!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Midlertidig sendermast på messeområdet.

Monsternett leverer gratis bredbånd til messeutstillerne

"Kunnskap i Sentrum" samler flere tusen på jobbjakt. Monsternett leverer gratis bredbånd til utstillerne på messen.

Arrangørene ønsker å ha et bredt og variert program for både elever, studenter og næringsliv. I tillegg til at det er åpen skole på kveldstid er det flere interessante foredrag og det vil skje mye spennende på de ulike standene næringslivet har rigget til.

Det hele startet klokka 09:00 torsdag 6. september og i løpet av dagen fram til klokka 19:00 er det flere foredrag, teater, musikk og masse viktig informasjon om det å skaffe seg jobb og hvilke yrker man kan søke seg til.

Blant annet er NAV på plass med foredraget "Følg din drøm" av Javad Mushtaq kl 15:00 i Auditoriet på Halden Videregående skole.

"Kunnskap i sentrum" ble første gang gjennomført i 2016. I 2017 ble arrangementet betydelig utvidet og flere aktører kom med. Messen forteller at skole og jobb henger sammen, og underveis den 6. september presenteres både utdanningsmuligheter og jobbmuligheter.

Teksten fortsetter under bildet

Bilde frå 2018-utgaven av "Kunnskap i sentrum" i Halden.

Attraktive Halden-bedrifter

Under "Kunnskap i Sentrum" får interesserte mulighet til å bli kjent med attraktive bedrifter i Halden, samtidig som det gir en god mulighet til å profilere deg som selv som arbeidssøker.

Arbeidlivet i Halden har flere spennende muligheter enn du aner. Bedrifter og andre arbeidsgivere vil vise frem hva de driver med. Samtidig vil de gi deg svar på hva som skal til for å få de riktige kvalifikasjonene innenfor de ulike bransjene.

Et tips fra arrangørene er å ta med en oppdatert CV i flere eksemplarer og forberede deg på samtaler med potensielle arbeidsgivere. Dette arrangementet er en sjelden mulighet til å møte mange av de som kan prege fremtiden din. Jo bedre forberedt du er, desto bedre svar vil du kunne få.

"Kunnskap i sentrum" arrangeres av Halden næringsråd og Halden kommune i samarbeid med NAV, Halden videregående skole, Høgskolen i Østfold, Østfold Fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap. Arbeidsgivere i Halden er invitert til å vise seg fram.

Se årets program for "Kunnskap i sentrum" HER

Teksten fortsetter under bildet

Unge på jakt etter kunnskap om jobb og studier samlet seg på "Kunnskap i sentrum" torsdag 6. september 2018.

Leverer trådløst bredbånd

Monsternett fikk tidligere i uka en forespørsel om å levere bredbånd til utstillerne på messeområdet.

– Det synes vi var en hyggelig forespørsel å få. Det trådløse nettet til utstillerne ved Saugbrugs og Porsnes vgs hentes fra Monsternetts senderstasjonen på Fredriksten festning, og videreformidles via en midlertidig mast nær messeområdet, sier Vegard Svanberg i Monsternett.

– Flere av utstillerne bruker nett i utstillingsbodene. Dette var ikke bare-bare på området, så vi er veldig takknemlige for at Monsternett hadde mulighet til å stille opp på kort varsel for å levere nett til utstillerne, sier Jens Petter Berget, som leder avdeling for samfunnsutvikling i Halden kommune.

Bestill trådløst bredbånd fra Monsternett!

Du kan abonnere på nyheter fra Monsternetts blogg helt gratis.

Toppbilde: Faksimile fra kunnskapisentrum.no/

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute