Monsternetts senderutstyr i masta i Kvastebyen (t.v.) har fått mange brukere allerede etter oppmonteringen i mars i år.

Trådløst bredbånd: Får akkurat det vi trenger fra Monsternett

Åge Sten Gustavsen  i Skjeberg takket nei til fiber og er veldig godt fornøyd med trådløst bredbånd fra Monsternetts nye sender i Kvastebyen. 

– I vår husstand er det kona, meg, en hund og en katt, så Monsternetts trådløse bredbånd "Bredbånd Standard" passer oss veldig godt, sier Åge Sten Gustavsen.

Familien bor i Guslundåsen i Skjeberg  og derfra kan de se bort til masta i Kvastebyen ved innkjøringen til Feriehjemmet camping Monsternett har senderutstyr i .

– Vi har fri sikt til sendermasta, og det går veldig fint, sier Åge.

Det nye senderutstyret i Kvastebyen står i en mast som er 30 meter høy. Monsternetts utstyr er bygget i på 25 meters høyde, og signalene derfra dekker store deler av Skjeberg og flere hundre husstander.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet!


Åge Sten Gustavsen er veldig fornøyd med Monsternetts bredbånd og service.

Takket nei til fiber

I området  Åge og kona bor er det lagt fiber og det ble gitt et tilbud om tilkobling.

– Det er lagt fiber helt inn til tomta her. Fiber er sikkert det raskeste man kan ha til bredbåndsbruk, men for vårt behov trenger vi ikke mer enn det Monsternett leverer. Vi surfer på nyheter, streamer HBO og Netflix helt uten problemer, og er veldig fornøyd, sier  Åge.

Han roser Monsternett for lett forståelig kommunikasjon og rask responstid.

– Vi byttet fra en stor tele- og bredbåndsleverandør, som ikke holdt mål. Dels var hastigheten et problem, da signalene gikk i gamle telefonledninger, og dels opplevde vi vansker med å skulle bytte en router. Vi kunne ikke kjøpe oss en router uten videre, da routeren gikk i stykker, men måtte vente til bredbåndsleverandøren hadde sendt oss en av sine. Det tok tid.

– Med Monsternett var det kort og rask vei til montering og underveis hyggelig kommunikasjon. Det var veldig positivt, sier han.

Bestill trådløst internett fra Monsternett!

Teksten fortsetter under bildet!

Doblet hastigheten

I mars i år doblet Monsternett nedlastingshastigheten for trådløst bredbånd "Privat 10" og bredbånd "Hytte 10". Også opplastighetshastigheten dobles for disse produktene.

– Vi har i en periode nå eksperimentert med høyere hastigheter i nettet. Dette har fungert bra, og vi har derfor i første omgang besluttet å endre på det raskeste produktet, sa Vegard Svanberg hos Monsternett i anledning endringen i mars.

Ned- og opplastingshastighet måles i Megabit per sekund (Mbps), og det er for produktene "Bredbånd Privat 10" og "Bredbånd Hytte 10" at nedlastingshastigheten nå økes fra 10 Mbps til 20 Mbps.

Produktnavnene endres til "Bredbånd/Privat Standard" og "Hytte Standard" .

– Opplastingshastigheten økes også fra 2 til 5 Mbps, slik at produktet nå er 20/5, forteller han.

Produktene "Bredbånd/Privat 5" og "Hytte 5" forblir som i dag. Produktene har 5 Mbps i nedlastingshastighet og 2 Mbps opp.

Disse produktene vil nå bli kalt "Mini".

Bestill internett til hus eller internett hytta !

Tekst fortsetter under video fra masta på Korshavn, som sender signaler i 360 grader på Hvaler til flere hundre hus og hytter.

Nye sendermaster i 2017 og 2018

På Liatoppen i Sarpsborg hadde Monsternett på plass en ny sendermast i fjor høst. Masta dekker mer enn 200 private hus og hyttekunder på fastlandet og  nærliggende øyer.

Eiendommer i Høysand-, Ullerøy-området og på Karlsøy får trådløse signaler fra Monsternett.

Monsternetts 23 meter høye sendermast på Korshavn på Hvaler stod ferdig i februar. Nå er det trådløse bredbåndssignaler fra masta for hus og hytter i 360 graders vinkel.

Allerede har kundene begynt å koble seg til den og senderen dekker enormt mange hus og hytter på Hvaler.

I slutten av februar startet Monsternett jobben med en sendermast på en hytte på Bingeberget på Hvaler, som blir en liten sender og dekker rundt 30 - 50 hytter og boliger i områdene rundt Vauerkilen på Vesterøy.

I tillegg til Bingeberget og Korshavn jobbes det med en mast på Knatten på Hvaler.

Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør .

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute