– Ønsker å ligge et par steg foran

Monsternett har gjort omfattende oppgraderinger av kapasiteten i Ullerøy-området i år, som både nåværende og fremtidige kunder vil nyte godt av.

– Det å øke kapasiteten og bytte ut utstyr er en del av "gamet". Det fører til økt datakapasitet vi kan levere kundene og en økt brukeropplevelse for kundene våre, sier Monsternetts Anders Remi Rusten (bildet).

I løpet av 2019 har Monsternett-kunder i Ullerøy-området fått varsel om at det pågår oppgradering, og kundene har tatt dette positivt, sier Remi.

– Vi planlegger alle slike oppgraderinger i god tid på forhånd, og har alt utstyr på plass til det øyeblikket vi skal bytte ut en fysisk gjenstand og koble opp en ny. Da går det ikke mange minuttene før Internett er oppe og går igjen, og folk er veldig sporty, sier han.

Ullerøy er et av de kystnære områdene Monsternett har hatt stor vekst i på Østfoldkysten de senere årene.

– Dårlig Internettforbindelse gjennom telefonkabler og 4G har vært en begrunnelse for mange til å etterspørre trådløst bredbånd fra oss, og det har vært vellykket. Tilbakemeldingene fra kundene er veldig hyggelige, sier han.

Les også:

* – Doblet antall hyttemonteringer av bredbånd
* Tenker du på hyttebredbånd?
* – Enda en god grunn til å benytte Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet


Hyttekundene med "fri sikt" til en av Monsternetts mange sendere, kan utmerket godt ta inn stabilt bredbånd langs kysten av Østfold helt uten datakvoter.

Viktig å ligge i forkant

– Vi gjør disse oppgraderingene fordi vi ønsker å levere et så godt produkt som mulig, og for til enhver tid å vite at vi har mer enn nok kapasitet til nye kunder som melder sin interesse. Vi ønsker hele tiden å ligge minst et skritt foran, sier Remi.

Monsternett har opplevd kraftig økning i hytteområder de senere årene, og et slikt tilfelle av «eksplosiv økning» opplevde Monsternett i 2017/ 2018.

– I 2017 ble en sendermast satt opp på Liatoppen i Sarpsborg 80 meter over havet. Kunder i området Høysand, Ullerøy og på Karlsøy fikk trådløse signaler fra Monsternett. Pågangen ble umiddelbart enorm, og i 2018 var det tid for omfattende oppgraderinger av senderutstyret, og enda flere kunder strømmet til.

– Det er «et levende organ» det der med bruk av Internett og hvor mye som strømmes og surfes. Vi følger hele tiden med på utviklingen av nytt utstyr og teknologi og bytter til den teknologien som til enhver gir oss mest «guff», sier Remi med et smil og han legger til:

– Når det er sagt så hadde vi en eksplosiv vekst på Ullerøy i fjor og vi så da tidlig at vi måtte til med tyngre skyts for å dekke behovet der ute. Det er nå gjort og fungerer bra.

Les også:

* Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig
* Hvor kraftig bredbånd trenger du egentlig?
* Enorm pågang bidro til store oppgraderinger

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternetts bredbånd er trådløst og stabilt. Med fri sikt mellom din hytte eller bolig og en av våre mange sendermaster i Østfold er du garantert godt bredbånd.

Fri sikt - tut og kjør!

Monsternett har flere tusen kunder i hjembyen Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler, og har atskillige prosjekter og master i egen regi.

Det er bygget ut flere steder på Hvaler de senere år, og med utbyggingene på Ullerøy, på Liatoppen og i Kvastebyen dekkes stadig flere nye områder.

Les mer: Monsternett utvider bredbåndsdekningen på Hvaler

– Et viktig prinsipp for oss er "fri sikt". Vårt trådløse bredbånd krever kun at du har en liten antenne på veggen (bildet under), som har tilnærmet fri sikt til en av våre mange sendermaster. Hvis dette er i orden kan vi levere rimelig, raskt og stabilt bredbånd, som du bruker omtrent som du gjør hjemme og helt uten datakvoter, forteller Remi.

– Vi kobler opp en trådløs ruter, og når vi forlater deg er du koblet til Internett. Dessuten har vi en 30 dagers fornøyd-garanti. Er du ikke fornøyd henter vi utstyret, du får pengene tilbake og alle er like blide, avslutter han.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute