!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Enkelte opplever svake bredbåndssignaler i huset. Da er Deco et godt alternativ.

– Prøv Deco for å få bedre signaler inne i huset

Om du strever med dårlige bredbåndssignaler inne i huset kan Deco være løsningen for deg. Stabilt, raskt og godt.

Deco er en Wi-Fi-løsning for hele hjemmet som holder nettverket ditt sterkt, uansett hvilken størrelse eller planløsning hjemmet ditt har.

– Monsternett har testet Deco-løsningen og fant den forbausende bra. Deco er det beste alternativet vi har testet så langt, og rekkevidden er god, det er høy hastighet over stort område og det er en virkelig stabil løsning.

– Vi testet Deco-løsningen i våre kontorer, og signalene gikk raskt og stabilt gjennom flere vegger og betongvegger, og leverer full hastighet, forteller Monsternetts Christian August Solstad.

Mange opplever at signalene innendørs går tregt, selv om de har fiber lagt inn til husveggen. Ofte skyldes det at veggene i huset man bor i «fanger» trådløse signaler fra ruteren før de når frem til en TV, Xbox, Playstation, PC, Mac eller mobil og bredbåndet oppleves som «tregt».

Vi anbefaler alltid folk å kable mest mulig ut fra ruteren til smart-TV, Xbox og annet som stjeler mye bredbåndskapasitet, for det er begrenset kapasitet i slike rutere og det er også derfor vi anbefaler Deco.

– Deco-løsningen velger automatisk den beste ruten for alle enhetene i hjemmet basert på plasseringen til hver Deco-enhet. Uansett hvor du er, har du alltid best mulig tilkobling. Det er små og anonyme noder, som plasseres ut i huset, sier Christian.

Les også: - Kable så mye du kan hjemme

Artikkelen fortsetter under bildet.


Mange opplever at de trådløse signalene inne i huset svekkes fra ruteren og ut i resten av huset. Da er Deco-systemet med noder plassert i de ulike etasjene trolig en svært god løsning for deg.

Enkelt å sette opp i hjemmet

– Deco er godt og stabilt utstyr, og vi selger dette i 2- eller 3-pakkløsninger, som vil si at du får to eller tre noder du setter opp i huset.

– Har du for eksempel behov for å ha en node i en ende av sokkeletasjen og en i andre enden av samme etasje fungerer det godt med betongvegger. Deretter hekter man en tredje på i 2. etasje, som sprer trådløse signaler over hele etasjen samt til tredje etasje eller loftet, om det er behov for det, sier han.

Christian forteller at Deco-løsningen er enkel å sette opp og at mye er selvforklarende.

– Dette er virkelig enkelt å sette opp, og hele installeringsprosessen går gjennom Deco-appen du laster ned på din mobiltelefon. Du får en fullstendig guiding gjennom installasjonen, og du legger selv til en og en enhet.

– Gjennom appen gir du nettverket ditt et spesifikt navn om du ønsker det, og det er gode bruksanvisninger for Deco-løsningen.

– Skulle du ikke ønske å sette opp en Deco-løsning selv kan du bestille en av våre montører, som gjør jobben for deg på en smidig måte, sier han.

Les også: Nettsikkerhet er viktig for deg og viktig for Monsternett

Artikkelen fortsetter under bildet


Med HomeCare drevet av Trend MicroTM har du kraftige foreldreinnstillinger, antivirus og tjenestekvalitet (QoS) lett tilgjengelig.

Tar barnas sikkerhet på alvor

Når du har fått satt opp nodene kan du følge med på bruken av det interne Internettet. Bredbåndstrafikken foregår i 2,4 GHz eller 5 GHz hastighet.

Deco plasserer enhetene dine på riktig GHz-bånd basert på enheten og det du bruker den til.  Med Deco-løsningen kan du gå fra rom til rom mens du strømmer, spiller, laster ned eller surfer – alt på en sømløs Wi-Fi-tilkobling.

Foreldrekontroll, med enkle og intuitive foreldreinnstillinger gjør det lett å holde barna trygge på nett. Du velger selv begrensningene Wi-Fi-nettverket bør ha i din familie.

Deco-løsningen har omfattende sikkerhetsløsninger, som gjør at alle enhetene på nettverket ditt automatisk er beskyttet mot trusler fra Internett.

– Med HomeCare drevet av Trend MicroTM har du kraftige foreldreinnstillinger, antivirus og tjenestekvalitet (QoS) lett tilgjengelig, forteller Christian.

– For å være beskyttet mot de stadig nye truslene fra Internett trenger du en sikkerhetsløsning som er like dynamisk. HomeCare filtrerer bort ondsinnet innhold og hindrer at det trenger seg inn i hjemmets nettverk, og det kan også sette infiserte enheter i karantene.

– Fra Monsternetts side har vi så gode erfaringer med Deco-løsningen at vi anbefaler den til våre kunder, som opplever at trådløse signaler inne i huset går tregt fra en ruter og over til enhetene som bruker av bredbåndssignalene.

– Deco-løsningen avhjelper frakt av signaler også gjennom tjukke vegger, og er mye sterkere enn en vanlig ruter. Dersom dette ikke fungerer for deg, kan du levere tilbake utstyret og få tilbake pengene, sier Christian.

OBS Følg oss på Facebook

Opplysninger om vedlikehold, utvidelser og oppdateringer knyttet til Monsternetts virksomhet finner du raskt på vår Facebookside.

Facebook: https://facebook.com/monsternett

Se også:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/monsternett-as/

Twitter: https://twitter.com/monsternett

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute