Raskt, stabilt bredbånd som virker

 • Garantert 100% fornøyd - 30 dagers fornøydgaranti
 • FRI BRUK: Det er ingen datakvote - overfør ubegrenset antall GB/mnd
 • Inkluderer montering utført av profesjonell installatør

Bredbånd til hus og hjem i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler

Med Bredbånd Privat fra Monsternett får du stabilt, raskt og pålitelig bredbånd uten datakvoter. Du overfører hvor mye data du vil hver eneste måned, uten å måtte tenke på hvor mange GB du har lastet ned. Montering er inkludert, og blir utført av profesjonell installatør. Montøren hjelper deg på nett med alle "dingsene" dine. Når han reiser, er du på lufta. Nettet er raskt og stabilt. Du får dessuten en 30-dagers 100% fornøyd-garanti: Dersom du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

Bredbånd privat 5

Kun 340,
pr. mnd
-
 • 5 Mbit hastighet inn
 • 2 Mbit hastighet ut
 • Ingen oppkoblingsavgift
 • Gratis montering
Bestill nå

Bredbånd privat 10

Kun 469,
pr. mnd
-
 • 10 Mbit hastighet inn
 • 2 Mbit hastighet ut
 • Ingen oppkoblingsavgift
 • Gratis montering
Bestill nå

Bestill i dag, og opplev hvordan bredbånd egentlig skal være: Raskt, stabilt, problemfritt — og som bare virker

Bredbånd med garanti!

Du får en garanti du ikke finner andre steder:

Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

100% GARANTI

Datteren min og jeg bruker nettet så det ljomer. Funker "gør-bra"!

Dariusz Wohlfeil, Skjeberg

Jeg hører på musikk og spiller mye på nettet. Monsternett er bra, rimelig og har topp service. Ingenting å klage på!

Hans Erik Ask Nikolaisen, Halden

Jeg jobber hjemmefra og må ha stabilt nett. Det hadde jeg ikke alltid før. Jeg kan absolutt anbefale Monsternett. Jeg er kjempefornøyd.

Kate Brattested, Halden

Bestill i dag, og opplev hvordan det er å bli kunde hos byens ivrigste bredbåndsleverandør

Lurer du på mer?

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger/datakvote.

Du får farten du skal ha. Hos mange leverandører står det med liten skrift at at du ikke kan forvente å få full hastighet fordi det er langt til sentralen eller dårlige linjer. Hos oss snakker vi ikke om "best effort" — kun det eksakte.

Det følger med en trådløs router som gjør at hele husstanden kan bruke bredbåndet. Ruteren har også utgang for kabel, hvis du trenger det.

Du er ikke avhengig av hvor langt det er mellom der du bor og hvor telefonsentralen er, eller hvilken kvalitet telefonlinjen har. Vi bruker radioteknologi og har derfor hele luften som tilgjengelig båndbredde.

Du trenger ikke fasttelefon for å få Monsternett. Dermed slipper du også tilleggskostnaden ("linjeleie") som mange andre leverandører legger på månedsavgiften.

Nettet har lav responstid. Dermed går lasting av hjemmesider unna på et blunk, og spilling (gaming) på nett skjer uten irriterende forsinkelser og avbrudd.

Du betaler ingen frakttillegg og får ikke noe i posten. Du får personlig oppmøte siden vi syns det er hyggeligere å komme hjem til deg — og kommer derfor og monterer og klargjør alt uten ekstra kostnad for deg.

Du har ingen begrensning på hvor mye du laster ned eller sender i fra deg.

Sikker lagring med Jottacloud er inkludert i abonnementet uten tillegg i prisen. Du får hele 20 GB sikker lagringsplass, og denne kan du bruke til å lagre viktige filer og bilder. Du kan bruke lagringsplassen både på mobil, PC/Mac og nettbrett.

Lukk

Vi kontakter deg

Henvendelsen gjelder:

Vis skjema