!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Ledig stilling som feltselger hos oss i Monsternett! 

Ledig stilling som feltselger hos oss i Monsternett!

Vi søker etter en person som skal representere oss og produktene våre ut til potensielle nye kunder så hvis du syns dette høres interessant ut - les videre! 

Om du har snakketøyet i orden, er over middels glad i folk og ser etter en jobb...

... så er muligens dette noe for deg:

Vi ser etter deg som hjelper oss å kontakte boligeiere på ettermiddag og kveldstid i de områdene vi tilbyr bredbåndsløsninger. Dette er vanligvis områder vi allerede har bygget ut fiberbredbånd i, eller planlegger å bygge ut. Jobben din består da i å:

• Oppsøke boligene på adresselistene vi jobber ut fra - hovedsakelig på ettermiddags-og kveldstid.

• Informere de som bor der om at de kan få bredbåndsabonnement fra Monsternett.

• Svare på eventuelle spørsmål.

• Ta imot bestillinger fra de som er interessert (eller kontaktinformasjon fra de som vil tenke seg litt om).

Verdt å vite:

• Dette er en jobb de fleste klarer. Det er en fordel om du er av den utadvendte sorten; blid, positivt innstilt og glad i folk. Du blir i mange tilfeller kundens første møte med oss, og blir dermed vårt ansikt utad.

• Hos Monsternett pleier vi å oppføre oss som folk, så vi avstår fra å pushe eller være svært pågående i salgsarbeidet. Ønsker de bredbånd så får de et tilbud, og vil de ikke så takker vi for oppmerksomheten og fortsetter videre til neste.

• Monsternett har vært her siden 2003 og er en trygg og god arbeidsgiver for sine ansatte. Vi vil at du lykkes i jobben din og kjenner mestringsfølelse. Du får selvfølgelig full opplæring i både produkter, tjenester, salg og systemer, slik at du føler deg trygg.

• Normalt består lønnen av en kombinasjon av time/fastlønn og provisjon. Dette avtales nærmere om du skulle være aktuell for jobben. Siden arbeidet skjer i forskjellige områder i både Halden og nabokommuner, trenger du førerkort.

Interessert?

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet som du finner på høyre side her eller du kan sende en e-post til Camilla Ødegård på: camilla@monsternett.no og si noen ord om deg selv og hvorfor du passer til stillingen. Så tar vi det derfra :)

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute