$(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Hytteabonnement - Ofte stilte spørsmål

Hytteabonnementet har en felles stengeperiode om vinteren fra uke 41 til påske eller 1. april. Imidlertid har du fremdeles tilgang til internett på hytta når den er stengt.

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene fra kundene våre.

LES MER

Dansens hus Halden: Bevegelsesglede er folkehelse for alle aldre

For ganske nøyaktig ett år siden åpnet Dansens Hus Halden. Det rommer Haldens Danseskole, og er et hus åpent for alle som er glad i bevegelse.

LES MER

Hvordan unngå å bli lurt av netthandel

Det har akkurat vært Black week, og netthandelen fortsetter i full fart til godt over jul. Men på nettet er det mange som gjerne vil lure deg. Det er falske nettbutikker og andre metoder for å prøve å svindle deg. Hva kan du selv gjøre for å unngå dette?

LES MER

Hjelper tusenvis av haldensere som ikke har så mye med gratis klær

Halden har dessverre mange familier som lever under fattigdomsgrensen. Ekstra vondt i disse dager, med kjøpsfesten Black friday, økte utgifter og mye som skjer i forbindelse med julen. Da er det godt med ildsjeler som menneskene bak Klessentralen.

LES MER

Internett fra Monsternett i Halden Ishall siden 2006

I morgen, onsdag, er det kamp om tredjeplassen på tabellen for Comet Elite  mot Lørenskog. I Halden Ishall er det gratis wifi for alle besøkene, noe det har vært siden 2006. Levert av Monsternett, som også er kampsponsor denne dagen.

LES MER

Hvor finner jeg passordet til nettverket?

Finner du ikke passordet, kommer du ikke på nett eller ønsker å lage ditt eget spesielle navn på både nettverk og passord? Dette og mye annet får du svar på her.

LES MER

Stabilt og raskt bredbånd på hytta med fri bruk når du trenger det

Har du hytte langt ute i skjærgården og ønsker deg et nett uten begrensninger? Muligheter for hjemmekontor på hytta, samtidig som poden ser på film? Men samtidig slippe å betale for det når du ikke er der på vinteren?

LES MER

Så fornøyd med nettforbindelsen hjemme at han maste seg til det samme på hytta

Roger Tyreng har i flere år hatt Monsternett hjemme i Ringgata i Sarpsborg, og vært veldig fornøyd med det. Med eget selskap og ungdom i huset så han at det samme behovet meldte seg på hytta. 

LES MER

Skal du på hytta i vinter?

Hytteabonnementet fra Monsternett er et populært produkt som gir åpent nett i perioden 1.april til ut uke 41 og stengt nett den resterende tiden.

 

LES MER

Bestill ditt hytteabonnement nå!

Årlig har hytteabonnementet fra Monsternett tatt et større marked i Østfold. Stabilt og trådløst bredbånd slår godt an hos hyttefolket.

LES MER

Tid for å tenke på Min Side

Den tradisjonelle hyttesesongen begynner for mange å gå mot en slutt, men husk at dine "30 klipp" underveis på senhøst, vinter og tidlig vår ligger klare for deg med Monsternetts hytteabonnement.

LES MER

– Godt å få rask hjelp fra Monsternett

Vannvogna Konsert & Kunsthall i Halden slet med dårlig bredbånd i sommer, og fikk raskt hjelp fra Monsternett.

LES MER

Sommersurf gratis med Monsternett i Halden

Mer sommer er i vente, og for deg som ferierer i Halden kan du glede deg over gratis sommersurfing med Monsternett i sentrum og omland.

LES MER

– La ikke den digitale skepsisen ta sommerferie

Hvert år svindles mennesker i Norge for millionbeløp og personopplysninger stjeles. Sommeren er høysesong for nettsvindel.

LES MER

Herlig dugnadsspirit i sommervarmen!

Det er Extra Giverglede i Halden, som står bak det utvidede tilbudet på badestedet Kruseter i Halden. Sola steker i disse dager, og badegjestene koser seg.

LES MER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute