– Trygt, stabilt og nært med Monsternett

Babylons Pizzeria & Kebab Bar valgte Monsternett på grunn av lokal tilhørighet, sikkerhet og god service.

Monsternett leverer bredbånd i Halden, Hvaler, Fredrikstad, Sarpsborg og tilstøtende områder til private boliger , hytter og bedrifter .

Hovedsakelig er kundene koblet opp mot trådløst bredbånd, og slik er det også for Babylons Pizzeria & Kebab Bar .

– Vi har hatt flere løsninger for bredbånd fra andre leverandører her tidligere, men det har vært veldig ustabilt for oss, sier Sam Ruail, som eier og driver det populære matstedet i Tistedal rett utenfor Halden sentrum.

– Vi er avhengige av at bredbåndet er stabilt for betalingsterminalen. Det må fungere godt og slik at vi kan betjene kundene på en best mulig måte.

– Det var mye trøbbel med bredbåndslinjen her før i tiden, og selv om vi fikk byttet utstyret var det allikevel hyppige brudd på nettforbindelsen og noen ganger brudd flere ganger om dagen, sier han.

Sam forteller at før man fikk Monsternett opplevde man et innbrudd i bedriften, og parallelt virket ikke bredbåndet, da dette skjedde. Dermed fungerte heller ikke alarmen.

– Med Monsternett har vi hatt stabilt og trygt bredbånd hele veien. Det er knyttet til våre betalingstjenester og også til at vi har overvåkning og alarmutstyr her, sier han og fortsetter:

– En nabo her i Tistedal skrøt hemningsløst av Monsternetts stabilitet og på bakgrunn av dette sjekket jeg og fant ut at Monsternett er et lokalt selskap i Halden. Nettopp det med lokal tilhørighet var en av årsakene til at vi valgte Monsternett.

– Forøvrig har vi  bare godt å si fordi det har vært stabilt, trygt og veldig god service i den tiden vi har vært kunde hos Monsternett.

Les også: Bredbånd til bedrifter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler

Artikkelen fortsetter under bildet.


Sam med en "Lehmanns spesial" med tomatsaus, ost, gyroskjøtt, pommes frites, kebabsaus og med en kant av ost.

Populær i Halden og Tistedal

Babylons Pizzeria & Kebab Bar ligger midt i Tistedal sentrum i Georg Feydts gate 22. Det er selve knutepunktet i Tistedal og kundene er mange både lokalt og i hele Halden.

– Vi har mange kunder over hele kommunen og kjører ut pizza mange steder i tillegg til de som kommer hit til oss og henter selv.

– Vi har også en hel del store bedriftskunder, som bestiller mat her hos oss, og blant annet Tistedals-bedriften Ernex, Norske Skog, Kabi og Halden fengsel har vi solgt en god del til, forteller Sami.

På menyen, som består av et stort antall pizzaer, kebab, grillmat og salater, hører også  to svært lokale pizzaer hjemme.

– Når du holder til i Halden kommune skal du selvfølgelig ha en «Halden spesial» og ikke minst en «Tistedal spesial». Det skulle bare mangle om vi ikke skulle ha en hel-lokal pizza for Tistedal. Velger du «Tistedal spesial», som er svært populær her lokalt, vanker det gratis saus til den, sier Sam og smiler.

Også klubben TTIF (Tistedalens Turn- og Idrettsforening) har fått sin egen pizza oppnevnt etter seg hos Babylons Pizzeria & Kebab Bar .

Sam forteller at en vanlig pizzabunn inneholder hvetemel, olje, sukker og salt og oppe på dette legger man på de ingrediensene man ønsker seg.

– Noen ønsker seg en av de pizzaene vi har på menykartet vårt mens andre ønsker å plukke ingredienser selv. Her har vi alle muligheter åpne, forteller han.

En ekstra kuriositet er pizzaen «Lehmanns spesial» med tomatsaus, ost, gyroskjøtt, pommes frites, kebabsaus og med kant av ost.

– Den er oppkalt etter en av våre kunder, som ivret veldig for å kunne få en pizza med blant annet disse ingrediensene. Mats Lehmann heter han og selvfølgelig er pizzaen oppkalt etter han, ler Sam.

All mat som serveres hos Babylons Pizzeria & Kebab Bar er merket etter Mattilsynets forskrifter. Det vil si at du får vite om det er hvetemel, melk, egg, fisk, sennep, selleri, soya eller sesam i maten.

– Det er viktig at våre kunder føler seg trygge og at vi er tydelige på slikt innhold enkelte kan være allergiske for. Vi har også glutenfri pizza for den som ønsker det, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Det er travle dager for fra venstre George Kanoun, Sam Ruail og Khalil Khalil hos Babylons Pizzeria & Kebab Bar

Travle dager

Det er åpent hver eneste dag hos Babylons Pizzeria & Kebab Bar, og det er kun noen få hellidager og nyttårsaften man ikke holder åpent.

– I coronaperioden har vi valgt å la være å ha vår innendørs servering med rundt 16 sitteplasser åpent. Da slipper kundene å få noe mas knyttet til hvordan de skal sitte. Vi følger Folkehelseinstituttet og myndighetenes råd hva angår pandemien, sier Sam.

Coronatiden har vært veldig spesiell for mange, og nordmenn har feriert i hjemlandet og heller ikke reist så mye til Sverige for å handle, slik det har vært før utbruddet av pandemien kom og karantenebestemmelsene ble innført.

– Coronaperioden har vært en god periode for vår virksomhet. Mange har sikkert søkt etter alternativer, i og med at det har vært en del restriksjoner knyttet til reiser, fritid og ferie. For vår del har omsetningen i år økt sammenlignet med 2019, sier Sam.

Det er fem ansatte hos Babylons Pizzeria & Kebab Bar for tiden og fra 1. oktober kommer det en til.

– Særlig forbundet med lønningsdag og helg er det stor pågang her, og det er jo noe vi kan planlegge både bemanning og innkjøp av ingredienser etter. Man lærer og erfarer med årene, sier Sam som har vært i bedriften han er medeier i  i fem år.

– Jeg trives og gleder meg sammen med mannskapet her, og det er veldig mange blide og hyggelige kunder vi møter. Dagene går fort og vi gleder oss over å ha fått så solid festet i markedet her i Halden og selvfølgelig i Tistedal, sier han med et smil.

Se også under bildet.


Babylons Pizzeria & Kebab Bar har et solid fotfeste i Halden, og det kjøres ut mengder med pizza i kommunen, forteller Sami Ruail.

Monsternett har fornøyde kunder i bedrifter, hytter og hus

Krympet utgiftene og fikk bedre bredbåndsløsning

– Det streames og spilles, og vi er godt fornøyd alle sammen

– Heier på dere i Monsternett

– Stabilt internett er viktig for oss på Unicare Bakke

Gaulin Bygg as: – Alltid på nett med Monsternett

Dahlmans Sykkel: Monsternetts trådløse bredbånd er stabilt og et prisgunstig alternativ

Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter stor pris på Monsternetts gode service

Harald Engh hytteeier: – Flinke folk i Monsternett

Åge Sten Gustavsen  i Skjeberg: – Får akkurat det vi trenger av Monsternett

Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute