!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Bredbånd til lag og foreninger

Lag og foreninger Løsninger til lag og foreninger

Bredbånd til lag og foreninger

Lag og foreninger drives som regel på dugnadsbasis, og mest mulig av inntekter og tilgjengelige midler brukes til å holde aktivitetene i gang.

Monsternett vil gjerne bidra til dugnad og frivillighet, og har derfor egne, spesielt gunstige abonnementer reservert for lag og foreninger. I en del tilfeller yter vi også nett som del av en sponsor- eller støtteavtale.

Her kan du lese om noen av de foreningene vi leverer til i dag:

Om ditt lag eller forening trenger en bedre bredbåndsløsning, kan vi helt sikkert bidra. Vilkårene blir vi enige om i hvert enkelt tilfelle.

Ta kontakt i skjemaet under og beskriv arbeidet, så følger vi opp.

Ta kontakt

Du kan ta kontakt på den måten du foretrekker:

  1. Fyll ut skjemaet litt lenger ned her (trykk her for å hoppe til skjemaet)
  2. Send en epost til info@monsternett.no
  3. Ring 69701800
  4. Eller send en SMS med kodeord “Bredbånd” til 1963, så ringer vi deg så snart vi kan

Forresten: Hos oss møter du ingen “pushy” og plagsomme selgere som bare er opptatt av provisjonen sin. Vi lever av fornøyde kunder, og den eneste måten å gjøre det på er å levere nett som virker - og fortsetter å virke.

Kan vi hjelpe deg, så foreslår vi en løsning. Kan vi ikke, så sender vi deg til noen andre som kan gi deg det du trenger.

Høres det bra ut?

I så fall kan du fylle ut dette skjemaet nå: