!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

– Ære være Monsternett!

Halden Golfklubb bestilte trådløst bredbånd på en mandag og dagen etter var bredbåndet på plass, noe klubbens leder er svært godt fornøyd med.

– Vi er i behov av stabilt bredbånd og var blitt tipset om at Monsternett kanskje kunne hjelpe oss, sier klubbleder i Halden Golfklubb Dag Tore Sirland.

Mandag denne uka kontaktet han Monsternett og dagen etter var bredbåndet montert.

– Ære være Monsternett for rask håndtering og god service, sier Dag Tore og han legger til:

– For vår klubb, som  drives fullt og helt på dugnad, er vi avhengige av at det er et stabilt bredbånd til våre betalingsautomater. Medlemmer og gjester betjener seg selv, og i tillegg har vi behov av Internett og bredbånd både under turneringer og i all annen virksomhet vi driver, sier han.

Det er en klubb med solid vekst under fjoråret han leder. Per 1. januar i år har Halden Golfklubb 385 medlemmer, og under fjoråret vokste klubben med 120 medlemmer.

Halden Golfklubb har som sitt slagord; " - alle aldre, sosial sport ."

Med dette pålegger klubben seg selv å legge forholdene til rette for alle typer golfere;  gammel som ung, mann eller kvinne, høy- eller lav hcp’ere,  ungdom som ønsker å lære, utvikle sin golf og å konkurrere, eller seniorer som ønsker golf som fritidsaktivitet og som eventuelt konkurrerer etter ambisjoner og evner. Klubben har medlemmer i alle aldersgrupper.

Dag Tore spilte en del golf på 90-tallet, men la køllene på hylla, da barna i familien krevde sitt.

– Det går en del tid på å spille, og med små barn i familien fant jeg det riktig å prioritere dem framfor golf. For en tid siden sa kona mi, at jeg burde vurdere å ta opp golfen igjen, og som sagt så gjort.

– Jeg meldte meg inn i klubben høsten 2019, og i fjor i april ble jeg valgt til leder, noe jeg synes er veldig hyggelig å holde på med, forteller han.

Les mer om Fredriksten Golfpark og Halden Golfklubb

Artikkelen fortsetter under bildene.Fredriksten Golfpark ligger bare tre minutters kjøretur fra sentrum av Halden.

Bane med fantastisk beliggenhet

Halden Golfklubb ble startet i januar 1990. Mange av medlemmene hadde i årevis spilt i Strømstad, og det var et stort ønske om også å få en bane i Halden.

Etter uttallige vurderinger av banelokasjon fikk klubben signaler fra Mansbachs Stiftelse, som var grunneier for områdene syd for Fredriksten festning, om at de kunne tilby arealer. En intensjonsavtale med stiftelsen ble tegnet i november 1993 og prosjekteringen av en 9 hulls bane kunne starte.

Utviklingen av Fredriksten Golfpark skred frem, og kostnadsrammen per juni 1994 lå på ca. 5,5 millioner kroner. Etter noe fram og tilbake ble en rimeligere 6 hulls bane prosjektert, som kunne åpnes den 17. august 1996 i storslåtte omgivelser tett bak historiske Fredriksten festning.

Men 6 hull ble til 9 i 1997, og banen er viden kjent for sin beliggenhet i et naturskjønt område i tilknytning til Fredriksten festning. Den er både parkmessig opparbeidet, samt går i skogsterreng med frodige fairwayer pyntet med små vann og vakre greener.

Fredriksten Golfpark ligger i stille og fredelige omgivelser ved Fredriksten festning, og med tre minutters kjørevei fra Halden sentrum.

Banen er kompakt og relativt lett å gå, og som en 9 hulls bane med 18 utslag spilles den normalt på 3-4 timer.

Baneguide finner du her

Artikkelen fortsetter under bildet

God aktivitet

Under koronaåret 2020 var det satt opp turneringer fra og med juni til og med oktober. For inneværende år er turneringslista foreløpig ikke avklart.

– Vi har god aktivitet i klubben, og gleder oss over at stadig nye medlemmer i alle aldre søker seg til oss, sier Dag Tore.

Han ønsker alle gamle og nye medlemmer, samt alle gjester klubben får besøk av på Fredriksten Golfpark, en riktig fin 2021-sesong.

–  Halden Golfklubb tilbyr golf i naturskjønne og historiske omgivelser, og våre klubblokaler har vi valgt å gjøre fullt ut selvbetjent. Book din tid i golfbox og ta kontakt med oss på telefon 69 17 65 56 . Derfra og ut er det bare å kose seg, avslutter han.

Mer om Fredriksten festning

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute