– Anbefaler Monsternett på det varmeste, sier Bjørn Rossen Christensen med hytte på Kirkøy på Hvaler. 

– Det streames og spilles, og vi er godt fornøyd alle sammen

Pensjonist og slektsforsker på Kirkøy er veldig godt fornøyd med Monsternett.

– Det var svigerfar som bygde hytta her i 1970, og jeg har vært her i 40 år og stortrives, sier Bjørn Rossen Christensen.

Han er pensjonist, og til vanlig bosatt på Ullerkammen, men tilbringer mye tid på hytta på Kirkøy på Hvaler.

– Ja, her er vi ofte. Vi har Monsternetts hytteabonnement, og det passer utmerket for oss. Raskt og stabilt bredbånd, som jeg bruker ofte til slektsforskning, som er min store hobby.

– Når familien er på besøk her er vi opp mot ti personer, og det streames og spilles. Internettet er det ingen som har klaget på etter at vi fikk Monsternett for et år tilbake, sier han.

Les mer:
Bestill hyttebredbånd fra Monsternett nå!
Rask og fiks ferdig montering av bredbånd

Artikkelen fortsetter under bildet
Antennen på hytta til familien Rossen Christensen er rettet mot en av Monsternetts mange sendermaster.

Enormt fornøyd

Bjørn forteller at han oppdaget Monsternett via annonser i «Hvalerguiden» og på Skjærhalden for flere år tilbake.

– Tidligere hadde vi ikke dekning fra Monsternett, men etter at senderutstyret fra en mast i Sponvika ble gradert opp fikk vi montert trådløst bredbånd fra Monsternett etter påske i fjor. Det kom en trivelig kar her og monterte utstyret opp klart til bruk. Han var en blid, informativ og hyggelig og vi fikk umiddelbart et godt inntrykk.

Monsternett tilbyr 100 prosent-garanti , og i 30 dager etter en montering gjelder denne garantien. Er du da ikke fornøyd plukker Monsternett ned utstyret og du får heller ingen regning.

– Det fine er jo at Monsternett først gjør en måling av om vi kunne få bredbånd eller ei. Etter at det var klarlagt at vi kunne få bredbånd kunne vi prøvekjøre bredbåndet i en måned. Det fungerte utmerket.

Les mer:
Åpne hytteabonnementet høst og vinter
Monsternetts Hytte Pluss for fjernstyring

Artikkelen fortsetter under bildet


30 klipp i stengeperioden følger med i hytteabonnementet fra Monsternett. For å åpne abonnementet sender du en tekstmelding til 1963, og nettet åpnes i et døgn. Du kan velge flere døgn om du ønsker.

Åpner hyttebredbåndet med SMS

– Når vi besøker hytta høst og vinter benytter vi SMS for å åpne hyttebredbåndet, som lukkes i oktober og åpnes i april. Dette gir stor fleksibilitet, sier Bjørn Rossen Christensen.

Det er 30 SMS-klipp til rådighet i hytteabonnementet , og hvert klipp varer et døgn.

– Det å åpne bredbåndet med SMS er enkelt og greit.  Vi er mye på Internett, når vi er på hytta, men vi har allikevel mange slike «åpningsklipp» igjen fra årets vinterdvale. Det fine er jo også at man kan kjøpe ekstra klipp om man bruker opp de 30 første, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet


Erfaringsmessig er det stor pågang hos Monsternett fra våren og utover sommeren fra de som ønsker seg trådløst, stabilt bredbånd.

Slet med tregt bredbånd

Tidligere hadde Bjørn Rossen Christensen bredbånd fra en annen leverandør, og det var ugreit.

– Det var veldig dårlig kapasitet, spesielt i vinterferie, påske, sommerferien, høstferien og romjula. Da var det sikkert mange som benyttet Internett samtidig, noe vi merket godt på hastighet og stabilitet.

– Det var også et problem med dyr datamengde.  Hytteabonnementet til Monsternett passer oss derfor utmerket og er akkurat hva vi trenger, sier han.

– Anbefaler Monsternett på det varmeste

– Hvis folk får like god service og bra Internett-forhold, som vi har fått, vil jeg anbefale det trådløse bredbåndet fra Monsternett på det varmeste.

– Det er et utmerket hytteabonnementet med bra pris, bra hastighet og god datakapasitet med fri datamengde. Det er også veldig hyggelige medarbeidere, bra respons og følelsen av å bli tatt vare på.  Ikke så upersonlig som de "større" selskapene, sier han.

Les også:
Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig
Velg Monsternett som din bredbåndsleverandør !


Monsternett benytter seg av flere ulike typer antenner ute hos kundene. Er det fri sikt mellom deg og en av Monsternetts mange sendermaster ute i Østfold er du garantert raskt, trådløst bredbånd.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute