!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Stor pågang, men fortsatt bredbåndsmuligheter

Monsternett har også i år opplevd enorm pågang av kunder, og «sommerbestillingene» har fosset inn. Nå er det kø, men fortsatt muligheter for bredbånd til hytta.

Monsternett leverer bredbånd i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder, og får stadig flere fornøyde kunder.

Etter 16 år i markedet har Monsternetts trådløse bredbånd blitt «en slager» blant hyttefolk , og pågangen av kunder før sommersesongen 2019 forteller at hyttefolket i år har planlagt for bredbånd før sommeren starter opp.

Denne vinteren og våren har antallet hyttemonteringer økt med 25 prosent for Monsternett, og nå står hyttefolket klar for å ta ferie.

– Det er stor pågang i disse juni-dager, men de aller fleste rekker å få bredbånd fra oss om de bestiller nå. Bestiller de stort senere enn nå, må man bestille ekspressmontering for å være garantert levering innen fellesferien, sier Monsternetts Vegard Svanberg og peker på kalenderen, som viser 28. juni.

Send inn en bestilling , og få klarlagt om du kan få Monsternetts trådløse bredbånd eller ei. Kan du ikke få bredbånd får du heller ingen faktura.

Les mer: Rask og fiks ferdig montering av bredbånd
Les mer: – Hyttemonteringer har økt med 25 prosent i vinter

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternett benytter seg av flere ulike typer antenner ute hos kundene. Er det fri sikt mellom deg og en av Monsternetts mange sendermaster ute i Østfold er du garantert raskt, trådløst bredbånd.

Hyttefolk langs kysten vil ha Monsternett

– Internettilgang er like viktig som vann og elektrisitet for de fleste husstander og hyttefolk, sier Vegard.

Langs kysten av Østfold, på fastlandet og øyene, er muligheten for stabilt og raskt bredbånd begrenset. Ofte er det kun bredbånd via mobiltelefoni, med tilhørende kostbare datapakker, som er løsningen.

Derfor velger flere og flere Monsternetts trådløse bredbånd, som garanterer at du er 100 prosent fornøyd.

– Det er stort trykk på Monsternett fra Hvaler og Fredrikstad- og Kråkerøy-området , som er typiske hytteområder.

« 100 prosent fornøyd-garantien », slår godt an hos kundene, og Vegard forteller at folk liker et ærlig svar, når de ønsker seg bredbånd.

– Det vi garanterer er at du får raskt, stabilt bredbånd uten datakvoter om du har fri sikt mellom en av våre mange sendere og din bolig eller hytte. Hvis du etter montering av vårt utstyr ikke er fornøyd med oss de første 30 dagene, tar vi bort utstyret og du får pengene igjen. Så enkelt er det.

Det raskeste er direkte bestillinger via Monsternetts nettside . Da blir det avklart om du kan få bredbånd eller ei.

Du kan også kontakte Monsternett via Facebook .

Les mer: Monsternett tilbyr alltid god nok bredbåndskapasitet
Les mer: Bredbånd til hytta

Artikkelen fortsetter under bildet


SÅ ENKELT ER DET: Kontakt Monsternett på telefon 69701800 , via Facebook eller på vår kontaktside .

Klar for Internett, når montøren forlater deg

Når du bestiller bredbånd fra Monsternett slipper du å montere selv.

– Vi holder det vi lover, nemlig raskt og stabilt bredbånd helt uten datakvoter. Når du har bestilt bredbånd hos oss, og vi har konstatert at vi kan garantere deg trådløst, stabilt bredbånd, kommer en av våre montører til deg. I løpet av minutter er det satt opp antenne og klargjort ruter. Når montøren forlater deg er du koblet til Internett.

– I et slikt løfte om «garantert, stabilt bredbånd» ligger også at vi er her for deg, når du har spørsmål og trenger hjelp. Vår kundeservice er viden kjent for fleksible åpningstider, sier Monsternetts Vegard Svanberg.

Artikkelen fortsetter under bildet


Monsternetts radioteknologi for å levere bredbånd har slått an i hyttemarkedet. Du er ikke avhengig av fiber, kabel eller dyre datapakker via mobilnettet.

Dette sier noen av Monsternetts kunder

Harald M. Baarli har trådløst bredbånd i campingvogna:
Krympet utgiftene og fikk bedre bredbåndsløsning

Pensjonist og slektsforsker på Kirkøy er veldig godt fornøyd med Monsternett:
– Det streames og spilles, og vi er godt fornøyd alle sammen

Familie på fire med to voksne og to barn streamer og jobber via hytteabonnementet fra Monsternett:
– Heier på dere i Monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute