!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Foto: Jan Marseille

Det trengs godt nett for å gi god hjelp

Frelsesarmeen Halden bruker Monsternett i sine lokaler, og sier at det gjør det enklere å gi god hjelp.

Frelsesarmeen brenner for de som trenger det aller mest, og er kjent for sin omsorg for hele mennesket. De har tilbydd «suppe, såpe og frelse» siden 1888. Og det er ikke noe unntak for de som bor i Halden. Rebecca og Øyvind Askevold tar imot «alle» som trenger det, med både åpen gatekafé og matutdeling.

Ønsker du nett til din bedrift? Bestill her.

Trenger du nett privat? Se mulighetene dine og bestill her.

For å kunne hjelpe de som trenger det aller mest, så er de helt avhengig av å få gaver.
Derfor oppfordrer Monsternett alle som kan og vil, til å gi en gave til Frelsesarmeen Halden.
Gjerne send en vipps eller bruk kontonummer som følger:

Noe for alle

- Helt siden 2017 har vi brukt Monsternett i våre lokaler, og vi er strålende fornøyde. Servicen er flott, og de kommer raskt om vi trenger dem, sier Askevold.

Frelsesarmeen Halden har et variert tilbud til både store og små, hvor man også kan få kjøpt pene gjenbruksklær. Eller delta på sang. Det er et riktig utvalg for en «lego Geek», for skolebarn som trenger et «Etter skoletids-tilbud». De har bibelgrupper, formiddagstreff, gatekafé og matutdeling, - som nevnt tidligere. Det er en fin sosial arena, hvor absolutt alle er velkomne. Store som små.

- Det er noe for alle, sier Askevold. Det formelig oser av hjertevarme på en ellers kald desember-dag. Frelsesarmeen er avhengig av frivillighet, og takker så mye for all hjelpen de får.

Artikkelen fortsetter under bildet.

0550 Foto Charlotte Sverdrup 1080x1080 web

Bildet er lånt fra nettsiden til Frelsesarmeen.

Noe for deg?

Home-Start Familiekontaken (HSF) er en nasjonal og internasjonal nettverksorganisasjon som i Halden driftes av Frelsesarmeen.

Dette står det på Frelsesarmeens sine egne sider:

HSF hjelper familier med minst ett barn under skolealder. Det dreier seg om vanlige familier som går igjennom en sårbar periode av ulike grunner, opplever at hverdagen er litt overveldende og kanskje har lite eller dårlig fungerende nettverk/familie rundt seg.
Hjelpen HSF tilbyr utføres av frivillige familiekontakter som har erfaring med arbeid med barn eller selv har barn. De kommer hjem til familiene én dag i uka i 2-4 timer over et halvt år for å være en støtte for familien, være en samtalepartner for foreldrene og hjelpe til med barnet/barna. For mange er denne hjelpen og støtten nok til å hjelpe dem igjennom en vanskelig periode og føle på mer overskudd i hverdagen.

Her kan man bidra ved å være frivillig familiekontakt. Da er det mulig å ta kontakt med dem for å melde seg. Eller om du selv eller noe du kjenner skulle trenge hjelp, så oppfordres du til å ta kontakt. Sjekk derfor gjerne ut frelsesarmeen sine sider ved spørsmål.

Det er dessverre mange som ikke gleder seg til jul, og det ønsker Frelsesarmeen Halden å gjøre noe med. De har trofast delt ut matposer over mange år. Det er trist å se at det er enda flere som trenger hjelp enn før, og derfor er alle bidrag. Store som små, viktige i kampen mot sult.

Avsluttende så sier Askevold: - Vi setter pris på alle bidrag, og ønsker å gjøre at alle kan feire en så god og velsignet jul som man bare kan.

Ønsker du nett til din bedrift? Bestill her.

Trenger du nett privat? Se mulighetene dine og bestill her.

Les hva bedriftene sier om Monsternett:

Dahlmans Sykkel: Monsternetts trådløse bredbånd er stabilt og et prisgunstig alternativ

Berg Bil: – Helt suverent med Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS: – Setter stor pris på Monsternetts gode service

Geir Gaulin hos Gaulin Bygg AS: - Alltid på nett med Monsternett-fiber

Mer om Monsternetts bredbånd her

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute