!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Raskt og stabilt bredbånd

Garantert 100% fornøyd

30 dagers fornøydgaranti

FRI BRUK - ingen datakvote

Overfør ubegrenset antall GB/mnd

Montering

Installasjon av profesjonell tekniker er inkludert.

Teknikeren hjelper deg å få TV, mobil o.s.v. på nett.

Slik fungerer bredbånd fra Monsternett

Steg 2 - Vi tar kontakt
Vi tar kontakt for å avtale oppkobling
Steg 3 - Oppkobling
Tekniker kommer for å gjøre oppkobling.
Steg 4 - Du er på nett
Gratulerer! Du er på nett.

Hvorfor bredbånd fra Monsternett?


I en bransje hvor frustrerende kundeservice og skjulte avgifter er mer normen enn unntaket, håper vi å gi deg en litt annen opplevelse. Her er noen av de tingene som kan være viktig å tenke på når du velger bredbåndsleverandør:


Bredbånd som funker

Vi er ikke eid av mangemilliardærer eller store, utenlandske pengefond med dype lommer. For at vi skal klare oss i konkurransen med andre, må hver eneste kunde være fornøyd.


Bredbåndet må virke. Og om noe ikke er som det skal, må du få hjelp til å løse det.


Kort sagt: Raskt, stabilt bredbånd som virker. Trenger du hjelp, er vi ikke langt unna.


Lokal

Monsternett holder til i Halden. Leveringsområdet vårt er innenfor en omkrets på 1-2 timers kjøretur. Vi har egne montører og teknikere som er i de fleste byer og tettsteder flere ganger i uken.


Med andre ord: Ditt nærområde er vårt nærområde. Et begrenset geografisk nedslagsfelt og lokal tilhørighet gir god lokalkunnskap, som igjen kommer deg til gode. Hjelpen er sjelden langt unna når du trenger det.


Per i dag er leveringsområdene våre: Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Moss, Rakkestad, Indre Østfold (Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad), Skiptvet, Marker og tilstøtende områder.


Personlig

Når du kontakter oss, kommer du direkte til noen som kan hjelpe deg. Vi har ikke noe kaldt “callsenter”. De du treffer – enten det er på telefon, epost eller møter ute – er ofte involvert både i kartlegging, salg, prosjektering, kundeservice, utbygging eller teknisk.

100%
GARANTI
Bredbånd med garanti!

Du får en garanti du ikke finner andre steder:

Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

KUNDENE VÅRE SIER

Bredbåndet fungerer utmerket. Ungdommene i familien er storfornøyd.

–Kirsten Helgesen, Hvaler

Jeg jobber hjemmefra og må ha stabilt nett. Det hadde jeg ikke alltid før. Jeg kan absolutt anbefale Monsternett. Jeg er kjempefornøyd.

–Kate Brattested, Halden

Datteren min og jeg bruker nettet så det ljomer. Funker "gør-bra"!

–Dariusz Wohlfeil, Skjeberg

Jeg hører på musikk og spiller mye på nettet. Monsternett er bra, rimelig og har topp service. Ingenting å klage på!

–Hans Erik Ask Nikolaisen, Halden

Bestill i dag, og opplev hvordan det er å bli kunde hos en ivrig bredbåndsleverandør


Lurer du på mer?


Teknologi Vi bruker fiber eller radioteknologi avhengig av område, behov og dekning. Du kan lese mer om de ulike teknologiene på denne siden.
Trådløst nett I de fleste abonnementene følger det med en trådløs ruter. Du kan oppgradere til kraftigere løsninger om du har behov for det. Les mer om trådløst nett (WiFi) her.
Bruke eget utstyr Om du har eget utstyr så kan dette brukes. Det forutsetter at utstyret er noenlunde moderne, oppdatert med siste programvare og ellers fungerer som det skal.
TV-løsning Hvis du vil ha TV-løsning, er vi Allente-forhandler og anbefaler et abonnement derfra i kombinasjon med for eksempel en Apple TV-boks.
Montering og oppkobling Besøk av tekniker/montør inngår i oppkoblingen uten tilleggskostnad. Teknikeren får deg på nett. For enkelte tjenester er bruk av tekniker obligatorisk. Om du har behov for andre ting, f.eks. ekstra kabling eller andre arbeider, kan dette avtales på forhånd mot et pristillegg.
IP-adresser Det meste av utstyr støtter nå IPv6. Derfor tildeler vi som standard IPv6 til alle kunder. CGN brukes for bakoverkompatibilitet med IPv4. Om du har spesielle behov som gjør at du har behov for en offentlig IPv4-adresse, så ta kontakt så finner vi en løsning.

Bestill i dag, og opplev hvordan det er å bli kunde hos en ivrig bredbåndsleverandør