– Viktig for oss med et stabilt nett med god kapasitet

Stenbekk misjonssenter er et populært kurs- og konferansesenter med postadresse Sarpsborg. Senteret valgte Monsternett som bredbåndsleverandør.

Stenbekk misjonssenter (bildet) har adresse i Trøskenv 307 i Sarpsborg, og der er det verken godt mobilnett eller det er fiber innen rimelig nærhet.

– Vi måtte ha et stabilt og godt bredbånd med tilstrekkelig kapasitet. Etter å ha forhørt oss flere steder, og endog vurdert å legge fiber fra området Grålum og frem til senteret noe som ville ha vært veldig kostbart, falt valget på Monsternett, sier Thor Kristian Ringsbu, som driver med salgs- og markedsarbeidet for Stenbekk misjonssenter og 12 andre lignende institusjoner.

Han har solid datakompetanse selv, og ønsket seg et sømløst opplegg for bredbånd mellom de ulike bygningene på Stenbekk misjonssenter, der kurs og konferanser holdes hele året rundt og i nærområdet rundt senteret.

– Det er ikke lenger nok å ha TV på rommet i våre dager, når man driver et moderne kurs- og konferansesenter. Dels skal konferansedeltakerne våre, helt opp mot 200 personer samtidig, gjerne ha god tilgang på sine egne digitale enheter, og dels skal kontorer og konferanselokaler ha tilstrekkelig og stabil kapasitet i bredbåndet.

– For vår del fikk vi en meget god løsning sammen med Monsternett, og vi er svært godt fornøyd, sier Thor Kristian Ringsbu.

Les også:
Alltid på nett med Monsternett
Totalsummen avgjør om en bredbåndsleverandør er dyr eller billig

Artikkelen fortsetter under bildet


Stenbekk Misjonssenter i Sarpsborg er velegnet til leirer, kurs, menighetsturer og andre arrangement for alle aldersgrupper.

Stoppested med påfyll

De fleste forbinder Stenbekk med misjon, leirer, loppemarked og utleie av lokaler. Men Misjonssenteret utgjør et relativt kort kapittel i den lange historien som er knyttet til dette idylliske stedet.

Stenbekk har en eldgammel historie, og ble først kjent for sine møllebruk allerede fra slutten av norrøn tid. Videre opp gjennom historien har den lille, men ganske stabile fossen i Stenbekken gitt kraft til både sagbruk og frørenseri.

Den lange “industri”-historien er ukjent for mange, og enda færre er det kanskje som kjenner til de vakre damanleggene som ennå finnes i bekken.

– Stenbekk misjonssenter har per 2019 85 sengeplasser og kapasitet for mer enn 200 kurs- og konferansedeltakere. Med sentral plassering «midt i Østfold» er senteret i bruk hele året, og anlegget er kraftig oppgradert gjennom årene, forteller Thor Kristian.

– Vi liker å si at «Stenbekk misjonssenter er et stoppested med påfyll», og vi synes vi kan stå inne for det.  Alle våre bad er nyoppusset og har hotellstandard. Det er fine fellesrom som salonger, tv-stuer, peisestue og aktivitetsrom.

Se bilder fra Stenbekk misjonssenter her.

– Ute er det fine omgivelser for avslapning og lek. På området finner man kanoer, fotballbane, beachvolleyballbane og hinderløype til fri disposisjon. Vi ligger i et rolig og idyllisk område kun tre kilometer fra E6, så det er «spot on» for den som ønsker seg et godt kurs- og konferansested, avslutter han.

Monsternett har fornøyde kunder i bedrifter, hytter og hus

– Enkelt å forholde seg til lokalt firma
Krympet utgiftene og fikk bedre bredbåndsløsning
– Det streames og spilles, og vi er godt fornøyd alle sammen
– Heier på dere i Monsternett
– Stabilt internett er viktig for oss på Unicare Bakke
Gaulin Bygg as: – Alltid på nett med Monsternett
Dahlmans Sykkel: Monsternetts trådløse bredbånd er stabilt og et prisgunstig alternativ
Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett
Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter stor pris på Monsternetts gode service
Harald Engh hytteeier: – Flinke folk i Monsternett
Åge Sten Gustavsen  i Skjeberg: – Får akkurat det vi trenger av Monsternett
Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute