknad på epost til stilling@monsternett.no der du forteller om deg selv, om hva slags utdanning du har og om tidligere arbeidserfaring som er relevant.

I bakkant av å ha mottatt søknadene tar Monsternett kontakt med aktuelle søkere for en nærmere samtale.

Søknadsfrist snarest.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute