!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Her er iPhone 5-vinneren!

 

Tidligere har vi spurt om hva som skal til for å vekke haldenseren? Før jul lanserte vi en konkurranse, der vi rett og slett spurte om hva som kan gjøres for at vi skal bruke mer tid i Halden sentrum. Premien var en iPhone 5, og alle som skrev kommentarer som var relevant til saken var med i trekningen. Nå er vinneren trukket.

Og vinneren er... Sebastian Gjerlaugsen!

Trekning iPhone 5

Michael Paulsen og Helge Milde hos Monsternett sto for trekningen av vinneren. Blant de innkomne var det Sebastian som ble trukket ut.

Og det kunne nesten ikke passe bedre enn det gjorde nå. Sebastian ble nemlig frastjålet den forrige telefonen sin, og ble overlykkelig da vi ringte for å gratulere ham. Han mottar den råflotte, svarte 64 GB-utgaven av iPhone 5.

- Det passet kjempebra! Dette ble en kjempefin julegave, utbrøt Sebastian Gjerlaugsen.

Vi kommer tilbake med en fyldigere bloggpost om temaet på nyåret. Da vil vi analysere de innkomne forslagene nærmere, og vi vil også ta en prat med ordføreren for å høre hva han tenker om dette.

Men nå tar vi juleferie, og benytter anledningen til å ønske alle en rolig og fin julehøytid, og et riktig godt nytt år!

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute