Høyåsutbygging - meld interesse!
For å kunne gi enda flere skikkelig nettforbindelse, vurderer Monsternett å bygge ut Høyås-senderen i Halden med utstyr for radiobasert bredbånd.

I første fase ønsker vi å nå ut til de som bor innenfor en radius av 10 km fra Høyåsmasta. Vi tar sikte på å montere utstyret på cirka 100 meters høyde, som er litt under halvveis i masta (se på bildet lenger nede for punktet du må se).

Du melder interesse ved å fylle ut skjemaet litt lenger ned på siden. Se gjerne videoen under først, og svar deretter på spørsmålene.

OBS: Dette er ikke en bestilling. Akkurat nå melder du kun interesse. Etter vi har gått gjennom interesseskjemaene, vil hver enkelt bli kontaktet for å legge inn endelig bestilling før utbygging skjer. Derfor er det svært viktig at du legger inn nøyaktig adresse- og kontaktinformasjon.

Vi trenger _minimum_ 50 bestillinger for å kunne gjøre en utbygging, så del gjerne med naboer og venner dette kan være aktuelt for.

Scroll videre nedover siden for å finne skjemaet.

VIDEO: Remi og Vegard forteller om utbygging av Høyåsmasta
Remi viser cirka hvor i masta utstyret er tenkt plassert
Interesseskjema
Fyll ut feltene nedenfor for å melde interesse.
Trykk på knappen under for å sende inn skjemaet
I løpet av de nærmeste ukene vil vi gå gjennom tilbakemeldingene og kartlegge hvor det vil være dekning. Vi vil deretter kontakte hver enkelt for å få inn bindende bestillinger. Vi trenger minimum 50 bestillinger for å kunne bygge ut, så del gjerne skjemaet med naboer, venner og bekjente som du tror kan ha nytte av det. Dersom det blir utbygging, håper vi å kunne starte utbygging i løpet av 4-6 måneder.