Fra påske er det mange som starter hyttesesongen i Østfold. Erfaringsmessig er det stor pågang hos Monsternett fra våren og utover sommeren fra de som ønsker seg trådløst, stabilt bredbånd.

Så enkelt får du trådløst internett på hytta i Østfold

Du er bare en telefonsamtale eller e-post unna Monsternetts trådløse bredbånd på hytta i 2018. Rushet av hyttekunder kommer om våren, og da gjelder det å være så tidlig ute med bestillingen som mulig.

Monsternetts trådløse bredbånd har økt i popularitet med årene, og i fjor doblet antallet monteringer seg. Hyttefolket på Hvaler er ikke de eneste som gleder seg over Monsternett, som også leverer bredbånd i Halden, Fredrikstad og Sarpsborg .

– Fjoråret var fantastisk for oss, og vi hadde en enorm pågang som munnet ut i en dobling av antallet hyttemonteringer under 2017, forteller Monsternetts Heidi Svanberg.

I år var skjærtorsdag 29. mars og mange var på plass på hytta.

– Det enkleste er å legge inn en bestilling. Etter at du har bestilt, sjekker vi aller først om det området du har hus eller hytte i er innenfor nedslagsfeltet for en av våre mange sendermaster. Hvis det ikke er det får du beskjed med en gang om at vi ikke kan levere til deg. Du får ingen regning fra oss, dersom vi ikke monterer hos deg.

– Hvis du er i vårt nedslagsfelt tar vi kontakt med deg og blir enige om hvordan vi skal få montert. På toppen av det hele har du 100 prosent fornøyd-garanti de 30 første dagene etter montering. Det vil si at om du ikke er fornøyd kommer vi og plukker ned utstyret og du får ingen regning, sier Heidi.

Legg inn din bestilling HER

– I 2017 startet bestillingsrushet mye tidligere enn året før. Jeg kan bare anbefale de som vil ha hytteabonnement i Østfold om å ta kontakt med en gang, selv om det er vinter, sier Heidi Svanberg.

Vesterøy og Korshavn

– At vi nå har bygget en stor mast på Korshavn på Kirkøy kommer av de mange henvendelsene vi har fått, sier Heidi.

Korshavn-masten er nå operativ og flere hundre potensielle bredbåndsbrukere kan koble seg til masta ute i sommerparadiset Hvaler i 2018.

– Det var "jungeltelegrafen" som fortalte oss, at det var et stort potensiale for en mast på Korshavn. Bestillingene kom inn, og etterhvert så vi at det ble så mange at vi bare måtte bygge masten. Derfra går de trådløse bredbåndssignalene våre ut til de som har fått montert en liten antenne fra oss på hus- eller hytteveggen. Enkelt og greit, sier Heidi.

På Nordenga på Vesterøy har Monsternett en annen mast under prosjektering.

– Masten på Nordenga håper vi står ferdig i sommer. De som da ikke har eller kan få fiber, og som opplever kablet bredbånd eller 4G som ustabilt og kanskje tregt, får da muligheten for å få stabilt, trådløst bredbånd fra oss uten datakvoter, forteller hun.

Det å ha enkelt og skikkelig bredbånd på hytta, akkurat som du har hjemme i den perioden du oppholder deg på hytta, blir viktigere og viktigere for oss. Åtte av ti nordmenn leser nyheter på nett, det streames film og nett-TV, det spilles og i det hele tatt foregår mye på nettet nå.

– Vårt abonnement for bredbånd på hytta er åpent fra rundt påske og til oktober, når de fleste er på hytta si. Det er kun tiden du er på hytta til vanlig du betaler for.

– I tillegg har vi en enkel løsning for å åpne bredbåndet kostnadsfritt også i stengeperioden av hytta. Hele 30 ganger kan du åpne bredbåndet via en SMS, noe mange setter pris på i forbindelse med jul- eller vinterferie, sier hun.

Fra Monsternetts mast går de trådløse signalene til en liten sender (den hvite boksen) på hus- eller hytteveggen. Slik er du sikret raskt og stabilt bredbånd - uansett om du trenger bredbånd hjemme eller bredbånd på hytta !

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute