!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

100 nye husstander kan potensielt nås av den nye senderen på Overberget.

100 nye husstander på Idd kan få Monsternett

Ny sender satt opp fra Fredriksten i retning Idd i Halden.

– Da er vår node på Overberget fort ved Fredriksten festning ferdig bygget denne uka, og nå kan enda flere folk på "Idd-siden" av Halden kommune glede seg til Monsternetts trådløse bredbånd, sier Anders Remi Rusten.

Sammen med Lasse Larsen har Remi nå ferdigstilt koblingene.

– Med fri sikt fra din husvegg til noden i retning Overberget, som er et av fortene utenfor hovedfestningen, får du raskt og stabilt bredbånd hjemme hos deg, sier Remi.

Overberget ligger ca. 400 meter sørøst for selve festningen, på en høyde kalt Risumberget nordvest for Risum ungdomsskole. Overberget er festningens høyeste punkt, 109 meter over havet.

Teksten fortsetter under bildet


– Prinsippet om "fri sikt" er ufravikelig for oss i Monsternett. Er det fri sikt mellom våre sendermaster og stedet der du bor, garanterer vi deg raskt og stabilt bredbånd, sier Remi Rusten.

Når 100 nye husstander

– Vi er nå klare for å ta imot imot flere kunder på Idd. Kapasiteten er svært god for den senderen (noden) vi nå har satt opp. Den er linket opp med fiber, og det skal ta lang tid før den blir overbelastet, sier Remi.

Den nye senderen dekker et mye etterspurt område i Halden, nemlig Risum, Øberg og Idd.

– Senderen kan potensielt dekke rundt 100 husstander, og er en del av en utbyggingsstrategi fra Monsternetts side, sier Remi.

Teksten fortsetter under bildet

Enkelt å få tak i Monsternett via telefon, epost og sosiale medier.

Lett å komme i kontakt

Monsternett tilbyr trådløst bredbånd til hus , bedrifter og hytter i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler, og henvendelsene er mange i løpet av et år.

Det enkleste er ofte å sende en mail til Monsternett , ringe på telefon 69 70 18 00 eller skrive via Facebook .

Monsternett har også en meldingsfunksjon på nettsiden, og en «oppring-funksjon», der vi ringer deg opp ved neste anledning.

Samler opp henvendelser og vurderer utbygging

Når Monsternett får henvendelser fra et område der det ikke dekning, samles forespørslene opp og det kan gi seg utslag i en senere utbygging av sendermaster.

Hvis det kommer mange nok henvendelser vurderes en utbygging.

Henvendelsene gjøres best til Monsternett i form av en bestilling for å vise interesse, men helt uten forpliktelser på noen måte.

Vil du vite mer om Monsternetts ulike abonnement; Bedrift, privat eller hytte – trykk HER

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute