!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2014454605448880'); // Insert your pixel ID here. fbq('track', 'PageView'); $(window).on('load', function() { var _dcq = _dcq || []; var _dcs = _dcs || {}; _dcs.account = '8209758'; (function() { var dc = document.createElement('script'); dc.type = 'text/javascript'; dc.async = true; dc.src = '//tag.getdrip.com/8209758.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(dc, s); })(); });

Raymond Aam i Berg BIl har samarbeidet med Monsternett i flere år.

– Helt suverent med Monsternett

Berg Bil, som har benyttet Monsternetts bredbåndslinje siden firmaoppstart, har spennende planer på gang.

Daglig leder og eier er Raymond Aam hos Berg Bil har lang fartstid i bransjen. Fra 1985 startet han med sommerjobb i Berg Bil AS, og da firmaet la ned i 1991 var han bilselger.

Da Aam ville starte for eget firma seg selv i 2013 var det naturlig å videreføre det tradisjonsrike navnet, og inn i bildet kom da også Monsternett.

– Vi har benyttet Monsternett siden oppstarten og det har fungert godt. Vi er svært godt fornøyd med vår bredbåndsleverandør. Monsternett leverer bra og er gode på service. Helt suverent, sier Aam.

Berg Bil as har Bedriftslinje fra Monsternett.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Berg Bil AS har i flere år vært samarbeidsforhandler med Glenne Bil AS på salg av person- og varebiler fra Opel.

Overtar Glenne Bil fra årsskiftet

Berg Bil AS på Sørlifeltet i Halden har i flere år vært samarbeidsforhandler med Glenne Bil AS , som har tilhold på Augustaborg nærmere sentrum av Halden.

Berg Bil AS selger person- og varebiler fra Opel. Butikken åpnet i desember 2013 og utvidet lokalene sommeren 2017. Berg Bil AS driver også salg og formidling av brukte biler.

Med seg på laget har Raymond Aam fått Kai Roger Ugland med bakgrunn som selger for Volkswagen og Audi i Halden Bil AS siden 1997, og de siste årene har Ugland vært merkeansvarlig for Peugeot i Halden Auto AS.

I samarbeidet med Glenne Bil AS ligger også alt av verkstedtjenester og deler, og firmaet på industrifeltet utenfor Halden har stadig flere kunder som setter pris på serviceinnstillingen til Berg Bil AS.

– Fra 1. januar neste år overtar Berg Bil Glenne Bil, og vi styrker både salgsavdelingen og verkstedet. Jeg kommer til å flytte kontoret inn til Augustaborg, og Kai Roger har sin base her ute. For øvrig opprettholder vi det nåværende konseptet fordelt på de to enhetene, sier Raymond Aam.

Mer om Monsternetts bredbånd Bedrift her

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tourne Dream4 er i utgangspunktet en Peugeot Boxer som er spesialinnredet og er full av smarte løsninger og god design Berg Bil i år startet salg av.

Startet opp bobilagentur

Hos Berg Bil er man ikke skvetne for å ta på seg nye utfordringer, og i år startet man opp med bobilsalg fra lokalene på Sørlifeltet.

– Berg Bil AS leverer nå bybobilen som tåler sammenligning med absolutt alle konkurrenter, og som kjøres på helt vanlig B sertifikat. Den er laget spesielt for det norske markedet, vegstandard, klima og temperatur, forteller Aam.

Det har vært god interesse for bobilene, og markedet er i vekst.

Mange selger båt og hytte og velger seg bobil, og i Norge forbløffes man av de høye salgstallene for bobiler. Her i landet har vi passert 50.000 bobiler etter et salg i første halvår i år på 2.474 bobiler.

Les også:

– Setter pris på god service fra Monsternett
Ole-Henrik Larsen hos Extralageret og Nordsiden Eiendom AS roser Monsternett for god service.

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute

Få varsel når nye bloggposter er ute!

Noe du lurer på?

Har du spørsmål, kommentarer eller noe annet du lurer på? Send oss en melding i dette skjemaet:

Ta kontakt:

Navn

Forespørselstype

Epostadresse

Melding

Likte du det du leste?

Legg inn navnet og epostadressen din, så blir du varslet når neste artikkel er ute