!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bruk årets nasjonaldag til å glede noen som ikke kan være i Halden på 17. mai til å streame barnetoget, og markedsfør Halden! Arkivfoto

Hurra for 17. mai!

I år kan du streame 17. mai-toget fra Halden sentrum via Facebook på gratis bredbånd til de som selv ikke har anledning til å delta, enten de er på farta andre steder i Norge, oppholder seg i utlandet eller kanskje er syke hjemme.

Kanskje deles nettopp din stream av mange, mange andre og vi får markedsført Halden utad på en flott måte, når barnetoget går gjennom historiske Haldens gater 17. mai 2017.

Det er gratis å bruke Monsternetts trådløse bredbånd i sentrum av Halden enten du streamer på Facebook eller bruker Internett på andre måter.

På begge sider av Tista vil du finne gratis, trådløst bredbånd i gågata, som du med enkelhet søker deg opp mot med for eksempel din mobil.

Kos dere i Halden, Norges flotteste by, som også er den eneste byen her i landet, som er nevnt ved navn i vår nasjonalsang «Ja, vil elsker».

Det er haldensernes tapre kamp mot svenske hærstyrker, som fikk nasjonalskald Bjørnstjerne Bjørnson til å skrive "Halden" eller "Fredrikshald" inn i nasjonalsangens fjerde vers:

Visstnok var vi ikke mange;
men vi strakk dog til,
da vi prøvdes noen gange,
og det stod på spill;
ti vi heller landet brente
enn det kom til fall;
husker bare hva som hendte
ned på Fredrikshald!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute