Ring nå: 69701800
(Eller send en melding)

Raskt, stabilt bredbånd som virker

Skaff hele familien skikkelig, stabilt og raskt bredbånd på hytta

(Ser du etter bredbånd hjemme, eller vil ha helårsåpent abonnement på hytta? Klikk her.)

Med hytteabonnement får du et abonnement som er åpent fra april og til og med september. I denne perioden bruker du nettet akkurat som vanlig. Det er heller ikke noen nedlastingsbegrensninger/datakvote.

I stengeperioden fra oktober til og med mars, får du et klippekort på 30 "klipp". Via SMS kan du åpne nettet i 1 døgn per "klipp". Dette gjør at du kan bruke nettet i inntil 30 døgn i stengeperioden, for eksempel om du bruker hytta i enkelte helger, jul eller vinterferie i stengeperioden.

Det følger selvfølgelig med en trådløs router, slik at hele familien får tilgang til bredbåndet.

Leveringsområdet er i kommunene Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

Priser:

HYTTE 5 MBIT

Kun 1990,-per år

(faktureres januar hvert år)

  • 5 Mbit Hastighet ned
  • 2 Mbit Hastighet opp
  • 990,- i etablering
Bestill nå

HYTTE 10 MBIT

Kun 2690,-per år

(faktureres januar hvert år)

  • 10 Mbit Hastighet ned
  • 2 Mbit Hastighet opp
  • 990,- i etablering
Bestill nå

Bestill i dag og oppleve hvordan det er å være en kunde av byens mest ivrige bredband leverandør

Bredbånd med garanti

Du får en garanti du ikke finner andre steder:

Vi garanterer at nettet fungerer. Hvis du i 30 dager etter levering finner ut at du ikke er 100% fornøyd med oss, uansett årsak, nedmonterer vi utstyret og refunderer deg pengene, uten diskusjon.

Hytteabonnement er ukomplisert, raskt og stabilt bredbånd for hele familien

Glem datakvoter, varierende hastigheter og forvirrende prisstrukturer. Med hytteabonnementet får du enkelt og skikkelig bredbånd på hytta, uten datakvoter og andre kunstige begrensninger. Du bruker nettet akkurat som hjemme.

Dessuten slipper du å gjøre noe som helst selv. Montering er inkludert i etableringen. Det betyr at vi kommer til deg og fikser alt. Når vi drar derfra er du på nett.

Er du lei av leverandører som lover gull og grønne skoger, men som ikke holder det de lover? Vel, med hytteabonnement fra oss risikerer du ingenting. Vi står for det vi sier, og derfor er vi den eneste aktøren i bransjen som gir deg 30-dagers 100% fornøyd-garanti eller pengene tilbake.

Jeg bruker bredbåndet mye på hytta. En annen ting som er fint, er at når jeg er hjemme så kan jeg koble meg til værstasjonen på hytta og følge med på værdata. Det er artig. Vi er veldig godt fornøyd og kan absolutt anbefale Monsternett.

Knut Larsson, Hvaler

Dette er kjempebra. Monsternett tilbyr en vare som ikke mange andre har. Det er ingen begrensninger, og du mister ikke hastigheten når du har nådd et visst nivå for nedlasting. Du laster ned så mye data du trenger uten å betale noe ekstra. Nettet er raskt og stabilt.

Birgit Jakobsen, Fredrikstad

- Vi har bredbånd på hytta i Ullerøy og valgte Monsternett fordi det er et meget godt tilbud. Vi er kjempefornøyde, og har anbefalt det til flere hyttenaboer.

Sven Egil Folvik, pensjonert høgskolelektor, Ullerøy

Bestill i dag, og opplev hvordan det er å bli kunde hos byens ivrigste bredbåndsleverandør

Lukk

Vi kontakter deg

Henvendelsen gjelder:

Vis skjema