!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

For mange hytteeiere på Hvaler er snø og kulde ingen hindring, når man skal kose seg. Dårlig bredbånd derimot, er ikke alltid like stas. 

Raskt, stabilt bredbånd som virker

At det er vinter, kaldt og det nærmer seg juletider er ikke nok til å holde hytteeiere på Hvaler borte fra kos og hygge. Monsternetts bredbånd er et hyggelig innslag for mange, og enda flere får anledning til å få raskt og stabilt brhttps://www.monsternett.no/bredband/hytte/edbånd på hytta neste år.

Monsternett tilbyr trådløst bredbånd til hytter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

– Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du innen 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100 prosent fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene uten diskusjon, sier Anders Remi Rusten hos Monsternett.

I år konstaterer han med glede at interessen for hyttebredbånd på Hvaler har eksplodert.

– Vi har hatt en dobling av antallet monteringer sammenlignet med 2016, og vi har måttet skaffe oss en ny montør , for å holde unna for alle etterspørslene i hyttemarkedet, sier han.

Bestill bredbånd til hytta nå!

Artikkelen fortsetter under bildet

Det er en liten antenne på hytteveggen, som skal til for at du får raskt og stabilt bredbånd.

Øker kapasiteten

Rusten og montørene i Monsternett har i år lagt til rette for betydelig kapasitetsøkning for hytteeiere langs Østfoldkysten.

I juni satte vi opp en mast på Liatoppen i Ullerøy . Alle som har fri sikt til masta rundt 80 meter over havet, kan nå få rimelig og stabilt trådløst bredbånd. Hytter og hus i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternett. Mer enn 200 private hus og hyttekunder på fastlandet og  nærliggende øyer kan i første omgang få signaler fra den nye masta, forteller han og legger til:

På Korshavn har vi startet riggingen av en mast , som vil dekke flere hundre hytter på Hvalerøyene.

Med en liten antenne på hytte- eller husveggen og fri sikt til en av Monsternetts master er du garantert raskt og stabilt bredbånd.

Bestill bredbånd til hytta nå!

Artikkelen fortsetter under bildet

En del hytteeiere har allerede planlagt for trådløst bredbånd for 2018-sesongen, og Monsternett monterer hele året igjennom.

Planlegger for sommersesongen

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger/datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul-, vinter- eller påskeferie i stengeperioden.

Det følger selvfølgelig med en trådløs router, slik at hele familien får tilgang til bredbåndet. Leveringsområdet er i kommunene Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

– Vi har allerede bestillinger for 2018, og vi er fortløpende ute i terrenget for å finne nye hytteområder , som vi kartlegger har fri sikt til våre master. Da legger vi igjen en lapp i postkassen eller på hyttetrammen, og gjør oppmerksom på Monsternetts tilbud, sier Anders Remi Rusten.

Han oppfordrer interresserte til å bestille raskt og stabilt bredbånd på hytta jo før jo heller.

– Er det flere i et område vi ikke allerede dekker som melder interesse vil vi vurdere å bygge en mast, dersom interessen er god. Det koster ingenting å melde interesse, og viser det seg at du har hytte i et område som ikke kan få signaler fra oss, monterer vi ikke hos deg. Vårt prinsipp er å garantere at det trådløse bredbåndet fungerer, sier Rusten.

Påsken 2018 kommer i år i mars/ april, med Skjærtorsdag den 29. mars.

Artikkelen fortsetter under bildet

Neste sommer vil mange flere slippe unna treg nedlasting og irriterende og hakkete bredbånd, når de velger Monsternett på hytta.

Hytteabonnement er ukomplisert, raskt og stabilt bredbånd for hele familien

– Med hytteabonnementet får du enkelt og skikkelig bredbånd uten datakvoter og andre kunstige begrensninger. Du bruker nettet akkurat som hjemme.

– Dessuten slipper du å gjøre noe som helst selv. Montering er inkludert i etableringen. Det betyr at vi kommer til deg og fikser alt. Når vi drar derfra er du på nett, sier Rusten.

*Du får gratis etablering
*Du får med en gratis trådløs router i abonnementet
*Du slipper å montere — vi monterer og kobler opp alt — uten at du betaler en krone ekstra
*Du får en unik fornøyd-garanti
*Masse inkludert plass til sikker lagring av bilder og filer
*Du betaler kun månedsprisen — ingen skjulte gebyrer

Bestill bredbånd fra Monsternett i dag!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute