!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Raskt, stabilt bredbånd

som virker i Østfold

Garantert 100% fornøyd

30 dagers fornøydgaranti

FRI BRUK - ingen datakvote

Overfør ubegrenset antall GB/mnd

Leveringsområder

Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder

Montering

Inkluderer montering utført av profesjonell installatør

Bredbånd til bedrifter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler

Slik fungerer det:
2. Vi ringer på
En av våre montører kommer til deg.
3. Montering
Antenne kobles opp og utstyr tilpasses.
4. Du er på nett
Du kan nå benytte deg av bredbånd fra Monsternett.

Bredbånd Bedrift Standard

pr. mnd eks. mva.
Kun 769,
-
  • Hastighet: 20 Mbit inn - 5 Mbit ut
  • Ingen etablering/oppkoblingsavgift
  • Montering er inkludert
Bestill Standard

Her er noe av det du får om du velger bredbånd fra oss:

Brannmur og trådløst nett: Som standard får du med en kombinert brannmur og trådløs ruter. Dette gir deg grunnleggende beskyttelse mot farer på Internett og trådløs dekning. Routeren har også utgang for kabel, hvis du trenger det.

Ingen datakvoter: Du har ingen begrensning på hvor mye du laster ned eller sender ifra deg.

Nettet har lav responstid. Enten du sitter i nettmøter på Skype, bruker IP-telefoni eller andre tjenester som krever hurtig respons, så får du gjort det uten irriterende forsinkelser og avbrudd.

Du er ikke avhengig av hvor langt det er mellom der bedriften holder til og hvor telefonsentralen er, eller hvilken kvalitet telefonlinjen har. Vi bruker enten radioteknologi eller fiber, og hastighet og kvalitet reduseres derfor ikke av lang avstand.

Montering er inkludert. Du slipper å installere noe selv. Teamet vårt kommer til bedriften din og installerer alt. Alt blir montert og klargjort - uten ekstra kostnad for deg.

KUNDENE VÅRE SIER

På Thon Hotel Halden og Park Hotel Halden må vi ha stabilt nett med høy kapasitet for å gi gjestene våre en god opplevelse. Vi er godt fornøyd med tjenesten Monsternett leverer til oss.

–Tom-Erik Sandberg, hotelldirektør Thon Hotel Halden

Jeg har brukt Monsternett både hjemme og på jobb i mange år. Det fungerer kjempebra. Anbefales!

–Halvard Bakke Johnsen, daglig leder hos Bakke senter for mestring og rehabilitering

Monsternett har levert stabil og rask Internettilgang til Olaf Hansens eftf. AS i flere år. Når vi har trengt hjelp, har de vært raske til å stille opp. Vi er godt fornøyd med Monsternett og kan absolutt anbefale dem til andre bedrifter.

–John Olsen, daglig leder hos elektriker Olaf Hansens eftf. AS

Så langt er jeg veldig fornøyd. Jeg har en jobb som gjør at jeg sitter mye på hjemmekontor (Skype, Google Hangouts, Go to meeting o.s.v.). Alle systemer jeg benytter er online, og det er en merkbar forbedring i ytelse etter at jeg gikk over til Monsternett - på tross av at den gamle leverandøren "på papiret" hevdet de hadde bedre spesifikasjoner. Også oppfølgingen er jeg strålende fornøyd med!

–Dan Lorentzen

Ser du etter noe annet?

Produktene du ser over, er standardproduktene vi leverer. Hvis du ser etter noe annet, leverer vi også høyere hastigheter, fibersamband, punkt-til-punkt-samband, serverhosting og det meste annet du måtte se etter.

Andre tjenester må vi imidlertid sjekke manuelt. Legg inn kontaktinformasjon og litt info om bedriften og hva du trenger i boksen under. Da vil en ingeniør/tekniker sjekke hva som er mulig og komme tilbake så fort som mulig.

Noe du lurer på? Fyll inn skjemaet:

Legg inn hva du ønsker å bli kontaktet om. Hvis det gjelder bredbånd, ta med leveringsadresse (evt. gårds- og bruksnummer) samt eventuelle andre ting vi bør vite (f.eks. hva dere bruker nett til, om det er spesielle behov, etc.)