Tusener har brukt gratis bredbånd i Halden

Monsternetts gratisbredbånd i Halden sentrum, på Gjestehavna, i Brekke sluser og på badeplassen Kruseter har vært flittig brukt i sommer.

Det er flere år siden Monsternett åpnet for gratis, trådløst bredbånd* i Halden sentrum. Fra Busterudparken i nord via Storgata (gågata) til Torget og Gjestehavna kan du enkelt koble deg til nettverket og surfe.

Særlig har trafikken vært stor på 17. mai, når tusener av mennesker samles i Halden sentrum og mange surfer gratis eller streamer sine opplevelser via Facebook.

Les også: Gratis bredbånd fra Monsternett

Også om sommeren er det stor trafikk på Internett fra Halden sentrum.

Med årene er gratistilbudet utvidet til skianlegget på Erte, Ertehytta, Venåshyttta, Halden helsehus, trygdeboligene på Bergheim, Høla og Halden ishall.

I fjor sommer fikk Brekke sluser og badestedet Kruseter også gratis, trådløst bredbånd fra Monsternett.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I området rundt gjestehavna syd i Halden sentrum har Monsternett rigget opp gratis, trådløst  bredbånd mange fastboende og turister har gledet seg over.

Flere tusen besøkende

Daglig har 1.000-1.500 personer benyttet gratis bredbånd fra Monsternett i Haldens sentrum og ellers i byen.

Båt- og chartertrafikken i Haldenvassdraget er god, og ved Brekke foregår det en spektakulær slusing. Med sine 26,6 meter total løftehøyde i fire kamre er Brekke Nord-Europas høyeste sammenhengende slusetrapp. Mange ønsker derfor å streame og forevige sluseopplevelsen via Internett.

Det var i april i fjor at Monsternett satte opp trådløst bredbånd i samarbeid med GP Dataservice ved sluseanleggene på Brekke. I den sammenheng sa daglig leder Vidar Østenby i i Haldenkanalen regionalpark

– Vi er kjempehappy for at noen kommer og spør om å få sette opp gratis bredbånd. Det er helt uvanlig og betyr mye for oss.

Monsternett har satt opp flere aksesspunkter langs sluseanlegget, og mange har benyttet seg av trådløst bredbånd til å fortelle på Facebook om det de opplever fra Halden. Flere hundre har benyttet gratisnettet på Brekke så langt i sommer.

På den populære badeplassen Kruseter rett utenfor sentrum av byen har det på godværsdagene vært godt besøk. Monsternett registerer at det i sommermånedene juni og juli har vært god trafikk i det trådløse gratisbredbåndet, som ble satt opp i området sommeren 2018.

Les også:
* –Veldig takknemlige for at vi får gratis bredbånd på Brekke sluser
* Bredbåndssuksess på Kruseter

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Artikkelen fortsetter under bildet.

ARKIVFOTO: Populær slusing. Med sine 26,6 meter total løftehøyde i fire kamre er Brekke Nord-Europas høyeste sammenhengende slusetrapp.

Du kan abonnere på nyheter fra Monsternetts blogg helt gratis.

*Om gratis bredbånd fra Monsternett:

Nettet er helt gratis å bruke i inntil tre timer hver dag. Etter tre timer koster det kroner 30,- å fortsette å bruke, men da er du på nett i 24 timer. Årsaken til at det er slik er for å hindre misbruk, slik at ikke fastboende, bedrifter o.l. i områdene bruker det gratis internett-systemet som fast bredbånd.

Trådløst, gratis bredbånd er ment for turister/ besøkende, og de med annet sporadisk opphold.

Monsternett følger stadig med på statistikken og justerer eveventuelt opp tre-timersgrensen ved behov, men foreløpig har dette ikke være noe tema, da tre timer holder mer enn nok for de aller, aller fleste dette er ment for.

(Tidsbegrensningene på tre timer gjelder ikke Halden helsehus og trygdeboligene på Bergheim)

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute