– Monterer hele året i all slags vær

Du ser dem høyt og lavt, sent og tidlig, i regn, sol og snø; Monsternetts montører er på farta for kundene.

Nicolai Skånvik (t.v.) og Anders Remi Rusten er to av Monsternetts travle montører, som møter nye og gamle kunder i Halden, Fredrikstad, Sarpsborg og Hvaler.

Mens Remi har jobbet i Monsternett i flere år, er Nikolai relativt fersk. Han begynte i 2017 og har hatt det travelt med å rekke med alle kundene innen bedrifts-, hytte- og privatmarkedet.

– Det går unna. Artig å møte kundene, sier han med et smil.

Ser du noen høyt oppe på en stige med "et grønt monster" på ryggen kan du være sikker på at det er Monsternetts mannskap, som er på farta.

– Bilene våre er kjent i Østfold, og vi opplever mange vennlige vink fra folk vi kjører forbi eller møter i trafikken, sier Remi.

*Bestill Monsternetts bredbånd for Bedrift, Hytte eller Privat her

*Totalsummen avgjør hva som er dyrt og billig

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternetts montører tåler det meste av vær, og trives med å være på farta.

Dryppende våt innenfor klærne

Nikolai og Remi har hatt hver sin type "det verste monteringsværet-opplevelse".

– Jeg hadde noe dårlig regntøy ved en anledning, og skulle jobbe med armene strukket opp over hodet. Dessverre var det gått en revne i regnjakka i armhulen, uten at jeg hadde oppdaget det. Etterhvert fyltes regntøyet innvendig i jakken og regnbuksa med vann. I og med at det var rimelig kjølig ute, ble det en kald fornøyelse. Ikke alltid man har kort vei tilbake til basen i Halden, og da blir det å holde ut, sier han.

Nikolai har hatt det motsatte av fukt og kulde, som sin "verste-opplevelse".

– Husker du sommeren i fjor? Da var det varmt! Jeg hadde flusst med monteringsoppdrag på hus og hytter i solveggen, og det var kraftig kost, ler han.

I den senere tid har det vært skikkelig vinter til Østfold å være, og det har vært viktig å kle seg og oppføre seg deretter.

– Man skal ta vare på seg selv og egen sikkerhet. Det betyr at tøyet skal være i orden og tåle kulde, og kjøretøy og utstyr må kunne håndteres i kulda på forsvarlig vis, sier Remi.

Hos Monsternett er sikkerhet satt i høysetet, og skal du klatre høyt må du være sertifisert for det.

– Ja, her hos oss i Monsternett er vi strenge på sikkerhet. De som skal klatre i master og anlegg må ha sertifisering. Det er klare regler for slikt, og vi følger selvfølgelig reglene til punkt og prikke, sier Anders Remi Rusten.

*Bredbåndet som tar kundene med storm
*Kable så mye du kan i hjemmet

Artikkelen fortsetter under video


Når Monsternetts mannskap er høyt til værs er de godt sikret ikke bare med en, men to sikkerhetskroker.

Mange hyggelige kunder

Monsternetts Kundeservice er viden kjent for sine fleksible åpningstider og raske inngripen. Mange har fått hjelp via Facebook eller vakttelefonen, når de står fast.

– De fleste merker jo at rådene de får fra vår Kundeservice ofte er ting de kunne ha funnet ut av ved å ta en nærmere kikk på "Monsternetts hjelp til selvhjelp" og å bruke litt mer tid selv på å sjekke en løs ledning eller om en stikkontakt har falt ut. Men vår Kundeservice tar høflig imot henvendelser og stiller opp, sier Remi.

Han har vært med Monsternett på "eksplosiv vekst" gjennom flere år innen hyttemarkedet.

– Det er veldig hyggelig for oss å kunne presentere et produkt folk rett og slett kan kose seg glugg ihjel med på hytta, uten at du brenner av dyre datapakker. Det trådløse bredbåndet når skikkelig godt ut til hyttefolket på Østfold-kysten, og vi har doblet antallet monteringer både i 2016 og 2017.

– Fjoråret var også et kanon-år. Det å kunne streame mange kamper under fotball-VM på hytta uten hakking og stort datapakke-forbruk var en helt ny opplevelse for mange. Da er "jungeltelegrafen" ekstra god, og det smitter ut blant hyttenaboene, sier Remi.

Nikolai og Remi forteller at de møter blide og hyggelige mennesker, ofte med mange spørsmål.

– Det er mye spørsmål, og noen får det litt travelt med å få hyttebredbåndet på plass før ferien starter. Det er et enormt trykk på våren og sommeren for oss, og vi forsøker å hjelpe alle også med Ekspress-monteringer.

– Det beste er selvfølgelig å planlegge en montering, gjøre en bestilling og avtale med oss i litt god tid før feriestart. Vi kommer, setter opp den lille antennen, kobler ruter og tilpasser utstyret ditt. Alt fungerer før vi forlater deg, og er du ikke fornøyd har du 30 dagers 100 prosentfornøyd-garanti, sier Remi.

*Les mer om 100 prosent-garanti
*Bestill bredbånd fra Monsternett her

Monsternetts hjelp til selvhjelp

Les saken om selvhjelp her 

Se video:

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute