!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

IT-sjefens sjekkliste for hyttekontorister

Det er deilig å kunne jobbe fra hytta, men ikke bli så avslappet at du gjør IT-sjefens jobb vanskeligere. Det å jobbe fra hyttakontor eller hjemmefra gjør nemlig at det er noen utfordringer som melder seg, og disse vil vi gjerne adressere her. 

LES MER

Hvor kraftig bredbånd trenger du egentlig?

Bredbånd har lenge vært mye mer enn bare nettsurfing, Facebook og sending av epost. Men hvor «bredt» bredbånd trenger du egentlig for å se film og høre musikk?

LES MER

Svinesundsområdet får raskt og stabilt bredbånd

Halden kommune har fått statlige midler til høyhastighetsbredbånd i Svinesundsområdet. Lokale Monsternett vant anbudet og skal bygge ut rask og stabil nettilgang til beboere og næring i området.

LES MER

Det trengs godt nett for å gi god hjelp

Frelsesarmeen Halden bruker Monsternett i sine lokaler, og sier at det gjør det enklere å gi god hjelp.

LES MER

Ledig stilling som feltselger hos oss i Monsternett!

Vi søker etter en person som skal representere oss og produktene våre ut til potensielle nye kunder så hvis du syns dette høres interessant ut - les videre! 

LES MER

– Alltid på nett med Monsternett-fiber

Gaulin Bygg bruker Monsternett som bredbåndsleverandør, og er veldig godt fornøyd.

LES MER

Den store hastighetsbløffen

Strømming av film, surfing på nett og Facebook-oppdateringer krever langt ifra fiberhastigheter. Men hvor «bredt» bredbånd trenger du egentlig for å se film og høre musikk?

LES MER

Hvordan velge internett-leverandør: En guide for østfoldinger

Å velge en internettleverandør kan være som å navigere i en jungel full av ledninger og tekniske termer. Men frykt ikke! Vi er her for å veilede deg gjennom dette labyrintiske internettuniverset. Og hvis du befinner deg i den vakre regionen Østfold, så har vi en liten hemmelighet å dele med deg – valget er like enkelt som å provosere vestfoldinger i kveldssol. 

LES MER

Hyttenettet er åpent - Alt du trenger å vite.

Påsken er her, og mange nordmenn gjør seg klar til å tilbringe noen avslappende dager på hytta. For mange er hyttelivet en mulighet til å koble av og nyte naturen, men det betyr ikke at man må kutte all forbindelse med omverdenen. 

 

LES MER

Hytteabonnement - Ofte stilte spørsmål

Hytteabonnementet har en felles stengeperiode om vinteren fra uke 41 til påske eller 1. april. Imidlertid har du fremdeles tilgang til internett på hytta når den er stengt.

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene fra kundene våre.

LES MER

Dansens hus Halden: Bevegelsesglede er folkehelse for alle aldre

For ganske nøyaktig ett år siden åpnet Dansens Hus Halden. Det rommer Haldens Danseskole, og er et hus åpent for alle som er glad i bevegelse.

LES MER

Hvordan unngå å bli lurt av netthandel

Det har akkurat vært Black week, og netthandelen fortsetter i full fart til godt over jul. Men på nettet er det mange som gjerne vil lure deg. Det er falske nettbutikker og andre metoder for å prøve å svindle deg. Hva kan du selv gjøre for å unngå dette?

LES MER

Hjelper tusenvis av haldensere som ikke har så mye med gratis klær

Halden har dessverre mange familier som lever under fattigdomsgrensen. Ekstra vondt i disse dager, med kjøpsfesten Black friday, økte utgifter og mye som skjer i forbindelse med julen. Da er det godt med ildsjeler som menneskene bak Klessentralen.

LES MER

Internett fra Monsternett i Halden Ishall siden 2006

I morgen, onsdag, er det kamp om tredjeplassen på tabellen for Comet Elite  mot Lørenskog. I Halden Ishall er det gratis wifi for alle besøkene, noe det har vært siden 2006. Levert av Monsternett, som også er kampsponsor denne dagen.

LES MER

Hvor finner jeg passordet til nettverket?

Finner du ikke passordet, kommer du ikke på nett eller ønsker å lage ditt eget spesielle navn på både nettverk og passord? Dette og mye annet får du svar på her.

LES MER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute