!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Extralagerets konsept består av selvbetjente anlegg, som her i Tistedal. 

– Setter pris på god service fra Monsternett

Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS roser Monsternett for god service. 

Bredbånd for bedrift ->

Extralageret disponerer i dag mange tusen kvadratmeter med lagerplass i Østfold. Selskapet leier ut små lagerboder, ofte kalt minilager, velegnet for barnefamilier, foreninger og bedrifter, enten du skal lagre møbler, innbo, varer eller har et arkiveringsbehov.

Nordsiden Eiendom AS er en betydelig aktør i eiendomsmarkedet i Halden, som eier og forvalter flere titalls leiligheter og mange tusen kvadratmeter med kontorer, forretnings- og lagerlokaler.

– Vi er veldig godt fornøyd med Monsternett. Det er god service, og nærhet til markedet. Vi prioriterer fra vår side å benytte oss av lokale leverandører, og samarbeidet med Monsternett er utmerket, sier Larsen.

Foruten nettjenester til Extralagerets avdelinger i Østfold og virksomhet knyttet til Nordsiden Eiendom AS i Halden leverer Monsternett også servertjenester til selskapene, slik at de ansatte kan sitte hvor som helst i verden og løse sine oppgaver.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Extralageret disponerer i dag mange tusen kvadratmeter med lagerplass i Østfold. Blant annet i Tistedal (bildet) har selskapet et av sine lagre.

Voksende interesse for Extralageret

Extralagerets konsept består av selvbetjente anlegg hvor kundene får sin egen lagerbod tilpasset det behov den enkelte bruker har. Kundene kan bruke Extralageret enten de har private eller arbeidsrelaterte lagringsbehov.

Det er i Halden, Fredrikstad/ Sarpsborg, Moss og Mysen/ Indre Østfold Extralageret har sine avdelinger, og selskapet arbeider etter en strategi om videre ekspansjon i landet for øvrig.

Extralageret har satt sikkerhet i høysetet og alle anlegg har avansert overvåkningsutstyr og gode adkomstrutiner. På denne måten er kundene sikret at deres verdier ivaretas på beste måte.

– Vi driver alle av våre lageranlegg selv. Dette garanterer deg et meget høyt nivå på kvalitet og service, uansett når og uavhengig hvor du lagrer hos oss, sier Ole-Henrik Larsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– I hovedsak leverer vi radiobaserte signaler til bedriftene, men vi har i tillegg mulighet til å levere på fiber, forteller Monsternetts Vegard Svanberg

Godt kjent i bedriftsmarkedet

Privat- og hyttemarkedet for bredbånd er stort for Monsternett, og selskapet har flere tusen kunder i hjembyen Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler.

– Det er nok innen privat- og hyttebredbånd folk flest kjenner oss fra, sier Vegard Svanberg i Monsternett og legger til

– Det kanskje ikke alle vet, er at vi også er godt etablert i bedriftsmarkedet.

Per nå har Monsternett rundt 400 bedriftskunder i porteføljen sin, fordelt på et tjenestespekter som spenner fra bredbånd til domenenavn, epost, hjemmesider og annet.

Bredbånd er helt vesentlig for de fleste bedrifter i dag, og det er viktig at det fungerer skikkelig og stabilt.

– Det er endel likheter mellom privat- og bedriftsmarkedet for bredbånd. For eksempel er det mange bedrifter rundtom som sliter med dårlig og treg bredbåndsdekning. Fremover vil vi jobbe mer aktivt for å hjelpe dem, sier han.

Mer om Monsternetts bredbånd Bedrift her

Artikkelen fortsetter under bildet.

Monsternetts bedriftskunder velger ofte mer spesialiserte løsninger der fiber også inngår.

Leverer trådløst og fiber til bedriftene

Privat- og bedriftsmarkedet er i prinsippet likt med tanke på måten nettet leveres på, men samtidig er det noen forskjeller. For bedrifter er det for eksempel ofte mulig med mer spesialiserte løsninger.

– I hovedsak leverer vi radiobaserte signaler til bedriftene, men vi har også en god del på fiber. Der vi har dekning på fiber via samarbeidspartnere, som har fiber i den aktuelle bygningsmassen eller i nærheten, er det ofte et godt alternativ, forteller han.

Ofte er det også hensiktsmessig med en kombinasjon av teknologier. For eksempel er det endel bedrifter som ikke har tilgang på fiber selv, men som har fri sikt til et punkt med fiber. Da kobler vi opp fiberen på punktet de har sikt til, og kjører radiobasert bredbånd på "den siste strekningen inn" til bedriften.

– På den måten er det mulig å oppnå svært høye hastigheter til de som har behov for det – samt at det selvfølgelig er prisgunstig, forteller han.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Du kan abonnere på nyheter fra Monsternetts blogg helt gratis.

Stor bredde av bedriftskunder

Når det gjelder Monsternetts kunder i bedriftsmarkedet er det alt fra de minste enkeltmannsforetakene til de store bedriftene med titalls ansatte. Behovene er varierende og enkelte har behov for flere hundre megabit i overføringshastighet.

En annen ting som er viktig for bedrifter er dette med å kunne få bistand når det haster og de trenger det. Vi har stor kunnskap om det lokale markedet og er sjelden langt unna, verken i tid eller avstand, når det trengs service og bistand.

Bredbåndslinjene vi leverer er stabile som fjell, men det hender jo det oppstår andre ting bedriftene trenger hjelp med, eksempelvis trådløs dekning inne, sier Vegard Svanberg.


Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute