Bredbånd uten datakvote

For de fleste er fri bruk et viktig prinsipp når man velger bredbånd. Hvorfor skal du måtte tenke på hvor mye data du har igjen, når du kan få et abonnement som lar deg overføre så mye du trenger?

Med bredbånd fra Monsternett får du stabilt, raskt og pålitelig bredbånd uten datakvoter og lignende mengebegrensninger. Du overfører hvor mye data du vil hver eneste måned, uten å måtte tenke på hvor mye du har lastet ned, og hvor mye av "kvoten" eller "datapakken" din som gjenstår.

Det viktige bredbåndet

Bredbånd har blitt viktigere og viktigere. Vi bruker det i jobbsammenheng, til nettsurfing, Facebook, nett-TV, se på film, musikk, spilling, tilkobling til sikkerhetsutstyr og annet.

Siden vi bruker bredbåndet mye mer, og bruker stadig flere tjenester enn før, overfører vi også mye mer data. Hvert sekund går det enorme mengder data gjennom bredbåndsnettene.

Monsternetts bredbånd kontra 4G

Ikke bare bruker vi nettet hjemme og på jobb, men vi vil ha det med oss andre steder også. For eksempel på hytta eller i campingvogna. Da er man naturlig nok opptatt av at nettet er åpent og velfungerende, samt at det er færrest mulig begrensninger.

Problemet med det siste - begrensninger - er at man mange steder må basere seg på å bruke mobilnettet for overføring. Også kjent som "4G", "LTE" eller "bredbånd".

Mange snakker om at datakvoter for 4G er dyrt å bruke, tar raskt slutt og går tregt, når det streames og flere surfer på en gang. Hos Monsternett er det ingen slike kvotebegrensninger.

Det hevdes fra eksperthold at det å bruke 4G fort kan bli vesentlig dyrere enn kabel, fiber, ADSL eller hva det måtte være.

4G, som kommer via teleselskapene, er uten tvil en god løsning for de som er på farten, og et godt alternativ for de som sliter med dårlig nett via telefonledningene eller når man er utenfor allfarvei, eller ikke har andre alternativer. Ikke overalt er det grunnlag for å tjene kommersielt på legging av fiber, og da blir 4G en løsning mange velger.

Og 4G er fint. "Problemet" med 4G er de begrensede datapakkene. Datakvotene begrenser hvor mye du kan overføre hver måned, og blir fort brukt opp - særlig om man ser på nett-TV og film. Når kvoten er brukt opp settes hastigheten ned til sneglefart, og man må kjøpe nye datapakker. Da blir det fort veldig dyrt.

Hos Monsternett er det ingen kvotebegrensninger, og vi sier rett og slett: «Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer».

Med abonnementet fra Monsternett får du enkelt og skikkelig bredbånd, uten begrensende datapakker.

Slik fungerer det:

  1. Bestill ønsket produkt - trykk på riktig menypunkt over og fyll inn bestillingsskjemaet.
  2. En montør tar kontakt med deg for å avtale installasjonsdato.
  3. Montering er inkludert. En profesjonell installatør kommer til deg, installerer alt og ordner alt det praktiske. Når han drar, er du på nett.
  4. Bruk nettet som du vil! Surf, se nett-TV, lei film og lytt til musikk uten å stresse med hvor mye data du har igjen. 

Bestill Monsternett i dag: Trykk her for å komme i gang.

Lukk

Vi kontakter deg

Henvendelsen gjelder:

Vis skjema