Raskt, stabilt bredbånd

som virker i Østfold

Garantert 100% fornøyd

30 dagers fornøydgaranti

FRI BRUK - ingen datakvote

Overfør ubegrenset antall GB/mnd

Leveringsområder

Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder

Montering

Inkluderer montering utført av profesjonell installatør

Bredbånd til bedrifter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler

Bredbånd Bedrift Standard

pr. mnd eks. mva.
Kun 769,
-
  • Hastighet: 20 Mbit inn - 5 Mbit ut
  • Ingen etablering/oppkoblingsavgift
  • Montering er inkludert
Kom i gang med
Bredbånd Bedrift Standard

Bredbånd Bedrift MINI

pr. mnd eks. mva.
Kun 349,
-
  • Hastighet: 5 Mbit inn - 2 Mbit ut
  • Ingen etablering/oppkoblingsavgift
  • Montering er inkludert
Kom i gang med
Bredbånd Bedrift MINI

Her er noe av det du får om du velger bredbånd fra oss:

Brannmur og trådløst nett: Som standard får du med en kombinert brannmur og trådløs ruter. Dette gir deg grunnleggende beskyttelse mot farer på Internett og trådløs dekning. Routeren har også utgang for kabel, hvis du trenger det.

Ingen datakvoter: Du har ingen begrensning på hvor mye du laster ned eller sender ifra deg.

Nettet har lav responstid. Enten du sitter i nettmøter på Skype, bruker IP-telefoni eller andre tjenester som krever hurtig respons, så får du gjort det uten irriterende forsinkelser og avbrudd.

Eksakte hastigheter: Du får det du har bestilt. Du har kanskje lest den lille skriften fra forskjellige leverandører hvor det står at du kanskje ikke får det du har bestilt på grunn av lang avstand til telefonsentralen eller kvaliteten på kobbertråden i bakken. Hos oss snakker vi ikke om "best effort" — kun det eksakte.

Du er ikke avhengig av hvor langt det er mellom der bedriften holder til og hvor telefonsentralen er, eller hvilken kvalitet telefonlinjen har. Vi bruker enten radioteknologi eller fiber, og hastighet og kvalitet reduseres derfor ikke av lang avstand.

Montering er inkludert. Du slipper å installere noe selv. Teamet vårt kommer til bedriften din og installerer alt. Alt blir montert og klargjort - uten ekstra kostnad for deg.

100%
GARANTI

Bredbånd med garanti!

Du får en garanti du ikke finner andre steder:

Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

KUNDENE VÅRE SIER

På Thon Hotel Halden og Park Hotel Halden må vi ha stabilt nett med høy kapasitet for å gi gjestene våre en god opplevelse. Vi er godt fornøyd med tjenesten Monsternett leverer til oss.

–Tom-Erik Sandberg, hotelldirektør Thon Hotel Halden

Vi er veldig fornøyde med løsningen. Jeg bruker det ofte til å jobbe på, og det fungerer f.eks. veldig godt med Citrix oppkoblet mot jobben. Med fire barn (halvvoksne og voksne) som kommer på besøk samtidig med samboere og kjærester, så kan det bli mange samtidige brukere med mange "dingser".

–Knut Næss, Hvaler

Jeg har brukt Monsternett både hjemme og på jobb i mange år. Det fungerer kjempebra. Anbefales!

–Halvard Bakke Johnsen, daglig leder hos Bakke senter for mestring og rehabilitering

Monsternett har levert stabil og rask Internettilgang til Olaf Hansens eftf. AS i flere år. Når vi har trengt hjelp, har de vært raske til å stille opp. Vi er godt fornøyd med Monsternett og kan absolutt anbefale dem til andre bedrifter.

–John Olsen, daglig leder hos elektriker Olaf Hansens eftf. AS

Ser du etter noe annet?

Produktene du ser over, er standardproduktene vi leverer. Hvis du ser etter noe annet, leverer vi også høyere hastigheter, fibersamband, punkt-til-punkt-samband, serverhosting og det meste annet du måtte se etter.

Andre tjenester må vi imidlertid sjekke manuelt. Legg inn kontaktinformasjon og litt info om bedriften og hva du trenger i boksen under. Da vil en ingeniør/tekniker sjekke hva som er mulig og komme tilbake så fort som mulig.

Noe du lurer på? Fyll inn skjemaet:

Legg inn hva du ønsker å bli kontaktet om. Hvis det gjelder bredbånd, ta med leveringsadresse (evt. gårds- og bruksnummer) samt eventuelle andre ting vi bør vite (f.eks. hva dere bruker nett til, om det er spesielle behov, etc.)

Lukk

Vi kontakter deg

Henvendelsen gjelder:

Vis skjema