Rekordsalg for hytteabonnement i april og mai

I 16 år har Monsternett levert trådløst bredbånd til bedrifter, hytter og hus i Østfold. Hytte-kunder strømmer nå til og 2020 blir et rekordår.

Det har år om annet vært sterkt økende salg av hytteabonnementer for Monsternetts del.

Hytteabonnementet har dekning der 4G er for dårlig og dyrt, svake signaler via kobberkabler beregnet for telefoni ikke fungerer for bredbåndstrafikk og ellers på steder «der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

I år fosser kundene inn hos Monsternett, og det er flere forhold, som bidrar til årets enorme vekst.

– Korona spiller nok inn på den måten at flere ferierer innenlands i år. Dermed blir det flere som ser behov for å oppgradere nettet på hytta.

– I tillegg er det selvfølgelig det at flere nå er klar over at vi finnes, mange har fornøyde hyttenaboer som snakker positivt om oss og jungeltelegrafen jobber til vår fordel hele tiden, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Les også:
– Veldig takknemlig for god service
– Bruker Monsternett på hytta og hjemme

Artikkelen fortsetter under bildet.

Doblet antallet bestillinger

Monsternett leverer bredbånd i Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder, og det leveres både fiber og trådløst bredbånd.

Trådløst bredbånd er den mest populære varianten, og leveres via radiobaserte signaler over lange avstander der det ofte ikke finnes fysisk ledningsnett eller tilfredsstillende mobilsignaler.

At hytteabonnementet er raskt, stabilt og uten datakvoter frister mange. Særlig langs kysten av fylket vårt er pågangen stor.

– Stort sett har kundetilstrømningen kommet på Hvaler og Østfoldkysten, men det er egentlig bra "trøkk" alle steder nå. Vi merker en solid oppgang i flere områder. Folk i typiske hytteområder kontakter oss, men også privatpersoner merker vi flere henvendelser fra, sier Vegard og han legger fornøyd til:

– Sammenligner vi direkte med samme periode i fjor, har vi rundt 105 prosent flere bestillinger i mai i år, det vil si en dobling av antall bestillinger sammenlignet med samme periode i 2019.

– Ser vi på bestillingene totalt for 2020 så langt i år, sammenlignet med samme periode i fjor, er tallet ca. 50 prosent. Det er ganske heftige økninger i antallet bestillinger vi snakker om, sier han.

Les også:

Bredbånd med garanti: Du blir 100 prosent fornøyd – eller får pengene tilbake

Artikkelen fortsetter under bildet


De som vil komme i kontakt bes om å sende melding til kundeservice , sende epost på info@monsternett.no eller ringe oss på tlf. 69701800

Bygger ut nettet i Østfold

– Disse økningene skaper selvsagt utfordringer for oss, for vi må også sørge for å levere varene. Vi har derfor nå flere større prosjekter på gang, der vi investerer store summer i nettet vårt for å øke kapasiteten så vi kan ta inn flere brukere, sier Vegard.

Mange steder i Østfold står sendermaster, som bringer internett trådløst til bedrifter, hus og hytter i aktuelle områder, og flere sendermaster og noder vil det bli fremover.

Når Monsternett får en bestilling fra deg blir det sjekket om du ligger i et område der det allerede er dekning. Hvis det ikke er dekning kan montørene vurdere om det er mulig å finne spesialløsninger.

Alternativt får du ikke trådløst bredbånd i denne runden, men din bestilling ligger inne som et signal om interesse. Hvis det da kommer mange nok henvendelser fra et og samme område vurderer Monsternett å sette opp en ny sendermast eller node, som dekker området.

Øker monteringskapasiteten

Med det trykket som er på hytte-monteringer i disse dager har Monsternett skaffet seg ekstra mannskap for å takle pågangen, slik at køen blir raskest mulig ekspedert.

– Vi har fått inn ekstra mannskaper til å ta unna den store pågangen, og har to ekstra montører pluss en hjelpemontør i gang i år, i tillegg til våre faste montører.

– Når vår montør kommer til deg setter han opp antenne, ruter og eventuelle kabler. Det hele er oftest unnagjort på en time, og når montøren er ferdig hos deg er du på trådløst, stabilt internett umiddelbart, sier Vegard.

Les også:
Hva er god kundeservice for deg?

Artikkelen fortsetter under bildet


Dette sier kundene om Monsternetts bredbånd

Derfor er Monsternetts trådløse hyttebredbånd så populært

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september.

I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger/ datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS eller Min Side kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp".

Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Monsternett har 30 dagers fornøydgaranti. Det vil si, at dersom du ikke er fornøyd med hva du har fått plukkes utstyret ned og du får pengene tilbake.

Leveringsområdene er Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder.

Meld interesse ved å bestille her og nå (du får ingen regning fra oss om du bestiller og vi ikke kan levere bredbånd til deg).

Kontaktopplysninger under bildet


Radiobaserte bredbåndssignaler fra Monsternett går raskt og uforstyrret over store avstander.

Hjemmeside: https://monsternett.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute