Rask levering av bredbånd

Normalt er leveringstiden fra Monsternett på rundt en uke. Hvis det haster finnes det Ekspress-løsninger.

– I travlere perioder kan leveringstiden på vårt trådløse bredbånd bli 2-3 uker. Spesielt på våren og perioden før jul kan det være hektisk, sier Vegard Svanberg hos Monsternett.

Firmaet er inne i sitt 16.de år som bredbåndsleverandør, og har kunder i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler innenfor segmentene Privat, Hytte og Bedrift.

– Hvis det haster, kan du bli oppkoblet raskere ved å bestille ekspressmontering. Dette velger du i bestillingsprosessen. Det er to alternativer for ekspressmontering: Ekspress Dag og Ekspress Uke. Førstnevnte gir deg nett innen 1-3 virkedager, mens sistnevnte garanterer levering innen en uke, sier han.

– Normalt er installasjon inkludert og koster ikke noe ekstra. Montøren har med seg alt nødvendig utstyr, kabler og annet, og kobler opp og får deg på nett uten at du betaler noe i tillegg. Når Monsternetts montører forlater deg er du på Internett og har 30 dagers «100 prosent fornøyd-garanti», sier han.

Les også: Hvor kraftig bredbånd trenger du egentlig?

Artikkelen fortsetter under bildet


Teknologien Monsternett bruker er basert på radiofrekvenser som krever fri sikt mellom senderen vår og mottakeren hos deg.  Nettet fra Monsternett er både raskt og stabilt og påvirkes ikke av vær og vind.

Bestill og finn ut om du kan få bredbånd

For at nettet skal fungere skikkelig med trådløst bredbånd må det være tilnærmet fri sikt mellom nærmeste sender og antenna Monsternett skal sette opp hos deg.

– Vi har svært mange sendere i Østfold, og når frem til mange. Av og til kan det skje at naboen din har sikt til senderen, mens du ikke har det. Det er kjedelig, men dessverre ikke noe vi rår over.

– Når det er sagt, prøver vi å finne løsninger. Det hender av og til vi kan sende trådløst bredbånd via naboen din til deg, eller finne andre løsninger. Slike løsninger koster noen ganger litt mer, men montørene gir deg i så fall et kostnadsoverslag dersom det lar seg løse.

– Det første du bør gjøre er å bestille bredbåndet fra oss, og dermed vise interesse. Deretter ser vi på kartet vårt om du er i nedslagsfeltet, og vi kan fort avgjøre om det er mulig å gi deg bredbånd. Er vi usikre gjør vi fysiske befaringer, og drar ut på tomta eller hytta di for å se, sier Vegard.

Om det skulle vise seg at du ikke kan få bredbånd får du ikke noen regning fra Monsternett.

– Kan hende bygger vi ut sendermast i ditt område senere, dersom det er flere som melder interesse. Da kan det hende vi kommer tilbake til deg hvis ny sendermast er etablert og spør deg om du fortsatt er interessert, sier han.

Les også: – Får akkurat det vi trenger av Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet


I 2018 doblet Monsternett hastigheten på sine bredbåndspakker, og beholdt samme pris til kundenes store tilfredsstillelse.

Helt klar for Internett

Mange som er i kontakt med Monsternetts kundeservice lurer på hva de får med i en «pakke», når de etablerer seg som kunder.

– I abonnementet inngår utendørs antenne, kabel, innvending ruter og strømforsyninger. Disse eies av oss, og er i utgangspunktet vårt ansvar å montere og installere. Det eneste du trenger er brukerutstyret; altså PC, nettbrett, mobiltelefon og så videre, forteller Vegard Svanberg.

Eventuelt tilleggsutstyr som er innkjøpt ekstra, slik som ekstra routere/ repeatere/ extendere og lignende, er ditt dersom du har betalt for det og ingenting annet er avtalt.

– Ruteren vi leverer dekker normalt de fleste hus og hytter, men det er enkelte bygg som er mer teknisk krevende. Montøren har mange gode løsninger, alt fra de rimeligste til større og mer omfattende jobb. Dersom det er behov for kraftigere løsninger vil dette kunne diskuteres med montøren, som vil gi deg en pris på hva det koster å få full dekning, avslutter Vegard.

Bestill bredbånd fra Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet

Kunder innen bedrifts-, privat- og hyttesegmentet trives godt hos Monsternett. 

Les hva bedrifter og privatkunder sier om Monsternett:

Unicare Bakke: – Stabilt internett er viktig for oss

Gaulin Bygg as: – Alltid på nett med Monsternett

Dahlmans Sykkel: Monsternetts trådløse bredbånd er stabilt og et prisgunstig alternativ

Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter stor pris på Monsternetts gode service

Harald Engh hytteeier: – Flinke folk i Monsternett

Åge Sten Gustavsen i Skjeberg: – Får akkurat det vi trenger av Monsternett

Mer om Monsternetts bredbånd her

 

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute